• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel ilişki sonrası akıntı

lololol88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2020
5
0
1
merhaba, cinsel ilişki sonrasında vajinal akıntı neden olur? bazen kötü kokulu da olabiliyor. ilişkiden sonra 2-3 gün devam ediyor bunlar. bugün de aniden bir akıntı geldi ve tamamen şeffaf ve kokusuz ama yoğun bir şekilde geldi ve içinde ufacık bir kan pıhtısı vardı. hamilelik belirtisi vs bir durum değildir değil mi? bu arada korunmuyoruz.

Sperm geri akıyo mu o gün
Hepsi akmıyosa eğer o geliyodur gibime geldi

Sanmıyorum, enfeksiyon gibi geldi bana. Doktora git bence
Merhaba Sevgilim vajınama baskı yapmadan dokundu ama neredeyse bir dakika daha fazla değildir sanmıyorum neyse sonra eve geçtiğimde akıntımla biraz cok minicik bir kan vardı bu neyin habercisi? Okb hastasıyım fazlasıyla takıntılıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik yada kızlık yırtılması değildir değil mi? Elinde ne sperm ne başka birşey hiçbiri yoktu kendimi sıktığım için olabilir mi? Biraz kendimden vajinismustan şüpheleniyorum çünkü..

Merhaba Sevgilim vajınama baskı yapmadan dokundu ama neredeyse bir dakika daha fazla değildir sanmıyorum neyse sonra eve geçtiğimde akıntımla biraz cok minicik bir kan vardı bu neyin habercisi? Okb hastasıyım fazlasıyla takıntılıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik yada kızlık yırtılması değildir değil mi? Elinde ne sperm ne başka birşey hiçbiri yoktu kendimi sıktığım için olabilir mi? Biraz kendimden vajinismustan şüpheleniyorum çünkü..
Işık hızıyla gebe kalınmaz öyle. İçine parmağını sokmadıysa zara da bişey olmamıştır. Belki çizilip kanamış oda akıntıya bulaşmış olabilir. Ya da adet öncesi lekelenmedir. Devam ederse enfeksiyon olabilir

Back