Cinsel ilişki ihtiyacımı nasıl gidereceğim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fireball01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
10
13
Kızlar ben bekarım. Daha önce cinsel ilişkim oldu birkaç kere. Yaklaşık 1 yıldır kimseyle beraber değilim. Rastgele birisiyle de beraber olmak istemiyorum. Yani tinder vs istemiyorum. Dildo filan mı alsam dedim ama ailemle yaşıyorum. Özellikle babam bulursa ne yaparım bilmiyorum 😅 Cinsel olarak da çok istekli biriyim o yüzden bunu gidermem gerek. Jigolo bile düşündüm yani ama ne gerek var, rastgele seksle aynı şey. Böyle dildoya penise benzeyen ne kullanabilirim? Tarak vs küçük ve sert kalıyor. Sizin deneyiminiz var mı?

Kızlar ben bekarım. Daha önce cinsel ilişkim oldu birkaç kere. Yaklaşık 1 yıldır kimseyle beraber değilim. Rastgele birisiyle de beraber olmak istemiyorum. Yani tinder vs istemiyorum. Dildo filan mı alsam dedim ama ailemle yaşıyorum. Özellikle babam bulursa ne yaparım bilmiyorum 😅 Cinsel olarak da çok istekli biriyim o yüzden bunu gidermem gerek. Jigolo bile düşündüm yani ama ne gerek var, rastgele seksle aynı şey. Böyle dildoya penise benzeyen ne kullanabilirim? Tarak vs küçük ve sert kalıyor. Sizin deneyiminiz var mı?
Eve dildo aldın da babanın bulması kaldı :KK70: babandan korksam cinsel ilişki yaşamazdın. Takıl bul bir seks partneri yapacak bir şey yok🤣 önüne gelen her haltı da sokma ya o ne öyle nasıl bir yokluktur ya rebbim

Eve dildo aldın da babanın bulması kaldı :KK70: babandan korksam cinsel ilişki yaşamazdın. Takıl bul bir seks partneri yapacak bir şey yok🤣 önüne gelen her haltı da sokma ya o ne öyle nasıl bir yokluktur ya rebbim
Soruma cevap vermeyeceksen neden yorum yapıyorsun? Size diyorum ne kullanabilirim diyorsun ki partner bul, yok babandan zaten kormuyorsun vs

baktım şimdi dildo'ya. ayol tatmin etmez o seni normali varken ten tene değmek varken :KK70:

tarak derken nasıl yani bildiğimiz tarak mı? dildo ne ben onu da bilmiyorum :KK70: ay bul bir partner kendine yaşa cinselliğini nasıl tatmin oluyorsunuz tarakla dildoyla aaaa
İnternette öyle okumuştum 😅 kullanan çok var ama ben beğenemedim

Ay Allah ım ne dıyosun :silah:

tarak sapı mı sokuyosun

Duş başlığı ?

Soruma cevap vermeyeceksen neden yorum yapıyorsun? Size diyorum ne kullanabilirim diyorsun ki partner bul, yok babandan zaten kormuyorsun vs
Soruna cevap verdim birini bul diye :KK70: yapma öyle şeyler dedim. Daha ne diyim alınganlık ediyorsun. Yaptığın şeyleri tekrar ettim sadece 😇
Ben de senin mesajını beğenmedim seks tanrıçası, libidon tavan diye buraya sataşmaya mı geldin? Ekmek çıkmaz ama sana. İyi yazışmalar şekerim 😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X