Cinsel ilişki sırasında yanma

yorgun_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
228
94
48
Kızlar merhaba size bir sorum olacak Allah’ını seven yardım etsin
Doğum yapalı 3 ay oldu sezaryen ile doğum yaptım ilişki esnasında vajina da yanma oluyor ve akıntım var çok afedersiniz sümükümsümiç çamaşırımda görüyorum ama idrar yaparken yanmam yok ama ilişki esnasında olan yanma çok sıkıntıya sokuyor beni nasıl geçer ne yapmalıyım gitmek istemiyorum hastahaneye covid bundurumdayken korkuyorum hastahanelerden

Kendinizi sıkmayin dikisleriniz agriyosa doktorunuzla gorusun ama en onemlisi kendinizi kasmayin akintinin seklinden cok rengi ve kokusu onemli :)

Kendinizi sıkmayin dikisleriniz agriyosa doktorunuzla gorusun ama en onemlisi kendinizi kasmayin akintinin seklinden cok rengi ve kokusu onemli :)
Vallahi çok sıkıyorum denemez ama o yanma bariz orta da koku yok akıntı da

İlişki esnasında kayganlaştırıcı veya eşiniz geciktirici krem vb. bisey kullanıyor mu?

Hayır kullanmıyoruz
Doğum Sonrası bir süre benimde akintim oldu yanma da oluyodu sizinki gibi doktor bana akıntı için bir fitil vermişti onu kullanınca akıntı kesildi akıntı olmayınca yanma da olmadı. Aynı durum olabilir belki bir doktora gitmenizi oneririm

Hangi fitil kullandınız

Hayır kullanmıyoruz
Doğum Sonrası bir süre benimde akintim oldu yanma da oluyodu sizinki gibi doktor bana akıntı için bir fitil vermişti onu kullanınca akıntı kesildi akıntı olmayınca yanma da olmadı. Aynı durum olabilir belki bir doktora gitmenizi
Hangi fitil kullandınız
Adı GYNO-LOMEXIN 600 mg Ovül ama muayene olmadan kullanmanız doğru değil tabi yine tercih sizin

Tabi dogru olmaz da akıntınız ne renkti nasıldı

Merhaba islaniyor musunuz peki ? Kendinizi kasmayin.dogum öncesi boyle bir sikinti oluyor muydu?bende sezeryan dogum ysptim benim kendimi kastkastigimda hala yaniyor ve yeterli kuruluk olmadığında

Iliski esnasinda kuruluk varsa yanma o yuzden olabiliyor. Hamileykende emzirirken de kuruluk olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…