Cinsel ilişkide benim yaşadığım sorunları yaşayan bayanlar var mı??

İlk önce doktora göüzkün bir muayene olun . Eğer bir problem yok ise kayganlaştırıcı öneririm

Merhaba
Yazinizi okudum östrojen tedavisi gordugunuzu belirtmissiniz? Ne gibi bir tedavi oldu bana olulasabilir misiniz lütfen teşekkürler
Polikistik over oldugum ortaya cıktı inofolic combi ile gebe kaldım cnm düzeldi östrojen birde düzene girene kadar cyclo prognova kullandım 2 ay

Polikistik over oldugum ortaya cıktı inofolic combi ile gebe kaldım cnm düzeldi östrojen birde düzene girene kadar cyclo prognova kullandım 2 ay

Teşekkürler cevap için bi kaç şey daha sormak istiyorum müsade ederseniz...
Fsh yüksekliği e2 östrojen düşüklügü fazlamiydi?
Inofolic combi mavi hap sanırım ne kadar kullandınız? Sözünde adet duzensizliginiz vardı okuduğum kadarıyla.. bende geçen ay 1 ay kullandim cyclo-progynova relg oldum şimdi ovalasyon zamanım bitsin bir daha ki ay tekrar ilaca başlamak istiyorum..
Sizi yormadan gebe kalmak için hangi aşamalardan geçtiğimizi yazarsanız detaylı minnattar olacağım çok teşekkürler

Cnm benim fsh tsh hepsi normal tek e2 düşüklüğü vardı cyclo kullandım 2 ay sonra baktırdım e2 düzelmiş ama kistler hala duruyordu inofolic evet mavi kapsül kullandım 28.günü günü gününe oldum 70 80ı buluyordu tarlusalsız olmazdım
İnofolicle 2.ci ay 2.ci kutu bitmesine tam 14 tablet kala gebe oldugumu ögrendik adetten hemen sonra ovulasyon test ile pozitif gördüm 12 mayısta regl olmuştum 16.mayıs ta yumurtladım sürekli 4 gün süren regli hali vardı eskiden pko yüzünden 15 gün kanama oluyordu.
İnofolicle 3 gün sürdü ve 4.gün az leke geldi zaman yumurtam catladı ve gebe kaldım bu kızıma.
İlk kızımda hiç sorun yoktu incir ve cevizle gebe kaldım adetin 10.gününe kadar kuru incir 10.günden sonra hem incir hem ceviz yiyerek gebe kaldım cnm. İnş allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin :)

pkoda adet düzensizliği ne şekilde oluyordu mesela benim periyotlarım düzenli ama kanamam kahverengi başlayıp kahverengi bitiyor bunun sebebi pko mudur acaba

pkoda adet düzensizliği ne şekilde oluyordu mesela benim periyotlarım düzenli ama kanamam kahverengi başlayıp kahverengi bitiyor bunun sebebi pko mudur acaba
Ara kanamalarım sık oluyordu ve sürekli kahverengi parça atıyordum söktürüxüsüz olmuyor söktürücü oluncada 15 gün sürerdi kansız kalırdım pko ögle etki etti bende baktırmanız gerekiyor

İnofolic ne için kullanılıyor tam bilgi verirmisiniz bana ne yüzden kullanılıyor tam anlayamadım kızlarrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…