Kızlar bu konuyu yazdıktan ertesi gün kanamam olmaya başladı ve 2 gündür devam ediyor normal regl kanamasi gibi reglim biteli 1 hafta oldu ve diger reglime 18 gun var tedirginim sizce neden bukadar kisa surede hamilelik olamaz sonucta 2 gun oldu daha ?Kızlar cinsel iliskiden sonra spermin dışına akmamasi için bez tampon kullanan varmı
Ara kanama veya yumurtlama kanaması yaşıyor olabilirsiniz. Renk kırmızı mı?Kızlar bu konuyu yazdıktan ertesi gün kanamam olmaya başladı ve 2 gündür devam ediyor normal regl kanamasi gibi reglim biteli 1 hafta oldu ve diger reglime 18 gun var tedirginim sizce neden bukadar kisa surede hamilelik olamaz sonucta 2 gun oldu daha ?
Forumda görmüştüm bazı kadınlar boşalma zamanında yastıkla ayakları kaldırıp içeride 10 15 dk durmasını sağlıyormuş.Bir türlü sperm nasıl gider anlamıyorum ilişkiden sonra çogu geri akıyor giden nasıl ayrılıp gidiyor hala çözemiyorum
Evet hatta ilk gün kahverengi idi sonra kırmızıya döndü 3. Gün hala devam ediyor bukadar uzun sürmesi normalmi ilk defa oluyorAra kanama veya yumurtlama kanaması yaşıyor olabilirsiniz. Renk kırmızı mı?
Evet onu da yapıyorum ama işe yaramadığını düşünüp tampon olayını denemedimForumda görmüştüm bazı kadınlar boşalma zamanında yastıkla ayakları kaldırıp içeride 10 15 dk durmasını sağlıyormuş.
Bu konudan sonra reglim 4 gün gecikti belirtiler bulantilar kramplar var ama test negatif çıktı üzgünüm gerçekten çok umutluyumOnlar zaten vajenin arka kısmına ve follop tüpüne kadar ulaşamayan sıvılar, girişe çimento örsen nolucak boşalma hızıyla gitmesi gereken yere kadar gitmediyseBunların daha ileri gitmesi için bel açınızı ayarlayabilirsiniz belde destek vs.
İlk basta kırmızıydı bitmesine yakın kahverengiye döndüAra kanama veya yumurtlama kanaması yaşıyor olabilirsiniz. Renk kırmızı mı?
Hücreler hareketli. Geri gelen şey hücrelerin icinde bulunduğu sıvı. Bununla ilgili tonla animasyon var. İzleyin.Bir türlü sperm nasıl gider anlamıyorum ilişkiden sonra çogu geri akıyor giden nasıl ayrılıp gidiyor hala çözemiyorum
Teşekkür ederim youtube da falan mıHücreler hareketli. Geri gelen şey hücrelerin icinde bulunduğu sıvı. Bununla ilgili tonla animasyon var. İzleyin.
Evet. Youtubeda bulabilirsiniz.Teşekkür ederim youtube da falan mı
Allah akıl fikir versin. Gebelik olusumı spermin hızı sperm miktarı ve sizin o günki yumurtlama gününüzle alakalıdır! Bu köylü düşüncelerle gebeliğin hic bi alakası yoktur… ne bu rahim kova mı? Ağzını kapat akmasın?Kızlar cinsel iliskiden sonra spermin dışına akmamasi için bez tampon kullanan varmı
Şaşırmış mı? Şaşıran sizsiniz şaka gibisinizEvet var sasiracak ne var Bunda ?