• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel iliki srasnda ars olanlar

bendede var böyle bi ağrı sağ tarafımda ve idrarım geliyor. doktora gittim normal dedi ilaç verdi geçmedi. farklı bi doktora daha gittim oda şöyle dedi; rahim darmış ve ilişki sırasında penis mesaneye değiyormuş o sebepten bu ağrıyı çekiyormuşum. normal doğum yaparsan geçer dedi ama ya normal doğum yapamazsam ömür boyu çekecekmiyim bilmiyorum.

Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim.Ama hala ilişki sırasında acı hissediyorum. Gittiğim kadın doğum doktoru bana kızlık zarımın tam yırtılmadığı için acı hisettiğimi söyledi.Böyle bi sorunu olan varmı. Lütfen cevaplayın arkadaşlar.

nasıl tam yırtılmamış anlamadım yaa 4 yıllık evlisin gerçekten oluoyo mu ööle şeyler çünkü doktor bana da yarısı yırtılmış yarısı yırtılmamış dedi ve bende şimdi ilişki esnasında ağrı çekiyorum ama bizim cinsel deneyimimiz daha yanii

bir arkadşımın ablasında da vardı kızlık zarının tam yırtılmama olayı ve ağrı sızı yapıyordu.doktorda ufak bir operayonla temizlemiş orayı sıkıntısı kalmamış bildiğim kadarıyla

kızlar ben daha yeni evlendim. ılk kinde çok canım yandı ilk oldığu için oldugunu düşündüm sonrakınde yoktu bişey ama geçen tam karnıma kadar bir ağrı hissettim canım çok yanmış elimle iktirdim eşimi.Şimdide korkuyorum yine ağrıcak die. Hiç karnına kadar ağrı hisseden varmı sanki bıcak sokuyolarmıs gibi bir ağrı acama bi problem mi var sizce?

kızlar ben daha yeni evlendim. İlk kinde çok canım yandı ilk oldığu için oldugunu düşündüm sonrakınde yoktu bişey ama geçen tam karnıma kadar bir ağrı hissettim canım çok yanmış elimle iktirdim eşimi.Şimdide korkuyorum yine ağrıcak die. Hiç karnına kadar ağrı hisseden varmı sanki bıcak sokuyolarmıs gibi bir ağrı acama bi problem mi var sizce?

ewey ya bu kasık ve karına kadar gelen ağrının sebebi nedir kıslar

Kizlar ben sogan kürüne basladim 4 gün oldu. 2 gündür iliskimizde hic bir sorun olmadi ama emin degilim sogan kürümü iyi geldi pozisyondan mi kaynakli.Ama suanda da idrar yollarim iltihaplandi dert bitmiyoki :) biz kadinlarda..

kızlar ben daha yeni evlendim. İlk kinde çok canım yandı ilk oldığu için oldugunu düşündüm sonrakınde yoktu bişey ama geçen tam karnıma kadar bir ağrı hissettim canım çok yanmış elimle iktirdim eşimi.Şimdide korkuyorum yine ağrıcak die. Hiç karnına kadar ağrı hisseden varmı sanki bıcak sokuyolarmıs gibi bir ağrı acama bi problem mi var sizce?

ben hissediyorum :(((

kizlar bence ilk günlerdeki agrinin acinin sebebi biraz korkmamiz ve kendimizi kismamiz.ama devam ediyorsa bi problem olabilir.Ki böle devam edenler icin sogan kürü die bisey var tavsiyem bi onu denemeniz. Ben denedim Allah a sükür simdi bir problem yok gibi. Bazen cok tuvaletim geliyor oda sanirim pozisyonla ilgili bisey :utangac: Baslarda inanin cok üzülüyordum bende sorunmu var acaba die sogan kürünü denedim belki o iyi gelmistir belki korkumu yenmisimdir bilemiyorum.Sizde deneyim bence umarim isinize yarar..

