Cinsel ilişki sonrası acı

Cinsel ilişki sonrası vajinada kasılmalar ve şiddetli ağrı neden olur?

• Cinsel ilişki

OY: 0 0,0%
  • Hamilelik

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

Veta159

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
2
0
26
Kızlar merhaba. Benim cinsel ilişki sonrası 2 kez vajinamda çok şiddetli kasılmalar ve inanılmaz acı oldu. Ayakta duramıyorum, oturamıyorum, nefes alırken bile acıyor. Yarım saat 1 saat kadar sürüp kendiliğinden geçti. İlk olduğunda aylar önceydi bu kadar olmamıştı ama ikinci olan çok kötüydü. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama sizce neden kaynaklı olabilir?

Geçmiş olsun enfeksiyon yada yara gibi bişey olabilir mi ? Doktora gitmeyi düşündünüz mü?

Geçmiş olsun enfeksiyon yada yara gibi bişey olabilir mi ? Doktora gitmeyi düşündünüz mü?
Bu zamana kadar sadece 1 kez vajinamda mantar oldum o da seneler önceydi çok şükür başka bir hastalık anlatmadım ama doktora gitmeden önce daha önce böyle bir şey yaşayan varsa ondan da bilgi almak istedim

Bu zamana kadar sadece 1 kez vajinamda mantar oldum o da seneler önceydi çok şükür başka bir hastalık anlatmadım ama doktora gitmeden önce daha önce böyle bir şey yaşayan varsa ondan da bilgi almak istedim
Yaşadım ve enfeksiyon çıktı canım vajinal fitil verdi geçti şükür

Iliskiyi sert yaşayınca da kasik ağrısı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…