Peki doktor size ilaç verdi mi kanamanın durması için?Benim oluyor, 3 ya da 4 doktora gittim. Her sey temiz ve olmasi gerektigi gibi. Hicbir teshis koyulamadi. Aylardir kaniyorum. Ama sizinki benimkinden farkli galiba.
Dogum kontrol hapı verdi yalnizca. Henuz kullanmaya baslayamadim.Peki doktor size ilaç verdi mi kanamanın durması için?
Benim ilk defa oldu leke şeklinde pedi dolduracak kadar değil
Banada aynısından verdi bende kullanmadım henüzDogum kontrol hapı verdi yalnizca. Henuz kullanmaya baslayamadim.
Kullanmicam demek istemedim. Adetin 1. Gunu baslaniyormus. Ara kanamalar ile adeti ayirt edemedigim icin baslayamadim. Bu ay baslicam.Banada aynısından verdi bende kullanmadım henüz
Anladım.. hayırlısı olsun,adetin düzelir inşallahKullanmicam demek istemedim. Adetin 1. Gunu baslaniyormus. Ara kanamalar ile adeti ayirt edemedigim icin baslayamadim. Bu ay baslicam.
Siz de kullanin. Dogru kullanimda hormonlari bozmaz.Anladım.. hayırlısı olsun,adetin düzelir inşallah
İlişkiden hemen sonra mı oluyor yoksa uzun süre sonra mı?Herkese merhaba, lütfen bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazabilir mi???
Cinsel ilişkiden yarım saat falan sonra kanama başladı
Adetim biteli 4-5 gün oluyor
Jinekolojik muayne oldum doktor ara kanama dedi
Stresten aşırı üzülmekten kadınlarda ara kanama olabiliyormuş
Böyle bir durum yaşayan var mı?
Benimde adetim bitiyordu mesela 1 2 gün sonra ilişki olduğunda bazen kanama oluyordu tekrar adet oluyormuşum gibi. 1 gece sabaha kadar geliyordu sonra öğlene kadar kesiliyorduHerkese merhaba, lütfen bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazabilir mi???
Cinsel ilişkiden yarım saat falan sonra kanama başladı
Adetim biteli 4-5 gün oluyor
Jinekolojik muayne oldum doktor ara kanama dedi
Stresten aşırı üzülmekten kadınlarda ara kanama olabiliyormuş
Böyle bir durum yaşayan var mı?
İlişkiden hemen sonra oldu yarım saat falan sonra yaniİlişkiden hemen sonra mı oluyor yoksa uzun süre sonra mı?
Benimde Adet bitiminden 4 gün sonra olduBenimde adetim bitiyordu mesela 1 2 gün sonra ilişki olduğunda bazen kanama oluyordu tekrar adet oluyormuşum gibi. 1 gece sabaha kadar geliyordu sonra öğlene kadar kesiliyordu
Doktora sormuştum normal diyip geçmişti ama hala aklımdadır
Gebelik düşündüğüm için bana doğum kontrol hapı falan vermedi ama siz kullanin belki faydası olur
Şuan hala devam ediyor mu benim 1 gün içinde geçiyordu, hamilelik düşünüyorsanız doğum kontrol hapı geciktirir tabi, insallah bi daha yasamazsinizBenimde Adet bitiminden 4 gün sonra oldu
İlk defa böyle birşeyle karşılaştm ve bende gebelik düşünüyorum.. doktora söyledim gebelik istediğimi düşündüğümü ama ilaç yazdı kullanmak istemedim
Kullanmaz ve 1 hafta içinde kanamam geçmezse tekrar muayeneye gelmemi söyledi
Korkuyorum gebelik düşündüğüm için kullanmak istemiyorumSiz de kullanin. Dogru kullanimda hormonlari bozmaz.
Korkacak bir sey yok. Kanama iyilesmeden gebelik düşünmemelisiniz. Hangi kanama supheli hangi kanama degil bilemezsiniz. Kullanin 1 ay, sonra tekrar doktora gidersiniz.Korkuyorum gebelik düşündüğüm için kullanmak istemiyorum
Kanama durmazsa duruma göre hareket edicem artık
1. Günün içindeyim şuan ama birkaç saat geçti herhangi bi leke kan vs olmadıŞuan hala devam ediyor mu benim 1 gün içinde geçiyordu, hamilelik düşünüyorsanız doğum kontrol hapı geciktirir tabi, insallah bi daha yasamazsiniz
Ben 1 yılda 4 5 ay yaşadım bunu size öyle diyeyim ama benim başka sorunlarimda oldugu için neyden kaynaklandigini bilemiyorum çikolata kistim falan vardı çünkü. Doktor da direk normal dedi geçti bana1. Günün içindeyim şuan ama birkaç saat geçti herhangi bi leke kan vs olmadı
Evet öncelik kanamanın durması tabiyki..haklısınızKorkacak bir sey yok. Kanama iyilesmeden gebelik düşünmemelisiniz. Hangi kanama supheli hangi kanama degil bilemezsiniz. Kullanin 1 ay, sonra tekrar doktora gidersiniz.
Adetin ilk gunleri baslamak lazimmis. Yanlis kullanimda hormon bozuyormus. Adet degilseniz icmeyin.Evet öncelik kanamanın durması tabiyki..haklısınız
Sabah başlarım öyleyse,umarım geçer
Çok teşekkür ederim
Bana da normal,olabilecek birşey olduğunu söyledi..Ben 1 yılda 4 5 ay yaşadım bunu size öyle diyeyim ama benim başka sorunlarimda oldugu için neyden kaynaklandigini bilemiyorum çikolata kistim falan vardı çünkü. Doktor da direk normal dedi geçti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?