Kizlar merhaba hamile olmaya uğraşıyorum bir kac aydir. Dün eşimle ilişkiye girdikten hemen sonra sanki adet olucam gibi keskin bir ağrı yaşadım. Tuvalete gittikten sonra aniden kesildi. Onun oncecinde de cok hafif bir şekilde ağrı hissediyordum. Bugun de sabahleyin agri yasadim. Sanki regl agrisi olucakmisim gibi ama regl de olmuyorum. Agrilar gün icinde 5-10 saniye suruyor aniden kesiliyor. Diyorum tamam regl olacam heralde tuvalate gidip bakiyorum olmamisim. Normalde regl olacağım zaman agri o gün başlar ve siddetli bir sekilde regl olana kadar devam eder. Bu yasadigim agrilar ise cinsel iliskiden sonraki hariç hafif kasilmalar seklinde ve kısa sürüyor. Genelde 28-30 gün arasinda regl oluyorum bugün 29. Gün gidip test almak da istemedim. Aldığım testi pozitif görmek istiyorum. Test için en azından regl günümün geçmesini beklicem. Regl belirtisi de olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum bu ağrı normalde yaşadığım bir şey değildi. Bi de cok sabirsizlaniyorum sizlere sormak istedim. Acaba aranizda hamile oldugunda boyle agrilar hisseden ozellikle cinsel iliskiden sonra keskin bir agri hissetmis olanlar var midir? Bilgilendirirseniz sevinirim.