cinsel ilişkide acı hissi yardım edin...

munuskadin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
23
3
6
İstanbul
Merhaba,
Ben 5 yıllık evliyim, evlendigimiz günden beri esimde isteksizlik sorunu var. Evlilik öncesi de beraberligimiz oldu ama bu sorunu bu kadar farketmemistim. Neredeyse her şeyi denedim ve maalesef kabullenmeye başladım artık, çünkü çok yoruldum konuşmaya çok kapalı, asamiyoruz çünkü o kabullenmiyor sanırım. Ve bendeki bu çabalama sonuçsuzluklarindan dolayı ben artık onun beni hiç seksi bulmadığını vs. psikolojisindeyim ve bu durum sonucuda artık tahrik olamıyorum. 1-2 ayda bir beraber oluyorduk normalde, bir bartholin kisti nedeniyle (ameliyat vs.) 4 ayı geçti ilişki durumu ve şimdi çocuk kararı verdik ve ben folik asit kullanmaya da başladım. Dün gece bir denedik ama olmadı, resmen yapamadık. Ben islanamiyorum bile ve çok canım yandı, zaten bir şey yapamamistik öyle kaldı, bugün bile acıyı hissettim. Daha önce de onu psikolojik olarak daha fazla itmemek için genellikle acı cekiyordum ama dayaniyordum, dün son nokta oldu. Bugün cok kötüyüm sanki bir daha onunla hiç beraber olamayacakmisim gibi eskiden sorun ondaydi ama artık onun bu tutumu ile ben de sorunluyum... dr. asla gitmez, denedim onu da ne yapacağım ben? Kendimi nasıl toplayacagim bu konuda?
Bir fikri olan varsa, lütfen paylaşsın 🙏😌

bitkilerden yardım aldın mı canım...mesela keçi boynuzunun bu konuda iyi olduğunu biliyorum...istek arttırıyor, spermi güçlendiriyor fındık ,fıstıkta tabi.

Eklem e katılıyorum bitkilerden afrodizyaklardan yardım almayı dene Allah yardımcınız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…