Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba cinsel ilişkide aşırı ıslanma yaşıyorum.daraltma ameliyatım var uzun süre önce yaptırmıştım.doğumlarımda sezeryan.bu aşırı ıslanmaya çözüm arıyorum önerilerinize açığım.
merhaba cinsel ilişkide aşırı ıslanma yaşıyorum.daraltma ameliyatım var uzun süre önce yaptırmıştım.doğumlarımda sezeryan.bu aşırı ıslanmaya çözüm arıyorum önerilerinize açığım.
Cinsel uyarılma ya da adet döneminde vajina içerisinde olan salgı bezleri çalışması sonucu vajinal ıslanma denilmektedir. Cinsel ilişki sırasında ya da adet sırasında vajina da fazla ıslanma olması durumunda hassasiyet meydana gelebilmektedir. Bu fazla...
Cinsel uyarılma ya da adet döneminde vajina içerisinde olan salgı bezleri çalışması sonucu vajinal ıslanma denilmektedir. Cinsel ilişki sırasında ya da adet sırasında vajina da fazla ıslanma olması durumunda hassasiyet meydana gelebilmektedir. Bu fazla...
teşekkür ederim paylaşımınız için .Okudugumla uyuşmayan seyler var doğum sonrası azalır denmiş benımki arttı.Enfeksiyon denmiş yeni bir sürü test oldum enfeksiyon olmadığına eminim.İlişki esnasında orgazm olamıyorum ben acaba ondan mı bilemiyorum.Ama utanmaya başladım bu durumdan