Cinsel ilişkiye girdiysem takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kahvelidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
7
1
1
25
21 yaşında ilk sevgilimdi onunla hiç cinsel ilişki yaşamadım hiçbişey. 1 kez evde yalnızken çağırdım ama gece yanında uyuyamadım bile endişe stresten. Aradan 2 buçuk yıl geçti ve ben ya onunla evdeyken cinsel ilişkiye girdiysem ve hatırlamıyorsam diye bir endişeye başladım (alkol bile almadım) ve bunu sürekli aksine kendimi inandırana kadar zihinsel uğraş veriyorum. Benzer saçma takıntıları olan var mı? Biriyle cinsel ilişkiye girsem bunu 2 yıl boyunca bilirdim dimi? Okurken benle dalga geçiyorsunuzdur ama her gün yaşadığım ızdırabı ağlama ataklarımı görseniz halime acırsınız inanın.

Bekaretini takmak yerine ruh sagligini dert edinsen iyi olur, acilen profesyonel destek almalisin.

Şüphecilik, olmayan seyleri olmus gibi yasamak, bunlar hic saglikli düşünceler degil

Bu konu üstüne sürtündüm hamilemiyim konusu ne kadar masum geldi Allahım daha neler okuyacağız göreceğiz duyacağız

Bekaretini takmak yerine ruh sagligini dert edinsen iyi olur, acilen profesyonel destek almalisin.

Şüphecilik, olmayan seyleri olmus gibi yasamak, bunlar hic saglikli düşünceler degil
OKB böyle oluyo zaten sağlıklı olmadığını bildiğin halde düşünmeden edememek sürekli onay alma ihtiyacı hissetmek. Ve evet profosyonel yardım almaya yeni başladım

İlişkiye girsen hatırlardın. Bunların boş kuruntu olduğunun farkındasın zaten. Kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. Bu konu üzerinde düşünme
Aslında kuruntu olduğunun farkındayım bu yüzden onay almak rahatlatıyo. Birisinin saçmalama ilişki yaşasan bilirdin demesini görmek bile iyi geliyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…