hayatım senin hamileliğinde yakındır ozaman :)) inşallah dediğin gibi hamilelik işi uzamasa bari :) 2 hafta öncesine kadar kafayı yiyodum bebek için ama şuan takmamaya başladım Allah tan eşimin tedavisi 5-6 ay sürer ondan sonra kalabilirim canım bende inşallah hayırlı olur canım ya şu jel olayını bende düşündüm hamillelik için daha önce de duydum jel sürünce kalma olasılığın azalıyor ama preseed jel var onu henüz kullanmadım ama işlevi sperm dostu yani spermi yumurtalıklara gönderen bir jel artı kayganlaştırı olarakda kullanabiliyosun da aldım ama henüz kullanmadım daha :)
ben pozisyonları aştım hayatım :)))))vay be..ben de alayım ondan o zaman :) ama bende istemiyorum daha canım bebek..sınava girdim atamam yapılsın ondan sonra düşünüyorum inşAllah..Allah verise tabi. hadi bakalım..hele şu ilişkiyi tam çözelim de gerisi kolay :)) bu arada biz pozisyon denemelerine başladık başta hafif ağrı oluyor ama sonra geçiyor.. şimdilik bo konuda geliştiriyorum kendimi :))
Arkadaşlar benim de 2 yıldır mantar sorunum var,ancak son zamanlar,mantar şikayetim (kaşıntı ya da akıntı) yokken,ilişki sırasında yanma oluyor canım çok acıyor. Bir kez ilişki olduktan sonra bir daha olamıyor canım acıyor. Önceden günde bikaç kez birlikte olurduk,bu durum isteğimi de azaltıyor.
ben pozisyonları aştım hayatım :)))))
Bu şekilde yanma olduğundan beri gitmedim doktora daha öncesinde gittim,zaten mantar var bende. Ara vermek derken neyi kastettin anlamadım?
vay be hemşo sen benden hızlı çıktın çaktırmıyon da haaaa :)))))))))))
ablacım nasılsın :)kızlar benim ilk girerken acıyo sonra anlamıyom ama sonra bittikten sonra kasıklarımda ve belimde ağrı oluyo sebebini bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim...
sağol canım iyiyim diyeyim iyi olalım neden ıslaklık olmuyo bilmiyorum ondan acıyo ozaman girdikten sonra acı yok aynen kendimi rahat bırakamıyorum beynim hep orda kayganlaştırıcıda kullanmıyorum valla artık yendim diye sevindim ama bi tadını çıkaramadım her seferinde korkuyorum ya delircem hep kaçıyorum..ablacım nasılsın :)
o bende de oluyo ıslaklık oluşmadığı zaman ilk girerken acı oluyo ben üstte olduğum poz. ilk yapıyorum hep sonra diğer poz. geçiyorum çünkü ilk acıyo hepsi girdğinde acı geçiyo sende de böyledir bu sırada kendimi fazlasıyla çok rahat bırakmaya çalışıyorum ozaman azalıyo tavsiye ederim ablacım birde kayganlaştırıcı kullanıyomusun sen
sağol canım iyiyim diyeyim iyi olalım neden ıslaklık olmuyo bilmiyorum ondan acıyo ozaman girdikten sonra acı yok aynen kendimi rahat bırakamıyorum beynim hep orda kayganlaştırıcıda kullanmıyorum valla artık yendim diye sevindim ama bi tadını çıkaramadım her seferinde korkuyorum ya delircem hep kaçıyorum..
evet canım aynı sorun bende de var işte ben ara verince beceremiyorum direk ilk işim kayganlaştırıcıya uzanmak onu sürünce oluyo yoksa olmuyo tavsiye ederimİlişki sırasında ara verince/çıkıp girince evet daha çok yanma oluo. Çok ıslanmıyorum galiba o da etki edio. Mantar da olunca...Halim fena :) ben de kayganlşatırıcıyla denemek istiyorum,bakalım
Kayganlaştırıcıyı ömür boyumu kullanıcaz ama...hayır ben yakında bırakıcam hemşocum... önsevişme yapmadan ilişki yok sana diyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?