- 3 Temmuz 2021
- 31
- 4
- 6
- Konu Sahibi aboneannesorusuuu1
-
Canım benim de sürekli kanamam oluyordu çok yoğundu doktora gittim ve rahim ağzında siğil War dedi hatta bana kanser bile denildi patoloji smear testi falan yapıldı çok şükür temiz çıktı smear testim sen sakın ihmal etme mutlaka bı doktora muayene ol ciddi bı konu bu çünküMerhaba yumurtlama günümde ilişkiye girdim ve ilişki sırasında hafif kanama oldu? Acaba yaşayan var mı?
merhaba rahim ağzı yaranız olabilir. doktor alttan muayene ile kolaylıkla tespit eder.Merhaba yumurtlama günümde ilişkiye girdim ve ilişki sırasında hafif kanama oldu? Acaba yaşayan var mı?
ah ahhhh bu hpvCanım benim de sürekli kanamam oluyordu çok yoğundu doktora gittim ve rahim ağzında siğil War dedi hatta bana kanser bile denildi patoloji smear testi falan yapıldı çok şükür temiz çıktı smear testim sen sakın ihmal etme mutlaka bı doktora muayene ol ciddi bı konu bu çünkü
Açıkçası benim görünürde hiçbir şeyim yoktu benim sıkıntım aşırı kanamaydi ve önü arkası kesilmiyordu çok geliyordu bende kistlerimden kaynaklı sanıp gittim doktor siğil diyince şaşırdım çünkü icerideymis siğiller ve fark etmemek normalmişah ahhhh bu hpvbenim de 23 yaşındayken popimde siğil çıktı. ben zannettiğim için hiç doktora gitmedim. iki yıl sonra diğer popimin yanağında da çıktı. ay dedim noluyor noluyor sonra bir araştırdım ki hpv imiş. vajinada yoktu allahtan ama hemen önce cildiyeye sonra kadın doğuma gittim. cildiye yaşım genç olduğu için sadece yakalım smear vermene gerek yok bence demişti ama ben dayanamayıp verdim. smear alırken doktorum yaran da var senin rahim ağzında dedi. ve ilişkide kanamam olup olmadığını sordu. inanır mısınız hiçbir zaman kanamam olmazdı. doktorum çok şaşırmıştı. normalde almazdım ama yaran da olduğu için hem smear hem de yarandan patoloji aldım dedi. sonuç çıkana kadar gecelerce günlerce kendi kendimi yedim. tam bir ay bir ay sonra tertemiz çıktı çooookk şükür ki. daha sonra doktorum da durumu anlattı bana bu hpv çooooookkk yıllar içinde gelişip kansere dönüyormuş. 10 yılda falan dedi. allah herkesin yar ve yardımcısı olsun hastalığın her türlüsü korkutuyor :/
Çok aşırı değildi ilişkide oldu ve ilişki bittiğinde biraz daha akıntı geldi ve kesildi ertesi günde biç olmadıbelkide yumurtlamadan dolayı olan kanama çıkmış olabilir bazen yumurtlamada kanama olur çok aşırı değil se normal sayılıyor bazen ama siz yinede bir doktora görünün tabi
Bakalım doktoruma arayım randevu alacağım ama hemen geçti ilişki sırasında oldu ve ilişkş bittiğinde biraz akıntı geldi sonrada geçtiCanım benim de sürekli kanamam oluyordu çok yoğundu doktora gittim ve rahim ağzında siğil War dedi hatta bana kanser bile denildi patoloji smear testi falan yapıldı çok şükür temiz çıktı smear testim sen sakın ihmal etme mutlaka bı doktora muayene ol ciddi bı konu bu çünkü
ay bu doktorlar insanı öldürür gerçekten. ben geçen hafta zatürre olmuştum. ciddi bir üşütme sonrası ilaç kullanmayınca ciğere inmiş. gittiğim göğüs doktoru tüberküloz olabilir diyip yüreğime indirdi. kan istedi veremedim korkudan. balgam kültürü istedi onu verebildim sadece. neyse bir hafta sonra kontrole gel antibiyotiğini kullandıktan sonra dedi. bugün kontrole gittim. enfeksiyon gerilemiş dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım eğer tamamen geçmemişse tomografi isticem dedi. ne için dedim tüberküloz için dedi. ya nasıl yani dedim kızdı banaAçıkçası benim görünürde hiçbir şeyim yoktu benim sıkıntım aşırı kanamaydi ve önü arkası kesilmiyordu çok geliyordu bende kistlerimden kaynaklı sanıp gittim doktor siğil diyince şaşırdım çünkü icerideymis siğiller ve fark etmemek normalmişbenim patoloji sonucum kötü çıktı ama smear testim temiz çıktı Şükür bu süreçte bir sürü doktor gezdim biri kanser diyordu biri değil ve tek kanser demeyle kalmayip daha kötü şeyler bile söylüyorlardı Şükür şimdi çok iyi bı doktora gidiyorum ve senede bir kez smear testi vericem hatta benimkini temizlemesi bile doktorum Dursun dedi ve hala duruyor ilaç kullandım fitil kullandım kanamam bitti Şükür:) ama sende aksatma sakın mutlaka muayeneni ol ciddi bı konu bu baya
