- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 25
- Konu Sahibi GaardennRosee
-
Canım sen gene bir gerekirse hem idrar testi yaptır bende çok önce geçirdim aynen yanma filan yoktu ama tahlilimde çıktı tam bir tedavi ol cinsel hayatı etkiliyorMerhaba benim cinsel ilişki sırasında 2 aydır yanma acı çok fena oluyor 2 aydır toplasak 10 defa ilişki olmamıştır olduuğu günlerde zorla bebek içinn dayanabildiğim yere kadar doktor idrar yolu enfeksiyonu diyor ama idrarımda yanma yok idrar yolu enfeksiyonunu geçirdim biliyorum mantar olsa kaşıntı da yapar onu da yaşadım(
Sanki ilk defa ilişki yaşıyormuşum gibi oluyor değişik bir his anlatamam ki ama çok yanıyor ilk girişte ayrı girdikten sonra ayrı canım yanıyorİlişki esnasında vajina girişinde çatlama/yırtılma oluyor mu?
İdrar yolu enfeksiyonu var dedi doktor tahlil de de çıktı o zaman idrarımda yanma vardı 1 ay oldu antibiyotik kullandım fitil kullandım idrarda yanma vs geçti ama ilişkide yanma geçmediCanım sen gene bir gerekirse hem idrar testi yaptır bende çok önce geçirdim aynen yanma filan yoktu ama tahlilimde çıktı tam bir tedavi ol cinsel hayatı etkiliyor
Mantar oluyor ama kaşıntı ve ilişki dışında da yanma yapıyor benm canım sdece ilişkide yanıyoMantar olabilirmi acaba canım bir kere bende yaşadım mantardan şüphelendim süt kesiği akıntım olmuştu pandemiden gitmek istemedim. Sirkeli su ile taharet yaptım birde internette yoğurt sürmenin iyi geldiğini okudum denedim inanılmaz rahatlatmıştı. Birdaha yaşamadım. Ama temkinliyim sürekli iç çamaşırlarıma yumuşatıcı kullanmayı kestim günde 2 kere değiştirdiğim oluyo arada her gün mutlaka değiştiriyorum.
Sürekli o şekilde muayene oluyorum hattaa en son ne zaman karnımdan oldum unuttum vajina ultarsonuyla baktığı zaman birşey göremiyor birde adet oldum dün gece yine acile gittim iğne vuruldum geçmedi serum aldım az birşey dindi tomografi kan ve idrar istedi tomografiyle idrar iyi çıktı yani idrar yolu enfeksiyonu geçmiş kanım da varmış enfeksiyon başka bir sıkıntı var ama kadın doğum doktorları detsylıca ilgilenmedi rahimim de çok kalınHmm anladım, kadın doğumda vajinal muayene oldunmu canım
Değil vajinal kuruluk yok ıslak oluyo ona rağmen yanma oluyorBen bu durumun aynısını yaşadım sebebi vajınal kuruluktu. Doktor bana fitil gibi bir ilaç verdi sonrasında acısız oldu ilişkim.
Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon antibiyotik tedavisiyle halledilir canını sıkma hiç, kötü bişey yoktur inşallah iyi bir doktor bulmak çok zor oluyor bazen aslında çok kolay tedavi edilebilecek şeyler doktorunu bulana kadar insan ne stresler yaşıyo malesefSürekli o şekilde muayene oluyorum hattaa en son ne zaman karnımdan oldum unuttum vajina ultarsonuyla baktığı zaman birşey göremiyor birde adet oldum dün gece yine acile gittim iğne vuruldum geçmedi serum aldım az birşey dindi tomografi kan ve idrar istedi tomografiyle idrar iyi çıktı yani idrar yolu enfeksiyonu geçmiş kanım da varmış enfeksiyon başka bir sıkıntı var ama kadın doğum doktorları detsylıca ilgilenmedi rahimim de çok kalın
Kadın doğumcuya görün istersenDeğil vajinal kuruluk yok ıslak oluyo ona rağmen yanma oluyor
Sen mantar olduğun için ağrı çekiyorsun aynı şekilde bende bunu yaşadım ilişki sırasında ağrı iliskiden sonra iki gün yanma falan oluyordu mantar için kullandığım fitil ve kremden sonra hem mantar bitti hemde yanma ağrıMantar oluyor ama kaşıntı ve ilişki dışında da yanma yapıyor benm canım sdece ilişkide yanıyo
Fitil kullandım sürekli de kullanıyorum sadece ilişkiye girerken yanma oluyor hemen kendimi geri çekiyorum 1 dakika kadar yanıyo sonra geçiyorSen mantar olduğun için ağrı çekiyorsun aynı şekilde bende bunu yaşadım ilişki sırasında ağrı iliskiden sonra iki gün yanma falan oluyordu mantar için kullandığım fitil ve kremden sonra hem mantar bitti hemde yanma ağrı
Peki mantarın tamamen geçti miFitil kullandım sürekli de kullanıyorum sadece ilişkiye girerken yanma oluyor hemen kendimi geri çekiyorum 1 dakika kadar yanıyo sonra geçiyor
Evet mantar bende yaşıyorum sıksıkMantar her zaman kaşıntı yapacak diye bir şey yok canım. Mantar vajinayı tahrip ediyor ve ilişki sırasında büyük yanma oluyor hele bazı pozisyonlarda ekstra acıyor. Defalarca yaşadım. Mantar olma ihtimali yüksek
Aynen öyle şuan da başladım antibiyotik tedavisine kanda enfeksiyon daha öncede başıma geldi hatta 2 seneye yakın bütün organlarımda kanımda tepeden tırnağa heryerde enfeksiyon vardı umarım aynı şeyleri yaşamamÇok geçmiş olsun canım enfeksiyon antibiyotik tedavisiyle halledilir canını sıkma hiç, kötü bişey yoktur inşallah iyi bir doktor bulmak çok zor oluyor bazen aslında çok kolay tedavi edilebilecek şeyler doktorunu bulana kadar insan ne stresler yaşıyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?