Cinsel iliski sonrasi tampon

Kızlar cinsel iliskiden sonra spermin dışına akmamasi için bez tampon kullanan varmı
Kızlar bu konuyu yazdıktan ertesi gün kanamam olmaya başladı ve 2 gündür devam ediyor normal regl kanamasi gibi reglim biteli 1 hafta oldu ve diger reglime 18 gun var tedirginim sizce neden bukadar kisa surede hamilelik olamaz sonucta 2 gun oldu daha ?

Bir türlü sperm nasıl gider anlamıyorum ilişkiden sonra çogu geri akıyor giden nasıl ayrılıp gidiyor hala çözemiyorum

Kızlar bu konuyu yazdıktan ertesi gün kanamam olmaya başladı ve 2 gündür devam ediyor normal regl kanamasi gibi reglim biteli 1 hafta oldu ve diger reglime 18 gun var tedirginim sizce neden bukadar kisa surede hamilelik olamaz sonucta 2 gun oldu daha ?
Ara kanama veya yumurtlama kanaması yaşıyor olabilirsiniz. Renk kırmızı mı?

Iyi de bu tampon bi nevi ped değil mi yani adı üstünde tampon emici yani sperm in akmasını engellemez ki sperm tampona akar ve emer .. zaten vajina ağzına kadar geri gelmiş sperm bi daha Yumurtalık kısmına doğru ilerleyemez ki boşalma esnasında içeri atılır onlar . Aşılama mantığı mesela niye koca bi şırınga ile sıkıyor ilişki mantığı ile aynı yani vajina ucuna gelen sperm geri Yumurtalıga gideceğini hiç sanmıyorum zaten tampon da emer

Onlar zaten vajenin arka kısmına ve follop tüpüne kadar ulaşamayan sıvılar, girişe çimento örsen nolucak boşalma hızıyla gitmesi gereken yere kadar gitmediyse😬😬 Bunların daha ileri gitmesi için bel açınızı ayarlayabilirsiniz belde destek vs.
Bu konudan sonra reglim 4 gün gecikti belirtiler bulantilar kramplar var ama test negatif çıktı üzgünüm gerçekten çok umutluyum :KK43: :KK43:

Kızlar cinsel iliskiden sonra spermin dışına akmamasi için bez tampon kullanan varmı
Allah akıl fikir versin. Gebelik olusumı spermin hızı sperm miktarı ve sizin o günki yumurtlama gününüzle alakalıdır! Bu köylü düşüncelerle gebeliğin hic bi alakası yoktur… ne bu rahim kova mı? Ağzını kapat akmasın?

X