ay bu doktorlar insanı öldürür gerçekten. ben geçen hafta zatürre olmuştum. ciddi bir üşütme sonrası ilaç kullanmayınca ciğere inmiş. gittiğim göğüs doktoru tüberküloz olabilir diyip yüreğime indirdi. kan istedi veremedim korkudan. balgam kültürü istedi onu verebildim sadece. neyse bir hafta sonra kontrole gel antibiyotiğini kullandıktan sonra dedi. bugün kontrole gittim. enfeksiyon gerilemiş dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım eğer tamamen geçmemişse tomografi isticem dedi. ne için dedim tüberküloz için dedi. ya nasıl yani dedim kızdı bananeyse çıktık hemen özel hastaneye geçtik annem babam apar topar. düşünün nasıl bir korku yarattı bizde. babam öğretmen izin alıp geldi hemen. sağ olsun tatlı bir doktora denk geldik hemen kan aldı baktı tüberküloz değerin yüksek değil gayet iyi dedi. daha önce verilen antibiyotik iyi bir ilaç değildir onunla geçmez dedi. daha ağırını verdi. eğer bu kadına gitmeseydik 10 gün kendi kendimi yiyecektim verem miyim diye öyle düşünün. devlet hastahanesindeki çoğu doktor aşırı sinirli ve acımasız. daha 25 yaşındayım bugün kendimi gömecektim korkudaco
Çok geçmiş olsun zatürre gerçekten çok kötü bı hastalıkay bu doktorlar insanı öldürür gerçekten. ben geçen hafta zatürre olmuştum. ciddi bir üşütme sonrası ilaç kullanmayınca ciğere inmiş. gittiğim göğüs doktoru tüberküloz olabilir diyip yüreğime indirdi. kan istedi veremedim korkudan. balgam kültürü istedi onu verebildim sadece. neyse bir hafta sonra kontrole gel antibiyotiğini kullandıktan sonra dedi. bugün kontrole gittim. enfeksiyon gerilemiş dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım eğer tamamen geçmemişse tomografi isticem dedi. ne için dedim tüberküloz için dedi. ya nasıl yani dedim kızdı bananeyse çıktık hemen özel hastaneye geçtik annem babam apar topar. düşünün nasıl bir korku yarattı bizde. babam öğretmen izin alıp geldi hemen. sağ olsun tatlı bir doktora denk geldik hemen kan aldı baktı tüberküloz değerin yüksek değil gayet iyi dedi. daha önce verilen antibiyotik iyi bir ilaç değildir onunla geçmez dedi. daha ağırını verdi. eğer bu kadına gitmeseydik 10 gün kendi kendimi yiyecektim verem miyim diye öyle düşünün. devlet hastahanesindeki çoğu doktor aşırı sinirli ve acımasız. daha 25 yaşındayım bugün kendimi gömecektim korkudan
ay bu doktorlar insanı öldürür gerçekten. ben geçen hafta zatürre olmuştum. ciddi bir üşütme sonrası ilaç kullanmayınca ciğere inmiş. gittiğim göğüs doktoru tüberküloz olabilir diyip yüreğime indirdi. kan istedi veremedim korkudan. balgam kültürü istedi onu verebildim sadece. neyse bir hafta sonra kontrole gel antibiyotiğini kullandıktan sonra dedi. bugün kontrole gittim. enfeksiyon gerilemiş dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım eğer tamamen geçmemişse tomografi isticem dedi. ne için dedim tüberküloz için dedi. ya nasıl yani dedim kızdı bananeyse çıktık hemen özel hastaneye geçtik annem babam apar topar. düşünün nasıl bir korku yarattı bizde. babam öğretmen izin alıp geldi hemen. sağ olsun tatlı bir doktora denk geldik hemen kan aldı baktı tüberküloz değerin yüksek değil gayet iyi dedi. daha önce verilen antibiyotik iyi bir ilaç değildir onunla geçmez dedi. daha ağırını verdi. eğer bu kadına gitmeseydik 10 gün kendi kendimi yiyecektim verem miyim diye öyle düşünün. devlet hastahanesindeki çoğu doktor aşırı sinirli ve acımasız. daha 25 yaşındayım bugün kendimi gömecektim korkudaco
