Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde bir kaç gün zorlandık.Ya eşin tam sertlesemiyordur.Sen uyarılmayip sende kayganlasma olmuyorsa kayganlastirici kullanabilirsiniz. Bunlarda olmazsa gevsemek için birlikte ılık duş alın.En son çare azcık alkol alınabilir.arkadaşlar merhaba çok çekinerek yazıyorum şimdiden herkesten özür diliyorum, 4 aylık evliyim ve hala eşimle aramızda birşeyler olmadı bu benden kaynaklı denemeye bile korkuyorum özellikle evli olan hanımlar tavsiyenize çok ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden.
Ah bu şehir efsaneleri inanın korkulacak bir şey değil, hazır olan insanın canı zaten yanmıyor ve kanaması da olmuyor ama hazırlıksız bile olsanız bir şey doğrarken parmağınızı kesmenizden daha fazla acımıyor, kanama da bir iki damla,hatta çoğu kadında kanama da yok . Vajinismus bölümünü okuyun mutlaka ama bence vajinismus konusunda uzman birinden yardım alsanız kendinize büyük iyilik yapmış olursunuzişin kötü yanı bu boyuta gelmesine bile izin vermiyorum sürekli kaçıyorum korkuyorum çünkü , sizce korkulacak birşey mi hep etraftan duyduğumuz kulaktan dolma hikayelerle kendi kendimizi korkutuyoruz maalesef.
Abartıyoruz değilmi korkulacak hiçbirşey yok diyo yapan kızlar,ama ben çok büyüttüm yaAh bu şehir efsaneleri inanın korkulacak bir şey değil, hazır olan insanın canı zaten yanmıyor ve kanaması da olmuyor ama hazırlıksız bile olsanız bir şey doğrarken parmağınızı kesmenizden daha fazla acımıyor, kanama da bir iki damla,hatta çoğu kadında kanama da yok . Vajinismus bölümünü okuyun mutlaka ama bence vajinismus konusunda uzman birinden yardım alsanız kendinize büyük iyilik yapmış olursunuz
mantıklı düşününce zaten bu kadar zor bişey olsa insanlar evlenmez ama korkularıma söz geçiremiyorum işte teşekkür ederim görüşünüz içinAh bu şehir efsaneleri inanın korkulacak bir şey değil, hazır olan insanın canı zaten yanmıyor ve kanaması da olmuyor ama hazırlıksız bile olsanız bir şey doğrarken parmağınızı kesmenizden daha fazla acımıyor, kanama da bir iki damla,hatta çoğu kadında kanama da yok . Vajinismus bölümünü okuyun mutlaka ama bence vajinismus konusunda uzman birinden yardım alsanız kendinize büyük iyilik yapmış olursunuz
arkadaşlar merhaba çok çekinerek yazıyorum şimdiden herkesten özür diliyorum, 4 aylık evliyim ve hala eşimle aramızda birşeyler olmadı bu benden kaynaklı denemeye bile korkuyorum özellikle evli olan hanımlar tavsiyenize çok ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba aynı durumdaydım 3 ay sonra ancak ilişki oldu vajinismus kliniğinde 3 seans terapi gördüm yendim korkulacak asla bir şey yok.. Sen deneyip başaramadıkça korku seviyen artmıştır. İlla doktora da gitmene gerek yok kendi yenen insan daha çok benim kendime güvenim yoktu terapi aldım. Vajinismus topiklerinde çok güzel bilgiler var kendin yenebilirsin. Ben 3. ay yendim 5. ay hamile kaldım şimdi haftaya doğumum var inşallah :) o yüzden inan korkma (doktorumun dediği en ileri seviye vajinismus hastası olarak diyorum bunu)işin kötü yanı bu boyuta gelmesine bile izin vermiyorum sürekli kaçıyorum korkuyorum çünkü , sizce korkulacak birşey mi hep etraftan duyduğumuz kulaktan dolma hikayelerle kendi kendimizi korkutuyoruz maalesef.
Kocakarıların anlattıkları hepimizi korkuttu zamanında. Olabildiği kadar sakinleştirin kendiniziAbartıyoruz değilmi korkulacak hiçbirşey yok diyo yapan kızlar,ama ben çok büyüttüm ya
Abartıyoruz değilmi korkulacak hiçbirşey yok diyo yapan kızlar,ama ben
yaaa ne güzel Allah bağışlasın , tüm söylediklerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederimMerhaba aynı durumdaydım 3 ay sonra ancak ilişki oldu vajinismus kliniğinde 3 seans terapi gördüm yendim korkulacak asla bir şey yok.. Sen deneyip başaramadıkça korku seviyen artmıştır. İlla doktora da gitmene gerek yok kendi yenen insan daha çok benim kendime güvenim yoktu terapi aldım. Vajinismus topiklerinde çok güzel bilgiler var kendin yenebilirsin. Ben 3. ay yendim 5. ay hamile kaldım şimdi haftaya doğumum var inşallah :) o yüzden inan korkma (doktorumun dediği en ileri seviye vajinismus hastası olarak diyorum bunu)
Hayırlı sağlıklı doğumlar arkadaşım doğumun nasıl olcakMerhaba aynı durumdaydım 3 ay sonra ancak ilişki oldu vajinismus kliniğinde 3 seans terapi gördüm yendim korkulacak asla bir şey yok.. Sen deneyip başaramadıkça korku seviyen artmıştır. İlla doktora da gitmene gerek yok kendi yenen insan daha çok benim kendime güvenim yoktu terapi aldım. Vajinismus topiklerinde çok güzel bilgiler var kendin yenebilirsin. Ben 3. ay yendim 5. ay hamile kaldım şimdi haftaya doğumum var inşallah :) o yüzden inan korkma (doktorumun dediği en ileri seviye vajinismus hastası olarak diyorum bunu)
Sizin vajinaniz çok dar olabilir miarkadaşlar merhaba çok çekinerek yazıyorum şimdiden herkesten özür diliyorum, 4 aylık evliyim ve hala eşimle aramızda birşeyler olmadı bu benden kaynaklı denemeye bile korkuyorum özellikle evli olan hanımlar tavsiyenize çok ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden.
hiç o noktaya kadar gelmediğimiz için bilemiyorum maalesefSizin vajinaniz çok dar olabilir mi
ahahahha öyle olmuyor işte napayımKendini kasma sal gitsin bacım
çok teşekkür ederim yazacağımCanim bende vajinismustum yendim burdaki tavsiyeler uzerine en populer konuya yaz sana yardimci olacagiz
Teşekkür ederim doğumu normal düşünüyordum ama benim doktorum vajinismus terapisi aldığım doktor, beni iyi tanıyor (ileri seviyeydim) en başından beri sezaryen diyordu. Muayene oldum açılmam yok, bebek kanala girmemiş doğum 40. haftaları bulur bebeğin kilosu ve baş genişliği önde o günlere kadar daha da artar normal çok zorlanırsın dedi. 2-3 gün daha normal başlamazsa sezaryen günü alacağım. 4 kilo bebeği normal doğuramam kasılırım falan riske atmayayım bebek iyi olsun yeter kiHayırlı sağlıklı doğumlar arkadaşım doğumun nasıl olcak
Kendini bırak yavaş yavaş yönlendirme yap derim. Korktukça hiç yapamazsınhiç o noktaya kadar gelmediğimiz için bilemiyorum maalesef