Cinsel ilişki hakkında

bu kişilerin libidosu ile alakalı, benim de eşimin de libidosu çok yüksek o sebeple bizde sıklık çok fazla. 6 yıl oldu evleneli onun öncesi de 2 sene beraberlik, 8 senede hiç azalamadı :) eğer taraflardan birinin libidosu diğerine göre düşükse sıklık azalır ya da bu tip şeylerle karşılaşabilirsiniz. libidonuzu ya da libidosunu yükseltecek şeylere yönelmenizi öneririm.

yanlış anlama da ne bilim dişine kokuna özen gösteriyor musun bu tarz şeylerde erkeği uzkalaştırıyo ilk 1 ay imkansız yataktan çıkmamanız lazım
Yanlış anlamayın da laf başı gekdiginde ne diyorlar yeterki nefes alsın diyorlar ama iş icrata geldi mi sonuç böyle

Merhabalar öncelikle 1 aydır evliyiz eşim daha önce hiç cinsel ilişkiye girmemiş bende aynı şekilde hiç cinsel ilişkiye girmedim evlenmeden önce cinsel ilişkinin nasil olacağını ve isteğimiz arzumuz yüksek bir şekilde heyecanlanirdik fakat evlendikten sonra eşim haftada 2 gün cinsel ilişkiye girmek istiyor ben alisamadigini düşünüyorum ya da havaların sıcaklığındandir diye ama yeni evlenenlerin genelde haftada 4 5 gün ilişkiye girdiğini duyduktan sonra biraz tereddüte düştüm benim istegim var fakat eşimin benim kadar yok ve o istediği zmaan iliskiye giriyoruz ayrıca yakinlastigimda öpmeye kalktığımda dokundugumda rahatsız oluyor bu durum beni rahatsız ediyor ne yapmalıyım öneriniz varmı
sıkıntılıı bir durum yeni evlenince adamlar hergün ister biz evlendiğimizde 2 gün yapmasak dayanamazdık

X