Cinsel ilişki bittikten sonra aşırı ağrı

Kirazxyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
1.358
1.744
133
Arkadaşlar ilişki sırasında hiçbir problem yok ama ilişki bittikten sonra aşırı karın ağrısı yaşıyorum bi saat doğrulamıyorum hatta acıdan ağlıyorum son iki defa da böyle oldu. Benim gibi böyle bi şey yaşayan var mı ???

Arkadaşlar kist yok enfeksiyon vardı ama ilaç kullandım geçti ondan olduğunu sanmıyorum, gaz da değil canım ama o kadar çok ağrıyor ki hareket edemiyorum bir saat ağladım sancıdan idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi

Bende bi ara yoğun yaşıyordum ama sebebi afedersin vajinadan hava girip kasıklarımı esir almasıydı. Mesela bacaklarımı kaldıramıyordum kramplar giriyordu karnıma. Ayağa falan kalkamıyordum. Böyle sanki karnımı deşiyorlarmış gibi bir ağrı oluyordu

Bende bi ara yoğun yaşıyordum ama sebebi afedersin vajinadan hava girip kasıklarımı esir almasıydı. Mesela bacaklarımı kaldıramıyordum kramplar giriyordu karnıma. Ayağa falan kalkamıyordum. Böyle sanki karnımı deşiyorlarmış gibi bir ağrı oluyordu
Aynen ben de öyle oluyorum 2 saat kendime gelemediğim oldu acaba aynı sebep mi

Aynen ben de öyle oluyorum 2 saat kendime gelemediğim oldu acaba aynı sebep mi
Valla vajinadan giren hava eğer çıkmazsa direk kasıklara vuruyor. Bu ağrı öyle böyle bir şey değil özellikle alt karında yoğun ağrıağrılarım oluyordu benim. Hatta titreme atakları geliyordu sancidan. Soğuk terlemeler falan.

Valla vajinadan giren hava eğer çıkmazsa direk kasıklara vuruyor. Bu ağrı öyle böyle bir şey değil özellikle alt karında yoğun ağrıağrılarım oluyordu benim. Hatta titreme atakları geliyordu sancidan. Soğuk terlemeler falan.
aynen ben de öyleyim nasıl çözdün canım?

hava aldirmamaya çalış. İlişkiden sonra bacaklarını uzat ve karnına hafif hafif masaj yap

Hava aldırmamayı nasıl başarıcam ki ya peki sen doktora falan gittin mi

Farklı bir sorunum için gitmiştim. Araya bunu da sıkıştırdım. Gaz sıkışması olduğunu söylemişti.
Ama sende enfeksiyon varsa bilemem. Bence sende bir doktora görün derim
Yüzlerce insanla aynı şekilde ilişkiye giriyoruzdur niye bizde böyle sorun oluyor ki ilaç falan yok yani anladım

Arkadaşlar ilişki sırasında hiçbir problem yok ama ilişki bittikten sonra aşırı karın ağrısı yaşıyorum bi saat doğrulamıyorum hatta acıdan ağlıyorum son iki defa da böyle oldu. Benim gibi böyle bi şey yaşayan var mı ???
İltiha kist miyom ..... Bu ihtimaller bitmez hiç geciktirmeden dr gidin böyle şeylerin sebebini buralarda bulamazsınız

İltiha kist miyom ..... Bu ihtimaller bitmez hiç geciktirmeden dr gidin böyle şeylerin sebebini buralarda bulamazsınız
Ben de yarın gidicem zaten ama ben daha dün farklı bi sorun için doktordaydım ultrasona falan da girdim hiçbir şey yok benim amacım benzer şeyler yaşayan insanlar varsa en azından fikir almak

Ben de yarın gidicem zaten ama ben daha dün farklı bi sorun için doktordaydım ultrasona falan da girdim hiçbir şey yok benim amacım benzer şeyler yaşayan insanlar varsa en azından fikir almak
Gerekiyorsa vajinal ultrasona girin o da olmadı daha detaylı işlemler var . inşallah önemli bir sorun yoktur

peki belli bir pozisyon sonrası mı yaşıyorsunuz bu ağrıyı ona dikkat edin birde derim çünkü bazı pozisyonlarda hava girmesi daha kolay oluyor bende yaşadım da tabi sizin kadar uzun sürmüyordu ağrı

Back
X