Cinsel ilişkide kızlık zarı çeşidi önemli mi

oylesinebirii2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
1
-1
23
Benim kızlık zarı çeşidim bölmeli kızlık zarı cinsel ilişkiye girerken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ( kadın doğum doktorları kızlık zarı çeşidine bakıyor )

Benim kızlık zarı çeşidim bölmeli kızlık zarı cinsel ilişkiye girerken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ( kadın doğum doktorları kızlık zarı çeşidine bakıyor )
Kızlık zarınızın çeşidini nasıl öğrendiniz? Sıkıntı yaşar mıyım diye sormuşsunuz ama eminim buradaki kadınların %99’u kızlık zarının ne çeşit olduğunu bilmiyordur.

Kadın doğuma gidip kızlık zarı çeşidinize baktırmak nerden aklınıza geldi? Madem o kadar gidip baktırmıştınız bu soruyu da doktora soraydınız madem

Benim arkadaşım da bölmeli çıktı. Çok zor olduğunu söyledi. Bi işlem ile aldıracak . Bilginiz olsun

Kendi kendinize nasıl bildiniz.Kizlik zarinizin çeşidini.Esnek olunca kanama olmuyor.Sizin dediğiniz kizlik zarında kanama çok olabilir.Kanama ve ağrı değişiyordur.Onun dışında çeşidi önemli mi.

Sıkıntılı olabilir burda bi üye vardı zarının delik olmadığını söylemişti. Evlendikten sonra ameliyat olmuş zarını alarak yani. Bölmeli kısmıda ona yakın zorlayabilir.

X