Tatlım eğer acı, yanma varsa mantardır doktora görünmen lazım tedavi uygulatır ve çok kötü geçse de sürekli tekrarlıyo
Bence alakası yok ben 2 yıldır evliyim tatlım aynı şey bende de oluyorsa buna alışma dönemi diyemem :26:
bilmiom ki dün hiç biri olmadı acaba kastığımdan dolayı mı böyle oldu önceden kendimi çok kasıordum
ya işte erkekler bizim gibi değil onların ki ihtiyaç olduğundan günaşırı olsa bile fark etmez hayır demezler ama biz biraz daha farklı bakıyoruz olaya bizim ki ihtiyaç değil lüks o yüzden zirvelerde yaşamazsak pek bişey hissetmiyoruz bu da kuruluga dolayısla tahrişe ve sonrasında çok kötü yanmaya dönüşüyo hatta idrarını yaparken bile yanıyo bu konuda yapacak pek bişey yok kayganlaştırıcı kullan bide sonrasında krem kullan ve kendini kasma benden tavsiye bi fantazi bile kursan işe yarıyo canım kolay gelsin
aynen canım yaaa içeri girerken kuruluk oluyor ama girdikten sonra kuruluk namına bişey kalmıyor kayganlaştırıcıyı zaten kullanıyoruz baktım olacak gibi değil pazartesi kadın doğumcu yolu göründü elim mahkum gidecem artık :S
YAaa bende de oluyor doktor sistit var dedi balayi hastaligiymis ve benim aynı seninki gibi yaklasik 2aydir cinsel ilisikim var bende de vajinismus vardi kasintim zaten hic gecmiyor hepsi üstüste geldi bende hala caresini bulamadım kac doktor gezdim ama yok yaniya ne bileyim korkuyorum kadın doğumcuya gitmekten acı hissetmiyorum ama bu yanma beni bitirdi bende vajinismus vardı 1,5aydır cinsel yaşamımız var acaba ilk başlarda olduğu için mi oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?