Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de öyle oluyorum 2 saat kendime gelemediğim oldu acaba aynı sebep miBende bi ara yoğun yaşıyordum ama sebebi afedersin vajinadan hava girip kasıklarımı esir almasıydı. Mesela bacaklarımı kaldıramıyordum kramplar giriyordu karnıma. Ayağa falan kalkamıyordum. Böyle sanki karnımı deşiyorlarmış gibi bir ağrı oluyordu
Valla vajinadan giren hava eğer çıkmazsa direk kasıklara vuruyor. Bu ağrı öyle böyle bir şey değil özellikle alt karında yoğun ağrıağrılarım oluyordu benim. Hatta titreme atakları geliyordu sancidan. Soğuk terlemeler falan.Aynen ben de öyle oluyorum 2 saat kendime gelemediğim oldu acaba aynı sebep mi
aynen ben de öyleyim nasıl çözdün canım?Valla vajinadan giren hava eğer çıkmazsa direk kasıklara vuruyor. Bu ağrı öyle böyle bir şey değil özellikle alt karında yoğun ağrıağrılarım oluyordu benim. Hatta titreme atakları geliyordu sancidan. Soğuk terlemeler falan.
Farklı bir sorunum için gitmiştim. Araya bunu da sıkıştırdım. Gaz sıkışması olduğunu söylemişti.Hava aldırmamayı nasıl başarıcam ki ya peki sen doktora falan gittin mi
Yüzlerce insanla aynı şekilde ilişkiye giriyoruzdur niye bizde böyle sorun oluyor ki ilaç falan yok yani anladımFarklı bir sorunum için gitmiştim. Araya bunu da sıkıştırdım. Gaz sıkışması olduğunu söylemişti.
Ama sende enfeksiyon varsa bilemem. Bence sende bir doktora görün derim
Seni bilemem de bende şans yok zaten. Her şeyin en kötüsü beni bulurYüzlerce insanla aynı şekilde ilişkiye giriyoruzdur niye bizde böyle sorun oluyor ki ilaç falan yok yani anladım
Yemin ederim ben de aynıyım şimdi olmuyor dimi sendeSeni bilemem de bende şans yok zaten. Her şeyin en kötüsü beni bulur![]()
İltiha kist miyom ..... Bu ihtimaller bitmez hiç geciktirmeden dr gidin böyle şeylerin sebebini buralarda bulamazsınızArkadaşlar ilişki sırasında hiçbir problem yok ama ilişki bittikten sonra aşırı karın ağrısı yaşıyorum bi saat doğrulamıyorum hatta acıdan ağlıyorum son iki defa da böyle oldu. Benim gibi böyle bi şey yaşayan var mı ???
Yok çok şükür ya :)Yemin ederim ben de aynıyım şimdi olmuyor dimi sende
Ben de yarın gidicem zaten ama ben daha dün farklı bi sorun için doktordaydım ultrasona falan da girdim hiçbir şey yok benim amacım benzer şeyler yaşayan insanlar varsa en azından fikir almakİltiha kist miyom ..... Bu ihtimaller bitmez hiç geciktirmeden dr gidin böyle şeylerin sebebini buralarda bulamazsınız
Gerekiyorsa vajinal ultrasona girin o da olmadı daha detaylı işlemler var . inşallah önemli bir sorun yokturBen de yarın gidicem zaten ama ben daha dün farklı bi sorun için doktordaydım ultrasona falan da girdim hiçbir şey yok benim amacım benzer şeyler yaşayan insanlar varsa en azından fikir almak
İnşallah teşekkür ederimGerekiyorsa vajinal ultrasona girin o da olmadı daha detaylı işlemler var . inşallah önemli bir sorun yoktur