Cinsel ilişkide benim yaşadığım sorunları yaşayan bayanlar var mı??

RaasielX

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
330
457
Vajinam biraz dar ama ilk başta her şey harika ilişkiye girmeden öncede girdikten sonrada. Fakat bir süre sonra tarif edilemez bir his bir acı oluyor sanki partnerim penisi batıyor ilerledikçe yırtılıyor gibi hissediyorum bazen sürtünme acı veriyor halbuki vajinam kuru da değil... Bir diğer sorunum ise bazen ise ne kadar konsantre olursam olayım vajinam kuruyor hemen. Acaba bir doktora mı görünsem? Benim yaşadığım sorunları yaşayan bayanlar var mı acaba?

Bende de böyle gibiydi vajinada enfeksiyon çıktı şimdi de rahim ağzında yara varmış sizde mantar belirtisi varmi bir Jinekolog muayenesi olun

Bende de böyle gibiydi vajinada enfeksiyon çıktı şimdi de rahim ağzında yara varmış sizde mantar belirtisi varmi bir Jinekolog muayenesi olun
hayır yok ama yinede görüneceğim doktora cevabınız için teşekkürler ve çok çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsiniz.

Hormonlara baktırmalısınız östrojen hormonunuz azalmıştır benimde ilişki sonrası kuruma oluyordu girişten sınra ekstra östrojen tedavisi gördüm düzeldi de gebe kalabildim pkoda var bende belki sizdede var baktırmalısınız bence yoksa cinsel hayatınızda sorun olur

Merhaba cinsel iliski esnasinda sorun yasiyorum. Zevke geliyorum ama zevkim hemen kaçıyor. Iliskiye girerken yanma oluyr agri oluyor. Penis batıyor. Bundan dolayi da iliskiye girmek istemiyorum. Bu durumda olup bu engeli asan var mı

Merhaba cinsel iliski esnasinda sorun yasiyorum. Zevke geliyorum ama zevkim hemen kaçıyor. Iliskiye girerken yanma oluyr agri oluyor. Penis batıyor. Bundan dolayi da iliskiye girmek istemiyorum. Bu durumda olup bu engeli asan var mı
Ben halen günde 1 kereden fazla ilişkiye giremiyorum eğer ilişki sırasında partnerim beni fazla zorlarsa bu acının geçmesi 2 güne bile çıkabiliyor benim vajinam çok fazla dar o yüzden biraz zorlanıyoruz ama acıdığında bırakmanız çok önemli ilişki sırasında kurumam ara sıra oluyor eğer ilişkinin en başlarında biraz daha fazla yavaş olursanız işe yarayacağını düşünüyorum en azından bende yaradı eğer ilişkiye girmeye henüz yeni başladıysan biraz böyle sürebilir ben artık sorun olmuyor anlayışlı bir partnerim var canım yandığı zaman bırakıyoruz ama bir doktora görünün en iyisi

Canım merhaba tesadüf gördüm pko olduğunu söylemişsin ve maşallah sanırım ikinci çocuk yolda sağlıkla kucağına al inşallah merak ettiğim birşey var kendiliğinden mı hamile kaldın canım tedavi gördün mü ?

Merhaba tatlim evet 2.ci bebegim yolda
Pko oldugumu cok gec fatkettim kistler baya dolmustu regl olmuyordum
Inofolic combi hapi kullandim ilk ay 27.gunde regl oldum
Cok sevindim tabi 60 70 i buluyordu sokturucusuz olmuyordim
2.ci ayimda kutum bitmeden gebe oldugumu ogrendim inofolic combi kistleri eritmisti cok sukur ins sizde hemen kalirsiniz saglikla :)

Ay canım ben de kullanıyorum iki aydır inofolic combi ama saatlerini pek düzenli yapmıyorum sence önemli mi günde iki tane içiyorum mutlaka ama düzenli saatlerde değil

Ay canım ben de kullanıyorum iki aydır inofolic combi ama saatlerini pek düzenli yapmıyorum sence önemli mi günde iki tane içiyorum mutlaka ama düzenli saatlerde değil
Ben gunde 1 tane aldim doktor ogle soylemisti ve ayni saatte aldim 1 de.
Bence ayni saatlerde al ne olur ne olmaz ins gelir bebis sanada :)

Bende de pko var hamile kalamamanin sebebi bu mu acaba ben öyle bir şey yaşamıyorum ama benimde ilişkiden hemen sonra sızlama oluyor

Bende de pko var hamile kalamamanin sebebi bu mu acaba ben öyle bir şey yaşamıyorum ama benimde ilişkiden hemen sonra sızlama oluyor
Benim adetim sasti lekelenme yasadim hep 15 20 gun suruyordu sonra bir kesildi hep soktrucuyle oldum meger pko varmis
Sonra inofolicle hamile kaldim sizinki belki daha ileridir veya baska bir sebeptir doktora gorunmelisin

Ilk günlerde benim de öyle oluyordu sonradan istemsiz kendimi kastiğımı farkettim.iliski sırasında teskin ettim kendimi serbest bırakmaya çalıştım.acı geçti çok şükür

Canım bende öyleydi m PCO çıktı kistler yapıyormuş artı sistit eğer bunlar yoksa tahrisse sadece çörek otu yağını tavsiye ederim sur

Merhaba
Yazinizi okudum östrojen tedavisi gordugunuzu belirtmissiniz? Ne gibi bir tedavi oldu bana olulasabilir misiniz lütfen teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…