Cinsel ilişkiden korkmakk?

bennbusraa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
312
375
Arkadaşlar 3 günlük evliyim hala ilişkiye giremedim korkuyorum kasılıyorum itiyorum eşimi kendimi veremiyorum bu geçici bir süreç midir yoksa vajinismusmuyum daha yeni diye doktora da gitmek istemiyorum . İlk 1,2 gün böyle olması normal mi ?

Normal tabiki. Ilk iliskide kendinizi kasmamaniz onemli. Kendinizi kastikca iliski agri verecek. Ama ilk oldugu icin kasmamakta mumkun degil biliyorum. Hersey kafada bitiyor
Adet dönemimde yakın ağrıyı fazla hissetmem bundan kaynaklanıyor olabilir belkide

Adet oncesi bende de hala agri olur zaten.
Kendinizi rahatlatacak seyler bulun egzersizler yapin. Mesela idrariniz geldiginde kendinizi sıkiyorsunuz ya gun icinde idrariniz yokken bile sıkıp bırakın kaslarinizi kontrol etmeyi ogrenin

Normal .
Eşinle ön sevişmeden sonra ıslaklık olmuyorsa kayganlaştırıcı bebeyağı kullanın..sonra kendini rahat bırak ve penisi elinle tutarak yardımcı ol eşine vajen girişine yerleştirdikten sonra derin bi nefes al nefesini verirken içine al yavaşça kayıp gidecek zaten ..asla nefesini tutma en büyük hatadır bu .

3 gün olmuş daha, vajinismus teşhisi koyma hemen kendine. Çoğu kişi 1 2 hafta sonra yapabiliyor. İlk olduğu için gerilmen normal , kendini gevşetmeye çalış. Kayganlaştırıcı ya da bebe yağı kullanbilirsin ilk zmanlarda.

Konumu oku istersen eşli deneme kısmını

Bence de normal 3 gün bende izin verememiştim o zamanlar.. sonra dedim kendime bu kadar insan başarmış bende başarırım.. zevki acıya niye dönüştüreyim.. kendini motive et ve başaracağına emin ol ...

Kesinlikle katılıyorum harfiyen uygularsan rahatça, acısız ağrısız yaşarsın ilişkini. Ön sevişmeyi çook uzun tut ki korkun geçsin, acayip rahatlatıyor bi dene.

Canım ben 4 gün ugrastirdim kendimi de esimide .çok korktum çok ağladım çok kaçtım yapamadım. Dört günde bitti gitti ama

ay hep bi muhabbet vardır ya, su soğuk gibi ama girince alışıyosun diye. Bu da öyle bi şey

su bazlılar daha iyi değil mi canım. Benim doktorum bebeyağı önermiyoruz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…