Cinsel ilişki hakkında

Peki düzene girmesini nasıl sağlarım ne yapabilirim onu nasıl teşvik edebilir bitkisel vs yolu varmı yada farklı bişey
Sizin yapabileceğiniz tek şey konuşmak, bir sorun varsa doktora gitmesine ikna etmek olur. Gerçi adam öpme, yaklaşma, dokunma, sarılma diyerek yaşıyor anladığım kadarıyla. Kadınlardan hoşlanmıyor gibi.

Bazı erkeklerin böyle maalesef oyüzden evlenmeden iyi bilmek bazı şeyleri önemli günümüzde uyum için. Bir süre sonra yazık sneinde bu gençlik enerjin gidecek azalacaktır karşıdaki kişi yüzünden. Kişinin kendinin biraz empati yapıp ben yetmiyormuyum eşime diyerek doktora uzmana görünmesi gerekir. Bizde olsa biz nasıl karşı tarafı düşünüp eksiklik hissettirmiyoruz. Adamlara bak ya. Biraz üstüne git bu kez sende kusur bulmaya başlayacaktır. Kendi güçsüzlüğü için. Sana önerim asla sen çabalama, o adamın kendi eksiğini kapatmaya uğraşması lazım

Biz 2 buçuk senelik evliyiz. Aslinda yaşimizda küçük ben 21 eşim 23. Bizim ilişki. Esime biraksan her gun olucak. Mesela haftanin 5 günü oluyor. Acaba bizdemi anormallik var

Güzel giyiniyorum hatta diyorum ki illaki cinsel ilişkiye girmek zorunda değiliz sevişip bbirbirimize sarılıp opedebiliriz yok yanaşmıyor
Ouuuvvv... Sevdiği kadını sarılıp öpmek istemeyen bir erkek?
Yani, ya sevmiyor, ya da kadın vücudundan heyecanlanmıyor.. gibi gibi..

Ten çekimi yok sizi arzulamiyor gibi gözüküyor.

Bir yerde bı kopukluk var. Omg yeni evliler tavşan gibi oluyor genelde. Neden acaba temas bağımlısı biri olarak huysuz olması benim için çok ofsayt.
Rahatsızlığını belirt ayrıca kadın isterse de başlamalı ne öyle kadına da beleş ağaya beleş ise bu iş.

Haftada 2 3 gün normal zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…