• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki sırasında acı ve kanama

Alyandres

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
2
1
6
26
Merhabalar ben 1 aylık evliyim yaşımda daha 23 ama cinsel ilişki sırasında inanılmaz acı hissediyorum 12 kez ilişkiye girdik her seferinde aynı acı oldu ek olarak kanama da oluyor her seferinde bu nasıl geçer girişte acı oluyor sadece girince bir sorun olmuyor.

12 kereyi neden saydınız yav :))

İlk ilişkilerde kanama devam edebiliyor eğer 11 ilişki önceniz ilk ilişkiyse. Eğer aşırı bir kanama yoksa, yani pembe ya da 1-2 damla geliyorsa normal sayılabilir henüz alışma evresinde olduğu için. Kaslar da hala kasılıyor acıdığına göre o da geçiyor zamanla

Merhabalar ben 1 aylık evliyim yaşımda daha 23 ama cinsel ilişki sırasında inanılmaz acı hissediyorum 12 kez ilişkiye girdik her seferinde aynı acı oldu ek olarak kanama da oluyor her seferinde bu nasıl geçer girişte acı oluyor sadece girince bir sorun olmuyor.
Ben 4 aylk evliyim hala girerken aci oluyor. Tabi ilk ayda aci daha coktu resmen dişlerimi sıkıyordum. Bikac doktora gittim. Hepside dediki zamanla gececek iliskiye girdikce aliscak dediler. 4 ay oldu bakalm ne zaman aliscak😁

Kendini farketmeden sıkıyor olabilirsin derin nefes almayı unutma bir de eşin seni hazırlamadan kalkışmasın bu işe

Back