Peki düzene girmesini nasıl sağlarım ne yapabilirim onu nasıl teşvik edebilir bitkisel vs yolu varmı yada farklı bişeyGünde dört beş de oluyor yirmili yaşlarda ve yeni evliyken.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki düzene girmesini nasıl sağlarım ne yapabilirim onu nasıl teşvik edebilir bitkisel vs yolu varmı yada farklı bişeyGünde dört beş de oluyor yirmili yaşlarda ve yeni evliyken.
Sizin yapabileceğiniz tek şey konuşmak, bir sorun varsa doktora gitmesine ikna etmek olur. Gerçi adam öpme, yaklaşma, dokunma, sarılma diyerek yaşıyor anladığım kadarıyla. Kadınlardan hoşlanmıyor gibi.Peki düzene girmesini nasıl sağlarım ne yapabilirim onu nasıl teşvik edebilir bitkisel vs yolu varmı yada farklı bişey
O dediğiniz ancak iki taraf ta birbirine sağlam aşıksa oluyor..yeni evlenenlerin genelde haftada 4 5 gün ilişkiye girdiğini duyduktan sonra..
Ouuuvvv... Sevdiği kadını sarılıp öpmek istemeyen bir erkek?Güzel giyiniyorum hatta diyorum ki illaki cinsel ilişkiye girmek zorunda değiliz sevişip bbirbirimize sarılıp opedebiliriz yok yanaşmıyor
Adam çok çabuk pes etmişGüzel giyiniyorum hatta diyorum ki illaki cinsel ilişkiye girmek zorunda değiliz sevişip bbirbirimize sarılıp opedebiliriz yok yanaşmıyor
Ten çekimi yok sizi arzulamiyor gibi gözüküyor.Merhabalar öncelikle 1 aydır evliyiz eşim daha önce hiç cinsel ilişkiye girmemiş bende aynı şekilde hiç cinsel ilişkiye girmedim evlenmeden önce cinsel ilişkinin nasil olacağını ve isteğimiz arzumuz yüksek bir şekilde heyecanlanirdik fakat evlendikten sonra eşim haftada 2 gün cinsel ilişkiye girmek istiyor ben alisamadigini düşünüyorum ya da havaların sıcaklığındandir diye ama yeni evlenenlerin genelde haftada 4 5 gün ilişkiye girdiğini duyduktan sonra biraz tereddüte düştüm benim istegim var fakat eşimin benim kadar yok ve o istediği zmaan iliskiye giriyoruz ayrıca yakinlastigimda öpmeye kalktığımda dokundugumda rahatsız oluyor bu durum beni rahatsız ediyor ne yapmalıyım öneriniz varmı
İlk zamanlar yıkanmaktan saçlarım kurumazdı ayy o da aşırı ya nasıl yapmışız yahu diyorum şimdi
12 .yıl halen 1 gün araylaKesinlikle öyle. Artık bitap düşüyordum ilk haftalarda.
12 .yıl halen 1 gün arayla
Tesekkuker nazara da Gelmemeyelim
Aman dikkatTesekkuker nazara da Gelmemeyelim
Haftada 2 3 gün normal zaten.Merhabalar öncelikle 1 aydır evliyiz eşim daha önce hiç cinsel ilişkiye girmemiş bende aynı şekilde hiç cinsel ilişkiye girmedim evlenmeden önce cinsel ilişkinin nasil olacağını ve isteğimiz arzumuz yüksek bir şekilde heyecanlanirdik fakat evlendikten sonra eşim haftada 2 gün cinsel ilişkiye girmek istiyor ben alisamadigini düşünüyorum ya da havaların sıcaklığındandir diye ama yeni evlenenlerin genelde haftada 4 5 gün ilişkiye girdiğini duyduktan sonra biraz tereddüte düştüm benim istegim var fakat eşimin benim kadar yok ve o istediği zmaan iliskiye giriyoruz ayrıca yakinlastigimda öpmeye kalktığımda dokundugumda rahatsız oluyor bu durum beni rahatsız ediyor ne yapmalıyım öneriniz varmı
Mahmutcum yersen balları, pekmezleri olur tabiAy noluyo noluyor biz günlük 4 5 oluyordu çok tuhaf