Cinsel ilişkiden sonra durmayan kanama

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
199
33
Merhaba özür dileyerek yardımınıza ihtiyacım var dün gece cinsel ilişki esnasında baya kanama oldu şu an hala devam ediyor doktorada acil gidebilecek durumum yok çok korkuyorum. regl oluyormuşum gibi kanıyor sürekli bir yırtık falanmı oldu acaba regl olmam imkansız

Merhaba özür dileyerek yardımınıza ihtiyacım var dün gece cinsel ilişki esnasında baya kanama oldu şu an hala devam ediyor doktorada acil gidebilecek durumum yok çok korkuyorum. regl oluyormuşum gibi kanıyor sürekli bir yırtık falanmı oldu acaba regl olmam imkansız
Canım yeni mi evlisin bende yeni evliyken ilişki sırasında kanamam oluyordu sonra kesiliyordu ama devam etmiyordu doktor yeni evli olduğun için olur demişti

Ben de vajinismua tedavisi gördükten sonra ilişki yaşayabilmiştim ne tedavideki dilatörlerde ne de ilk 3 4 ilişkimde kanama yaşamamıştım dediğin gibi adete benzer yoğun kanamayı 4.ya da 5. ilişkimde yaşadım hatta bu 2 kez daha tekrarlandı.Doktoruma sorduğumda ilişkiye yeni başlayanlarda bazen olabileceğini söylemişti vajina ve rahim alışmaya çalışıyormuş

4-5 sene olmuştu ilişkiye girmeyeli ve kanama hala devam ediyor hatta artıyor reglde yumurtalıklar atılır ya parçalar olur öyle şeyler geliyor ben 35 günde bir regl oluyorum daha 20 gün falan geçti asla erken olmam reglmi oldum diye düşünmeye başladm

Back