- 3 Şubat 2018
- 6.031
- 23.742
- 27
-
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Ben 5 senelik evliyim ve darlık sorunu maalesef bende de var yani yapısı öyleymiş bunun için doktora bile gitmişliğim olduSorum başlıktaki gibi hanımlar.
Öncesinde de denemelerimiz olmuştu ama son 3 seferdir ilişkiyi tamamen yaşayabildik. 3 ünde de ağrı oldu bende. Ne zaman geçecek diye bekliyorum. Benim vajinam dar yeni yeni açılıyor-genişliyor. eşiminki ise kalın penis.
Evet kalınlık olarak değişiyorlar bilmiyor musunuz yahu... Eğer incesi yoksa da bu normal olandan daha kalın işteSon cümleniz güldürdü beni incesi de mi varmış bunun tövbe estağfirullah ince orta ve kalın olmak üzere...
Yok duymadım gerçekten ondan sordumEvet kalınlık olarak değişiyorlar bilmiyor musunuz yahu... Eğer incesi yoksa da bu normal olandan daha kalın işte
Normal olandan daha kalın olduğunu nasıl anladınız pekiEvet kalınlık olarak değişiyorlar bilmiyor musunuz yahu... Eğer incesi yoksa da bu normal olandan daha kalın işte
Benden de kan geliyor üstelik kendimi kasmadığım halde. Doktora göründüm zamanla geçer dedi ama biraz tedirgin oluyor insan gene deBen ilk 3-4 ay ağrı çekiyordum
Hatta ilk 1-2 ay azar azar kanamam bile oluyordu
Durex kullanıyoruz hemen giriyor onu kullanınca hatta bazen sürmeye bile gerek kalmıyor ıslaklıktan ama gene de ağrı var çözemedim gitti. Doktora muayene oldum kist mantar vs yok dediKayganlastirici kullanin, bebe yağı falan degil ama bunun icin yapilmis ozel kayganlastiricilardan kullanmalisiniz.
Başlarda kasıyordum şimdi kasmıyorum ama yine o ana odaklanamıyorum hep birazdan girecek diye düşünüyorum... durex kayganlaştırıcı kullanıyoruz bu aradaBence kendinizi kastığınız için olabilir.. İlişki sırasında rahat olmak önemli acıcak mı acimicak mı düşüncesine girerseniz ilşki sırasında ağrı olur.. 3 senelik evliyim Bazen bile ağrı olabiliyor.
Benim 1 yılım bitti bile.Ama halâ ön sevişmesiz ilişki yaşayınca zorlanıyorum bazenBenden de kan geliyor üstelik kendimi kasmadığım halde. Doktora göründüm zamanla geçer dedi ama biraz tedirgin oluyor insan gene de
Benim her seferinde ilk girişte biraz acır. Daha sonra geçer. Ancak hiç canım yanmamasına rağmen her seferinde kanamam oluyor.Sorum başlıktaki gibi hanımlar.
Öncesinde de denemelerimiz olmuştu ama son 3 seferdir ilişkiyi tamamen yaşayabildik. 3 ünde de ağrı oldu bende. Ne zaman geçecek diye bekliyorum. Benim vajinam dar yeni yeni açılıyor-genişliyor. eşiminki ise kalın penis.