şu idrar varmış gibi olma durumunun bi çözümü yok mu((((
Kızlar merhaba ben cumartesi doktora gittim kist için bu arada ağrılı cinsel ilişki içinde birkaç sor sordum doktoruma. İlişki esnasında ağrım olduğnu acaba darlık yada yara varmı on sordum o da gayet normal bir anatomim olduğunu kasılma olayının tamamen beyinde olduğun ve kuruluk olduğnu söyledi. gleit gelen isminde jel verdi.en az yarım saat önsevişme dedi. idrarım geliyor o esnada işeyecekmişim gibi oluyorum dedim. normal olduğunu idrar kanallarının vajinanın yan kaslarından geçtiini haliyle baskı olnca idrar varmış gibi hissedildiğini ama aslında idrar olmadığını sadece baskıdan kaynaklandığını söyledi. durum bundan ibaret kızlar.. ama bu kuruluk canımı sıkmaya başladı
bebeğim naber aynı sorun bende de var eşimle yaklaşık 1 aydır ilişkim olmamıştı dün gece ilişki esnasında sağ kasığımda aşırı bir ağrı ve kasılma hissetttim ve başlamadan bitti dayanamadım acıya bende korkuyorum acaba sorun mu var yada bu kadar ara verdiğim içinmi böyle acı hissettim şu kuruluğa gelince 1 saat ön sevişmede yapsam yine kuru yine kuru bende kayganlaştırıcı kullanıyorum işte
ön sevişmeyi o kadar uzun tutmak da iyi değil ki. mesele zaten ön sevişmenin süresinde değil beynen hazır olmada. acaba ıslancak mıyım gene mi kuru olcak derseniz kuru olur. mesela şöyle bir örnek veriyim. karşıma brad pitt gelse ve ben onla sevişmek istemesem o ne kadar uğraşırsa uğraşsın bir damla ıslanmam. şimdi bu hususta üç tavsiye vermek istiyorum. birincisi önsevişmeye başladığınız o an sanki sarhoşmuşsunuz gibi düşünüyorsunuz görüntüler yavaş yavaş flulaşıyor gibi düşünün ve zihniniz durmuş siz sadece olanları izliyorsunuz...karşınızdakinin bedeninde sizi cezbeden ayrıntılara odaklanın. utanmadan seyredin. seyrettikçe zihniniz tamamen yok olsun. hayalde gibi hissetmeye başlıcaksınız böyle böyle zihni bıraktıkça. ama bir seyirci olarak gözlemlemeye devam edin yoksa buna kendinizi çok kaptırırsanız karşınızdakini kelimenin gerçek manasıyla yiyebilirsiniz :) ne diyor bu deli demeyin de... ikincisi. tam tersini deneyin. yani ıslanmalıyım diye düşünmeyin, ıslanmamalıyım diye düşünün. beyniniz şu an şartlanma altında. ve ne derseniz tersini yapıyor kontrol edemiyorsunuz henüz. o yüzden tam tersini söyleyin siz de. ve bunu derken çok hoşlandığınız şeyleri hayal edin. gene partnerinizin size cezbeden noktalarına odaklanınn ve "ıslanmamalıyım" deyin. üçüncüsü. bu ikisini yapamadınız hiçbir şekilde durumunuz çok kritik diyelim. o zaman sevişemeyeceğiniz bir yerde halka açık bir ortamda bir barda sinemada yol kenarında :) vs önsevişmeye başlayın.
arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim zaten artık az çok birbirimizi burdan tanıoruz çocuk düşünüorum fakat uzun zmandır yani evlendiğimden beri yada şöle sölim 9 aydır falan cinsel ilişki sırasında sağ tarafımda gaz sancısı gbi bi ağrı oluor sizdede varmı çözüm bulan varmı
bndede aynı sorun hem agrı kıpırdamaya utanıorm desem yerıdır
ben doktora hem agrı hem acıo sankı ora uyuso dedım doktor bana her ılıskıye gırdınde bepanten sur dedı bana surmedımde agrı oluo
surmeyı unutursam agrıo ole dım yane
bebeğim naber aynı sorun bende de var eşimle yaklaşık 1 aydır ilişkim olmamıştı dün gece ilişki esnasında sağ kasığımda aşırı bir ağrı ve kasılma hissetttim ve başlamadan bitti dayanamadım acıya bende korkuyorum acaba sorun mu var yada bu kadar ara verdiğim içinmi böyle acı hissettim şu kuruluğa gelince 1 saat ön sevişmede yapsam yine kuru yine kuru bende kayganlaştırıcı kullanıyorum işte
ben alıştırdım bile kayganlaştırıcıya kendimi malesef o olmadan yapamıorum kuru mecburen kullanıyorumCanım bende hep kayganlaştırıcı kullanıyorum ama buna alıştırmak iyi değilmiş. doktorum en az 30 dk. önsevişme şart dedi. kasık ağrısı olsa olsa en kötü kisttir kuzum o da geçici biliosun. yada üşütmüşsün. ilacı antibiyotiği alınca geçer gider. ama doktora görünmen şart canım bu ağrıyı ihmal etme:89:
ben alıştırdım bile kayganlaştırıcıya kendimi malesef o olmadan yapamıorum kuru mecburen kullanıyorumilişkiye ara vermediğim zaman ağrım olmuyo ama bide ara verince o ağrı oldu bende şuan yok ama kist varken adet düzensizliği oluyormu benim adetlerim çok düzenlidir korktum şimdi :)))
