ben bekarım böyle bişey yasamadım ama aklıma geleni yazmak istedim bir doktora görünün bence allah korusunda belki miyom ,kist yada iltihap olmus olabilir vajinanızda.
ben de acıyla bırlıkte yanma da var gecmedı bır turlu ama aynı şikayeti olan arkdaslarıma doktor mantar tedavisi uygulamıştı.doktora danışmakta fayda var diyorum ama ahh kendim de gidebilsem keşke
arkadaşlar cinsel ilişki esnasında yanma hissi var ağrı değil ama yanma var sebebi ne bunun yaaa
Benim aklıma mantar geldi ama yanma, kaşıntı ve peynirimsi akıntın varsa mantardır. Birde ayakta banyo yap genelde doktorlar ayakta banyoyu öneriyor nedenini bilmiyorum :44:
diğer konulara bakarken şimdi gördüm zeytin yağı kullanmışsın sanırım.bu mantara yol açar.böyle bi başlık vardı zeytinyağıyla vajinismusu yendim diye konu sahibi arkadaşı uyarmıştık mantar konusunda ama bizi terslemişti:)diğer arkadaşların da dediği gibi büyük ihtimal mantar olabilir canım geçmiş olsun
kkaderim bana fazla kullanma demişti sadece bir kere kullan fazlası zarar olabilir demişti ama ben iyice alışmak için sanırım fazla kullandım hatta beni uyardı hala bırakmadın mı die artık kullanmıorum zaten bu arada ilginize de teşekkür ederim :)))
rica ederim aynı dertten muzdarip olduğumuz için deneyimlerimi paylaşmak istedim.nacizane tavsiyem su bazlı jel kullanman.kadın olmak ne zor yahu vajinismusu mantarı adeti doğumu bitmiyor:)
...kadın olmak ne zor yahu vajinismusu mantarı adeti doğumu bitmiyor:)
bende vajınısmustum canımvajıısmustan kurtulduktan sonra ilişki sırasında sanki içimi kedi tırmalıyor gibi bir acı hissediyordum şimdi o acı azaldı fakat yanma yüzünden hala kasıyorum kendimi.doktora gittim ama dediiğim gibi vajinismus geçmişim olduğu için alttan muayne olmak istemedim o da bir krem verdi ve alışma döneminde olduğumu normal olduğunu söyledi.ama nerdeyse 10-11 ay oldu daha mı alışma süreci?pek ikna olmadım.akıntım var ben o yanmayı buna baglıyorum ama alttan muayne olacak cesaretim yok henüz.cinsellikten sogudum resmen.bir ara maydanoza limon sıkıp bolca tuketıyordum o ara akıntım fazlalastı ve sadece 1 kere acı hissetmedim onun mu faydası oldu bilmiyorum.şimdi hala o yanma var ama eskisi gibi değil.alışmış olsam da yanma normal değil bence.belki senin ki ilaçla ya da merhemle düzelcek kadar basit birşeydir.istersen doktora git canım onlar bizlerden daha bilgili sonucta.arkdasımın yanma problemı doktordan sonra gecmıstı yani basit bişey için acı cekme boşuna:)uzun oldu kusura bakma
arkadaşlar valla bende de yanma var ilişkide.
bende vajinismustum ve yener yenmez hem yanma hemde sımdıye kadar gecıktırdıgım genital muayene icin doktora gittim. smear ve baska testler yapıldı hersey temız cıktı. ne mantar ne bisey ama yinede yanma var. akıntı da hala var doktor normal bazılarında cok olur bazılarında daha az olur dedi.
yanmanın sebebi bence vajina kurulugu da olabilir cunku ben ilişki sırasında cok kuruyum. kayganlastırıcı kullanıyoruz ama yınede bana kuru geliyor. bunun icin vajinal kremler ve fitiller var oranın ph dengesini duzenlıyormus. bi denemek lazım
benim bildiğim cinsel ilişki sırasında yaşanan yanma eğer bir süre devam ediyorsa o mantardır. ama ilişki bitince bitiyorsa mantar değildir.
ben de vajinismus yaşadım althea hatırlar belki topikten :) hamile olduğum için çekince hissedip ilişki yaşamadık ilk 2-3 ay. şimdi ise kendimi kasmalarım yine başladığı için yanma yaşadım. o esnada yeterince rahat ve gevşek olduğundan emin misin...
ay olur mu cnm bnm yaaa çok teşekkür ederim fazlasıyla makbule geçti bu bilgiler ben de alttan muayene olamadımdoktor muayene edecekti o anda bağırdım kasıldım ultrasyonla bakmak zorunda kaldı doktor acaba daha alışamadığım için mi muayene olamadım inşallah halledebilirim bunu yaaa offf
kuruluk bende de var cnm p.girişi olana kadar ıslanma olmuyor bu da etkiler mi acaba ne kadar ön sevişmeyi uzun tutsak da olmuyor yani sorun ben de galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?