SLM KIZLAR BENDE BIR SENELIK EVLIYIM BENIMDE ILISKIDE ACIYO YAAAA YANIO RESMEN AMA SOYLE :utangac: DIYELIMKI BUGUN YAPTIK ACIO YARIN GENE YAPALIM ACIMIO SANKI BOLE DARALDIGINI HISSEDIOM O YUZDEN ACIO BIR GUN SONRA YAPTIGIMZDA ACIMIO SANKI ACILMIS GIBI OLUYO NEDEN OLURKI BOYLE

ben de yaşıyorum o ağrıyı halaaa...çok istekli olduğum vakit acısına dayanıyorum :)) hatta hissetmiyorum bile..vajen darlığı var bende..ve az şiddetli vajinusmusmuşum dr un dediğine göre..muayene oldum bu yüzden .. ..hepsi psikolojikmiş işte ama üstesinden gelmek lazım..

Son düzenleme:
kızlar ilişki sırasında ağrı endometriyosizin bir numaralı belirtilerindendir, biliyosunuz bu çikolata kisti bebek sahibi olmaya bile engel, bence önce jinekolojik muaynenesizi ayrıntılı yaptırın sonra psikolojik sebebleri düşünün

anaaaa bu agrilar bendede oluo hep,hep wc ye gitcekim gelio ama gittigimdede birsey yok,alt tarafimda basinc var sanki böyle hava topugibi ve bu genelde yumurtalama dönemimdede oluo hep hissediorum ve dikkatli bi sekilde oturmam gerekio demekki bende degilmis tek

walla bacılar.bendede oluodu bunlar.2 bucuk yıllık evliyim..kist iltahap kızlık zarı yırtılmaması filan gibi sorunlarım yok.bildiğim ve benimde deneyimlerimle anladığım kadarıyla sevişme sırasında vajinada büyüme şişme genişleme olur.tıpkı penis gibi.bu zevkin verdiği bi durumdur.böylelikle ıslanma olur.genişleyen,büyüyen ve kayganlaşan vajinada ilişki sırasında (eşinizin penisi de küçükse) bazı pozisyonlarda içine hava girmesine neden olur.eğer hava çıkmazsa her itmede kasıklarınıza basınç yapacak bu da karnınıza ve yumurtalıklarınıza bıcak saplanıomuş gibi bi ağrı acı hissetmenize neden olacak.havanın girmemesi sizin elinizde.klasik pozisyonları deneyin.misyoner pozisyonu gibi.eğer çok acı hissediyorsanız sevişmeleriniz kısa tutun.tedavilik sorununuz yoksa bunları deneyin arkadaşlar.

canım ben cahil kaldım bu misyoner pozisyonu nasıl oluyor

klasik pozisyon şekerim erkeğin üstte kadının altta olduğu pozisyon...

bende 5 yıllık evliyim benimde canım yanıyor birde ben hala utanıyorum. doktora gitcem psikoloğa yani onada utanıyorum. yeni evliyken doktorum kendini rahat bırak demişti.bıraksamda acı oluyo bi sorunumda yok şükür. bide bu idrara sıkışmış gibi olma bendede oluyor keşke bir çözümü olsa hep biz kadınlar zorları yaşıyoruz nedense

sıkışma hissi, gaz sancısı, içten yanma... bunları bazen öyle şiddetli yaşıyorum ki bırakmak zorunda kalıyoruz. bazen orta şiddetli, bazen çok az ya da hiç.

hatta aslında şöyle diyim ilk ilişkide çok az, ikincide orta, üçüncüde çok şiddetli:(

ikimiz de yoğun çalışıan insanlarız çok sık görüşemiyoruz ben biraz da buna bağlıyordum. evlendiğimizde düzelir zannediyodum:((

bu sorunu bir ben yaşıyorum diye düşünüyodum böyle olmadığını görünce sevindim ama çözüm konusunda net bişey yok gibi:((

pozisyonla ilgiliyse ömrü hayatımız boyunca tek bi pozisyonla mı sevişicez bunun başka bi yolu olmalı:( çok önemsemiyodum ama doktora gitme kararı aldım yazıları okuyunca. belki ilaç, krem işe yarar... sağolun.

Back