Cinsel iliki srasnda ars olanlar

canım bende istemiyorum kayganlaştırıcı ama olmuyo onsuz bir kere deneyeyim dedim hiçççç olmadı ömür boyu kullanmamak gerek bunuda bililiyoruz ama neyapayım

selam kızlar.yazdıklrınızı pek fazla okuyamadım ben 7 yıllık evliyim geçen seneye kadar bende aynı problemden çok çekdim.bu tamamen kadınlardan kaynaklanıyor.önce bizim istememiz gerekiyor geçen seneye kadar resmen eziyet çekiyomuşum.yaklaştıgı zaman kaçasım onada yazık acıyodum acıyı çekip oturuyodum.kesinlikle istek kadında olmalı başka türlüsü ızdıraba dönüyor.

canım bende istemiyorum kayganlaştırıcı ama olmuyo onsuz bir kere deneyeyim dedim hiçççç olmadı ömür boyu kullanmamak gerek bunuda bililiyoruz ama neyapayım
önsevişmeden nefret ediyor benim kocam deliricem yahu valla ne yapmak lazım bunlara bilmem kii.. bebek istiyorm jelle bebek de olmuyo.. off yaa...

önsevişmeden nefret ediyor benim kocam deliricem yahu valla ne yapmak lazım bunlara bilmem kii.. bebek istiyorm jelle bebek de olmuyo.. off yaa...

şekerim preseed jel al hem o işlevi yapıyo hemde spermleri yumurtalıklara gönderiyo sperm dostu bir jel türkiyede 130 tl ben yurt dışından sipariş ettim 40 liraya falan geliyo en fazla ama eşimde hormon tedavisi olduğu için şuan kullanmıyorum hormon tedavisi bitsin bebek isteyeceğim dönemde bunu kullanıcam sorun yapma yani hayatım

aslında heriki tarafta önemli arkadaşım ön sevişme eşlerimiz kısa sürdürdüğü için ıslanma olmuyor bizde hemen uzanıyoruz kayganlaştırıcı jellere sonuç yine aynı

Ben bu sorunu cözdüm...bazen orgazm olmadiginiz halde...ic bölegeniz olmus gibi bir hale geliyor ve o HISSI sahip oluyorsunuz.

(türkcem iyi deyil kusura bakmayin..)
birşey anlamadım canım türkçe gerçekten yok daha ayrıntılı yazarsan :)))

bu senın elınde canım kocanı kontrol altına almalısın. ona kucuk oyunlar yap. kontrolu sen elıne al ve onu sen yönet bu işe yarar

Pamukcum dedğin jeli bende alayım ama eminsin değil mi? bebek istiyorm inşallah arkadaşlarımın hepsi hamile kaldı..dün jinekoloğa gittim ..kist kontrolü için temiz çıktı.. çocuğum neden olmyor dedim o da normal şartlarda bile bir yılı bulur bebek çalışması sorun yapma dedi. adam tüp bebek uzmanıydı zaten. sende sorun yok rahim temiz.. olması an meselesi ama olmazsa da bu sorun olduğu anlamına gelmez şans dedi.. bakalım ((

bu senın elınde canım kocanı kontrol altına almalısın. ona kucuk oyunlar yap. kontrolu sen elıne al ve onu sen yönet bu işe yarar

küçük oyunlarla 10 dk. idare edebiliyorm zaten.. o da olmasa direk dalacak... ben zevk almıyorm diyorum o da kendini zevklendir diyo ... valla kusura bakma dedim sabah.. zorla yapcan dedim..

evet hayatım ben bir ara preseed kullananlar topiğine takıldım oradan bilgilenip almıştım bak ebay diye bir site var yurtdışından alışveriş yapman için oraya gir yaz çıkar zaten istersen yazdığım topiğe gir çünkü kullanımı farklı ilişkiye girmeden 15 dak önce içine sıkıyosun öyle bekle sonra ilişkiye giriyosun artı içine 3 mg çekip sıkıyosun bak istersen araştır ama çok faydalı almanı tavsiye ederim bununla hamile kalan arkadaşları çok biliyorum canım

küçük oyunlarla 10 dk. idare edebiliyorm zaten.. o da olmasa direk dalacak... ben zevk almıyorm diyorum o da kendini zevklendir diyo ... valla kusura bakma dedim sabah.. zorla yapcan dedim..

hadi ya durum kötü desene. bu erkekler ne kadar duygusuz ağzımızın tadıyla sevişemiyoruz

gerçekten böyle erkek varmı ya ne demek "kendini zevklendir"neyse şimdi burda bozmayayım ağzımı
canım durum gerçekten öyleyse biraz konu hakkında birşeyler okumasını sağla bence

gerçekten böyle erkek varmı ya ne demek "kendini zevklendir"neyse şimdi burda bozmayayım ağzımı
canım durum gerçekten öyleyse biraz konu hakkında birşeyler okumasını sağla bence

sana katılıyorum canım

böyle bir paylaşım yardımlaşma sitesi erkeklerede lazım kesinlikle
keske anlasalar da bı sıtede onların olsun ama nerdeeeee. kendı bıldıklerını okur cogu. bende onceden zevk konusunda sıkıntı cekıyodum ayıptır solemesı mast...yon yapıyodum sımdı yavas yavas zevk alıyorum.

erkekler öyle bir site olsa bile hayatta girmezle. kızlar bi kere beyinler farklı.. amaann napalım buna da şükür

emin ol hepsi birbrine benziyor hangi erkek yarım saat önsevişme yapıyor? belki 1 belki 2.. yani kadınların kaderi bu

sağol ciciş bende alayım bebek olayına başlayınca :)

emin ol hepsi birbrine benziyor hangi erkek yarım saat önsevişme yapıyor? belki 1 belki 2.. yani kadınların kaderi bu

evet canım. ben adama yanasıyorum sevişmek istıyorum adam bir iki öpücükten sonra hemen baslıyo. bizede yazık.

ama bigün benımkını delırtecem görecek gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…