Evet olabilir. Regle yakın oluyor.Merhabalar ayın 15'inde cinsel ilişki yaşadım ve 22si gibi lekenmem oldu. Yerleşme kanaması olabilir mi?
reglim nisanın birinde olabilir yaniEvet olabilir. Regle yakın oluyor.
Olabilir. Yasamadığımdan çok yorum yapamıyorum ama 1 haftada döllenme olduysa tam yerlesmeye denk geliyor.reglim nisanın birinde olabilir yani
beklediğim bir gebelik değildi o yüzden stres yaptımDöllenme yerleşme süresi 15 güne tekabül ediyor beklediğiniz bir gebelikse stres yapmadan regl tarihinizi beklemek en iyisi
Rengi pembemsiydi başka sebepleri olabilir mi?Değildir canım daha döllenme bile olmaz ne yerleşmesi ..
Olabilir tabiki doktor sormuştum ben ben de gebelik istiyordum olmuyordu yumurtlama gününde olmuştu lekelenme yerleşme kanaması sanmıştım idrar yolu enfeksiyonum varmış mesela .. belki kist vardı o patladı her şey olabilir ama dediğim gibi hamile olduğunu sanmıyorumRengi pembemsiydi başka sebepleri olabilir mi?
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinOlabilir tabiki doktor sormuştum ben ben de gebelik istiyordum olmuyordu yumurtlama gününde olmuştu lekelenme yerleşme kanaması sanmıştım idrar yolu enfeksiyonum varmış mesela .. belki kist vardı o patladı her şey olabilir ama dediğim gibi hamile olduğunu sanmıyorum
Stres kaynaklı yaşamışsınızdır büyük ihtimalle pat diye yerleşme olmuyor çünkü regl tarihinizi bekleyin 2-4 gün geçerse test yapın umarım birşey yokturbeklediğim bir gebelik değildi o yüzden stres yaptım
Umarım yoktur. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Stres kaynaklı yaşamışsınızdır büyük ihtimalle pat diye yerleşme olmuyor çünkü regl tarihinizi bekleyin 2-4 gün geçerse test yapın umarım birşey yoktur
Rica ederimUmarım yoktur. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Merhabalar,sonucunuzu merak ettim. Ne durumdasınız?bakar mısınızz
merhabalar, hamile değilim doktor hormonlardan kaynaklı bir kanama olabilir dediMerhabalar,sonucunuzu merak ettim. Ne durumdasınız?
Olur benim tanıdığım iliskiden sonra lekelenmesi olmuş hamileymis megese suan dogdu bileMerhabalar ayın 15'inde cinsel ilişki yaşadım ve 22si gibi lekelenmem oldu. Yerleşme kanaması olabilir mi?