Çok geçmiş olsun zatürre gerçekten çok kötü bı hastalıkay bu doktorlar insanı öldürür gerçekten. ben geçen hafta zatürre olmuştum. ciddi bir üşütme sonrası ilaç kullanmayınca ciğere inmiş. gittiğim göğüs doktoru tüberküloz olabilir diyip yüreğime indirdi. kan istedi veremedim korkudan. balgam kültürü istedi onu verebildim sadece. neyse bir hafta sonra kontrole gel antibiyotiğini kullandıktan sonra dedi. bugün kontrole gittim. enfeksiyon gerilemiş dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım eğer tamamen geçmemişse tomografi isticem dedi. ne için dedim tüberküloz için dedi. ya nasıl yani dedim kızdı bananeyse çıktık hemen özel hastaneye geçtik annem babam apar topar. düşünün nasıl bir korku yarattı bizde. babam öğretmen izin alıp geldi hemen. sağ olsun tatlı bir doktora denk geldik hemen kan aldı baktı tüberküloz değerin yüksek değil gayet iyi dedi. daha önce verilen antibiyotik iyi bir ilaç değildir onunla geçmez dedi. daha ağırını verdi. eğer bu kadına gitmeseydik 10 gün kendi kendimi yiyecektim verem miyim diye öyle düşünün. devlet hastahanesindeki çoğu doktor aşırı sinirli ve acımasız. daha 25 yaşındayım bugün kendimi gömecektim korkudan
bugünde kasık ağrılarım var sanki adet öncesi ağrısı gibi hafiften bel ağrısı ve leke gibi bişey geliyor azar azar dün hiç bir şey yoktubelkide yumurtlamadan dolayı olan kanama çıkmış olabilir bazen yumurtlamada kanama olur çok aşırı değil se normal sayılıyor bazen ama siz yinede bir doktora görünün tabi
adetiniz ne zaman ?bugünde kasık ağrılarım var sanki adet öncesi ağrısı gibi hafiften bel ağrısı ve leke gibi bişey geliyor azar azar dün hiç bir şey yoktu
ay çok geçmiş olsun yaÇok geçmiş olsun zatürre gerçekten çok kötü bı hastalıkben kist diye gidip rahim ağzı kanseri ile döndüm tabi bana senin çocuğun olmaz dedi HPV aşısı ol sonra tüp bebek yaptır falan dedi tabi ben o an yıkıldım başka doktora gittim sonra oda kanser olmadığımı çocuğumun olabileceğini söyledi folik asit al dedi ben almadım neyden sonra aklıma geldi tekrar kadın doğuma gittim hemde dedim kontrol ettirdim çünkü o ara 1 ay boyunca 3 kutu fitil kullandım bitmiştir sandım o gittiğim kadında bana çocuğun olmaz senin senin kanserin ilerlemiş falan dedi ama o anlatırken ben ağladım zaten çünkü yaşım 21 dedim ne kanseri bide rahim ağzı kanseri o ara da 6,7 aylık evliydim öldüm öldüm dirildim kendimi alistirdim hatta eşime Bosanalim benim çocuğum olmaz ben kanserim dedim düşün tabi ben sonra başka doktora gittim o zamana kadar sadece doktorlar patoloji sonucuna bakıp muayene ediyordu kimse benden smear testi istememişti sagolsun bu doktorum smear testi aldı muayene etti patoloji sonucum kötü ama smear testi temiz dedi çok şükür çocuğun da olur dedi hatta ben temizlettiriyim mi dedim gerek yok dursun dedi sadece senede 1 kez smear testi yaptırcam diyeceğim o ki doktorlar çok acımasız ben bu süreçte 3 özel doktor 1 de devlet Hastanesi'ne gittim herşeyin kötüsünü söylüyorlar..
31 ekimadetiniz ne zaman ?
daha varmis insallah bebis gelir31 ekim
inşallah adet öncesi test yapsamı yoksa adetimimi beklesem belki gelirdaha varmis insallah bebis gelir
Bence bekleyin boşuna gerilmezsiniz bir de varda erken olduğu için çıkmazsa bu da sizi boşu boşuna üzer31ekim *
inşallah adet öncesi test yapsamı yoksa adetimimi beklesem belki gelir
Bence bekleyin boşuna gerilmezsiniz bir de varda erken olduğu için çıkmazsa bu da sizi boşu boşuna üzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?