cinsel ilişki esnasında yanma ...

teşekkür ederim althea :)) isteyen herkese nasip olsun inşallah. alttan bakma dediğiniz nedir? vajinal ultrason değil herhalde.

benim bildiğim cinsel ilişki sırasında yaşanan yanma eğer bir süre devam ediyorsa o mantardır. ama ilişki bitince bitiyorsa mantar değildir.
ben de vajinismus yaşadım althea hatırlar belki topikten :) hamile olduğum için çekince hissedip ilişki yaşamadık ilk 2-3 ay. şimdi ise kendimi kasmalarım yine başladığı için yanma yaşadım. o esnada yeterince rahat ve gevşek olduğundan emin misin...

ya ilişkiye girerken başlarda kasıldığım için yanma oluyordu hatta dün de baya kasıldım ilk başta yanma oldu kendimi rahatlatmaya çalıştım işe de yaradı aslında ve yanma da kalmadı acaba kendimi çok kastığım için mi oluor bu yanma

hayatım eger isteksizlik problemin varsa oluşan kuruluktan dolayı böyle bi sorun yaşıyor olabilirsin

yok cnm bnm yaaa isteksizlik gibi bir durum yok fazlasıyla istekiyim ama kuruluk moralimi bozuor p.içeri girene kadar devam edior bu durum ama p.içeri girince fazlasıyla ıslanıyor anlamadım valla ben de yaa

yok cnm bnm yaaa isteksizlik gibi bir durum yok fazlasıyla istekiyim ama kuruluk moralimi bozuor p.içeri girene kadar devam edior bu durum ama p.içeri girince fazlasıyla ıslanıyor anlamadım valla ben de yaa

Allah Allaah e canında acır o zaman :( düşünmemeye çalış bakalım belki yanacagını düşünüp kendinimi kasıyosun acaba :44: en olmadı bi doktora görün tatlım

kuruluk..tahrıs..rahımde yara..mantar.ıltıhap.bırcok sebebı olabılır canım...bır sure ılıskıye ara verın bence daha sonra tekrar bakın bakalım gecmıyorsa dra gıdın mutlaka...

Allah Allaah e canında acır o zaman :( düşünmemeye çalış bakalım belki yanacagını düşünüp kendinimi kasıyosun acaba :44: en olmadı bi doktora görün tatlım

evet galiba acıyacağını da düşünüyorum tekrar yanacak die korkuyorum o yüzden kendimi ister istemez kasıorum galiba :(

yok cnm korkma hıc acımıyo bısey olmuyoo
emın ol..bu korkuyu at..cocugun var mı bılmıorum ama yokss da yarın bırgun doguma kadar ohoooooooooooo kac kere goruncen heele dogumda o zaman naocan

yok cnm korkma hıc acımıyo bısey olmuyoo
emın ol..bu korkuyu at..cocugun var mı bılmıorum ama yokss da yarın bırgun doguma kadar ohoooooooooooo kac kere goruncen heele dogumda o zaman naocan

ay işte onu hiç bilmiyorum çocuk yok ama bi tedavi sürecim var kısmet olursa düşünüyoruz ben de çok merak ediorum çünkü doğumda alttan muayene oluyormuş:( inşallah bunu aşabilirm yaaa:(

evet galiba acıyacağını da düşünüyorum tekrar yanacak die korkuyorum o yüzden kendimi ister istemez kasıorum galiba :(

hayatım bana senin durumun psikolojik gibi geldi sanki.. biraz gevşemelisin ve ayrıca kadın dogumcudan korkman için inanki bi sebep yok sıkıntı yapma kendine ;)

bende yanmadan muzdaribim
ve bende mantar büyük olasılıkla sendede var
dr gidip muayne olman şart

aynen cnm bnm mecbur başka çare yok ne kadar erken gidersem o kadar iyi olacak

bencede tatlım doktoruna tedirgin oldugunu söyle ona göre yaklaşımda bulunsun zaten artık doktorlar daha anlayışlı benimkide öyle saolsun her gitmeme böyle bi yüzüm düşüyo ama başka türlüde olmuyo oda şaka falan yapıp rahatlatmaya çalışıyoo onların işide zor bakma sen

bencede tatlım doktoruna tedirgin oldugunu söyle ona göre yaklaşımda bulunsun zaten artık doktorlar daha anlayışlı benimkide öyle saolsun her gitmeme böyle bi yüzüm düşüyo ama başka türlüde olmuyo oda şaka falan yapıp rahatlatmaya çalışıyoo onların işide zor bakma sen

ya iki hafta önce gittim zaten söyledim doktora daha yeni aştım hocam vajinismusu dedim gel bakalım dedi neyse tam muayeneye başlayacak ben korktum biraz bağırdım o da zaten pek ilgilenmedi acelesi vardı direk ultrasonla baktı şimdi doktor değiştirecem artık

ya iki hafta önce gittim zaten söyledim doktora daha yeni aştım hocam vajinismusu dedim gel bakalım dedi neyse tam muayeneye başlayacak ben korktum biraz bağırdım o da zaten pek ilgilenmedi acelesi vardı direk ultrasonla baktı şimdi doktor değiştirecem artık

aaaaaaa hemen değiştir doktorunu bencedee ne biçim doktormuş ööylee :41:

Back