- 15 Nisan 2023
- 1
- -1
- 23
- Konu Sahibi oylesinebirii2
Benim kızlık zarı çeşidim bölmeli kızlık zarı cinsel ilişkiye girerken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ( kadın doğum doktorları kızlık zarı çeşidine bakıyor )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlık zarınızın çeşidini nasıl öğrendiniz? Sıkıntı yaşar mıyım diye sormuşsunuz ama eminim buradaki kadınların %99’u kızlık zarının ne çeşit olduğunu bilmiyordur.Benim kızlık zarı çeşidim bölmeli kızlık zarı cinsel ilişkiye girerken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ( kadın doğum doktorları kızlık zarı çeşidine bakıyor )
Nerden biliyosunuz bölmeli oldugunu ben ilk defa duyuyorumBenim kızlık zarı çeşidim bölmeli kızlık zarı cinsel ilişkiye girerken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ( kadın doğum doktorları kızlık zarı çeşidine bakıyor )
Kadın doğuma gidip kızlık zarı çeşidinize baktırmak nerden aklınıza geldi? Madem o kadar gidip baktırmıştınız bu soruyu da doktora soraydınız mademBenim kızlık zarı çeşidim bölmeli kızlık zarı cinsel ilişkiye girerken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ( kadın doğum doktorları kızlık zarı çeşidine bakıyor )
Kendi kendinize nasıl bildiniz.Kizlik zarinizin çeşidini.Esnek olunca kanama olmuyor.Sizin dediğiniz kizlik zarında kanama çok olabilir.Kanama ve ağrı değişiyordur.Onun dışında çeşidi önemli mi.Benim kızlık zarı çeşidim bölmeli kızlık zarı cinsel ilişkiye girerken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ( kadın doğum doktorları kızlık zarı çeşidine bakıyor )
Nasıl yani.İlk ilişkisinde mi sorun yaşamış.Benim arkadaşım da bölmeli çıktı. Çok zor olduğunu söyledi. Bi işlem ile aldıracak . Bilginiz olsun
Doktorlar kızlık zarina zaruret olmayınca bakmiyorlar.Kadın doğuma gidip kızlık zarı çeşidinize baktırmak nerden aklınıza geldi? Madem o kadar gidip baktırmıştınız bu soruyu da doktora soraydınız madem
Evet hep kanaması oluyormuş 2-3 kere denediNasıl yani.İlk ilişkisinde mi sorun yaşamış.
Doktorlar kızlık zarina zaruret olmayınca bakmiyorlar.
Benim kızlık zarı çeşidim bölmeli kızlık zarı cinsel ilişkiye girerken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ( kadın doğum doktorları kızlık zarı çeşidine bakıyor )