cinsel iliski sonrasinda...

Celibun

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
6
2
6
Selam kizlar...

Cinsel iliski sonrasi mide bulantisi ve karin batmasi yasayan var mi benim gibi. Vajinusmus sorunu yasadim 2,5 sene. Gecen ay cozduk problemi cok sukur. 8. Cinsel iliskimizi yasadik ama suanda da boyle bi problemim var. Cok ciddi bi bulanti yada batma degil ama rahatsiz ediyo ne ile alakali olabilir :KK57: hamilelik olmadigi kesin kan testi yaptirdim Hoppa

Cok rahatsızlık verici birseyse doktora gitmende fayda var bence vücudun bu tempoya alışmaya çalışıyordur 2.5 yıldan sonra normaldir gibi geliyor yinede için rahat etsin bir doktora gorunmekde fayda var

Cok rahatsızlık verici birseyse doktora gitmende fayda var bence vücudun bu tempoya alışmaya çalışıyordur 2.5 yıldan sonra normaldir gibi geliyor yinede için rahat etsin bir doktora gorunmekde fayda var

Bi iki ay daha beklicem eger devam ederse problem aynen gitmek gerek doktora... acaba ilk cinsel deneyimlerde bu tarz sorunlar olusuyo mu diye merak ettim.. tesekkur ederim ...

Vajinismus olduğumuzu nasıl anlarız?
Vajinismus olup olmadığınızı merak ediyorsanız . Ben vajinismusmuyum diye kendinize soruyorsanız kendinize bazı sorular sorarak vajinismus olup olmadığınız hakkında farkındalık kazanabilirsiniz.. Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye vajinismusun en tipik belirtilerini anlatıyor.

Back