- 26 Ekim 2024
- 10
- 13
-
- Konu Sahibi Fireball01
Eve dildo aldın da babanın bulması kaldıKızlar ben bekarım. Daha önce cinsel ilişkim oldu birkaç kere. Yaklaşık 1 yıldır kimseyle beraber değilim. Rastgele birisiyle de beraber olmak istemiyorum. Yani tinder vs istemiyorum. Dildo filan mı alsam dedim ama ailemle yaşıyorum. Özellikle babam bulursa ne yaparım bilmiyorumCinsel olarak da çok istekli biriyim o yüzden bunu gidermem gerek. Jigolo bile düşündüm yani ama ne gerek var, rastgele seksle aynı şey. Böyle dildoya penise benzeyen ne kullanabilirim? Tarak vs küçük ve sert kalıyor. Sizin deneyiminiz var mı?
Soruma cevap vermeyeceksen neden yorum yapıyorsun? Size diyorum ne kullanabilirim diyorsun ki partner bul, yok babandan zaten kormuyorsun vsEve dildo aldın da babanın bulması kaldıbabandan korksam cinsel ilişki yaşamazdın. Takıl bul bir seks partneri yapacak bir şey yok önüne gelen her haltı da sokma ya o ne öyle nasıl bir yokluktur ya rebbim
İnternette öyle okumuştumtarak derken nasıl yani bildiğimiz tarak mı? dildo ne ben onu da bilmiyorumay bul bir partner kendine yaşa cinselliğini nasıl tatmin oluyorsunuz tarakla dildoyla aaaa
bende beğenmedim silikon birşey. soğuktur o bikereİnternette öyle okumuştumkullanan çok var ama beğenemedim
Arkadaşım doğru diyor, evlen sınırsız tarifeye geçEvlenebilirsin. Rahat oluyor o işler
kız kadın kendine partner bulamamış evlenecek adamı nasıl bulucakEvlenebilirsin. Rahat oluyor o işler
Ay Allah ım ne dıyosunKızlar ben bekarım. Daha önce cinsel ilişkim oldu birkaç kere. Yaklaşık 1 yıldır kimseyle beraber değilim. Rastgele birisiyle de beraber olmak istemiyorum. Yani tinder vs istemiyorum. Dildo filan mı alsam dedim ama ailemle yaşıyorum. Özellikle babam bulursa ne yaparım bilmiyorumCinsel olarak da çok istekli biriyim o yüzden bunu gidermem gerek. Jigolo bile düşündüm yani ama ne gerek var, rastgele seksle aynı şey. Böyle dildoya penise benzeyen ne kullanabilirim? Tarak vs küçük ve sert kalıyor. Sizin deneyiminiz var mı?
Duş başlığı ?Kızlar ben bekarım. Daha önce cinsel ilişkim oldu birkaç kere. Yaklaşık 1 yıldır kimseyle beraber değilim. Rastgele birisiyle de beraber olmak istemiyorum. Yani tinder vs istemiyorum. Dildo filan mı alsam dedim ama ailemle yaşıyorum. Özellikle babam bulursa ne yaparım bilmiyorumCinsel olarak da çok istekli biriyim o yüzden bunu gidermem gerek. Jigolo bile düşündüm yani ama ne gerek var, rastgele seksle aynı şey. Böyle dildoya penise benzeyen ne kullanabilirim? Tarak vs küçük ve sert kalıyor. Sizin deneyiminiz var mı?
Kaçacak delik arıyorsun hatta zaman zamanArkadaşım doğru diyor, evlen sınırsız tarifeye geç
soda şişesi?Duş başlığı ?
Soruna cevap verdim birini bul diyeSoruma cevap vermeyeceksen neden yorum yapıyorsun? Size diyorum ne kullanabilirim diyorsun ki partner bul, yok babandan zaten kormuyorsun vs
Ban yiyeceğiz vallasoda şişesi?