How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

cinsel ilişki başlangıcında yanma

ilkbahar_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
735
225
103
İzmir
selam kızlar. ben 1 aylık evliyim. ilişki ilk başlangıcında bir yarayı itiyormuşuz gibi bir acı ve ilişki bittiğinde vajinamda ve iç dudaklarda yanma hissediyorum. sistit değil sanırım çünkü idrarımda bir sorun,kanama akıntı falan hiç yok. kasıklarımda ağrı falan da yok sadece bu yanma hissi. ddoktora gitmeyi son çare görüyorum çünkü jinekolojik muayeneden çok tiksiniyorum gerçekten :(((( lütfen bildiğiniz bişeyler varsa bana yardımcı olun. okuduklarıma göre üretra zedeleniyor tahriş oluyor ama ben bunu nasıl engelliycem

canım ben de nerdeyse 1 aylık evliyim ve ara ara bende yaşıyorum bu sorunu ama ben düğün günümde bile böbrek ağrısı çektim sistit ya da benzer bişey diye düşünüyorum, ıslaklık problemim falan yok, ay sonunda Ankaraya gidicem o zaman hem ürolojiye hemde jinekolojiye görünmek istiyorum, bişey varsada yoksada bunu doktor söylemeli

doktora gittim,muayene sırasında çok acı çektim. idrar tahlili, smear falan sonunda vajinit ve sistit dedi. verdiği ilaçları kullandım. ilişki sırasındaki sanırım o vajinit acısı olandı o geçti. fakat ilişki bittikten sonra başlayan ve bni tuvalete koşturan ki sanırım bu da sistit acısı o geçmedi. yani tam anlamıyla bu illetten kurtulamadım. şimdi bitkisel formüller bakıyorum sistit için,bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Back