evet canım ara verince haliyle eski halini alıyo kasılmalar git gellerle geçiyo sadececanım adet düzensizliği oluyor tabi..berbattı benim son 3 ayın anca normale döndüm ama benim ilişkiden sonra sanki orada hava birikmiş gibi yumurtalıklarım ağrırdı. gaz çıkarsam geçicekmiş gibi olurdu ama geçmedi kistten işte canım. adetin düzenli ise normal kontrolüne git yeter.. kist değildir kasmışsındır kendini. bende de var hala kasılma .. özellikle ilk girişte... bizde ara vermeyiz haftada en az iki kere olur canım ama bazısı çok kolay bazısı zor olur sinirlerime psikolojime bağlı eşime kızgınsam çok kasarım asla da ıslaklık olmaz. ama keyfim yerindeyse aslında jele bile gerek kalmaz ama alışmışım sürmeden edemiyorum. ultrason jelinin enfeksiyona neden olabileceğini söyledi doktorum ilişkide önermedi onu. sadece gleit gelen i önerdi kullandım ama çok pahalı bitti şimdi ..((
Ya hemşocum kist filan yoktur tabi adet düzensizliği ile gidiyor insanlar kist sorunu olduğunda. adetin düzenli ise sorun yoktur cnm.bende sanırım yine enfeksiyon oldu. geçen ağdaya gittim emla sürüp..uzun süre kaldı 2-3 saat bekledi. sanırım ondan oldu anlamadım...gleit gelen 14 tl. canım 5 tüp var içinde.. doktorum ona bile alıştırma kendini dedi bana. bende ıslanma olmuyor deyince en a yarım saat önsevişme yapıcaksın o zaman jele gerek kalmaz dedi. ama eşim bırak yarım saati 5 dk. zor yapar..evet canım ara verince haliyle eski halini alıyo kasılmalar git gellerle geçiyo sadeceıslanma malesef yok bende :)) adetlerim düzenli olduğu için kist falan yoktur değilmi pimpiriklendim yine :) benimde kayganlaştırıcım bitti bu defa da senin dediğinden alayım şu enfeksiyonla uğraşmayayım yinede :))
hemşocum aynen bide vajiyi atlattık ya 5 dak ön sevişme hemen cuppppppppp :)))) sonra diyo niye ıslanmıyosun diye oha falan oluyorum sonra :) hayatım buarada sen ağdaya gittiğinde emla niye sürüyosun gerek yok ya bende gidiyorum ama emlasız ya alıştıktan sonra ilk acı olmuyo sürme bidaha emla falan tamam hakkını yemeyelim işimize yaradı şu emla :) ama bıraktığın yerde kalsın valla ben geçen gün dolabı açtım aaaa emla duruyo ayyy artık sana ihtiyacım yok dedim ve attım sonra kendime aferin kız diyorum :) gleit gelen yine ucuzmuş benim aldığım okey in çileklisi 17 lira :))) ya bide kayganlaştırıcı sürünce adam da bişey anlamıyoki sanırım hissetme olayıda olmuyodur tahminimce hiç söylemedi belli de etmedi ama erkek olsam öyle anlarımYa hemşocum kist filan yoktur tabi adet düzensizliği ile gidiyor insanlar kist sorunu olduğunda. adetin düzenli ise sorun yoktur cnm.bende sanırım yine enfeksiyon oldu. geçen ağdaya gittim emla sürüp..uzun süre kaldı 2-3 saat bekledi. sanırım ondan oldu anlamadım...gleit gelen 14 tl. canım 5 tüp var içinde.. doktorum ona bile alıştırma kendini dedi bana. bende ıslanma olmuyor deyince en a yarım saat önsevişme yapıcaksın o zaman jele gerek kalmaz dedi. ama eşim bırak yarım saati 5 dk. zor yapar..(( Alıştırıcam ama. alıştır kız sende. hep biz çekiyoz valla. dedim valla bende zevk almak istiyom azcık diye... öğrencek mecburen jel mel istemiyorum artık ya.. mantar oldum yaa offff
hemşocum aynen bide vajiyi atlattık ya 5 dak ön sevişme hemen cuppppppppp :)))) sonra diyo niye ıslanmıyosun diye oha falan oluyorum sonra :) hayatım buarada sen ağdaya gittiğinde emla niye sürüyosun gerek yok ya bende gidiyorum ama emlasız ya alıştıktan sonra ilk acı olmuyo sürme bidaha emla falan tamam hakkını yemeyelim işimize yaradı şu emla :) ama bıraktığın yerde kalsın valla ben geçen gün dolabı açtım aaaa emla duruyo ayyy artık sana ihtiyacım yok dedim ve attım sonra kendime aferin kız diyorum :) gleit gelen yine ucuzmuş benim aldığım okey in çileklisi 17 lira :))) ya bide kayganlaştırıcı sürünce adam da bişey anlamıyoki sanırım hissetme olayıda olmuyodur tahminimce hiç söylemedi belli de etmedi ama erkek olsam öyle anlarım
yok hayatım ben vajiden sonra hiç korunmadım halada korunmuyorum eşimde hormon eksikliği var şuan onun tedavileriyle uğraşıyorum yani hamiş olmam zor zaten okeyin kayganlaştırıcı jeli var ondan kullanıyorum :)))canım sir ağdayı pakete sürüyorum :) acıyo ya .. en azından o cehennem azabı acısını dindiriyo gibi gelio bana... bikaç kez emlasız gittim valla canım yandı.. bilmiom psikolojik rahatlama sanırım bendeki..içe değdirmemeye çalışıom canım ama yine de oturunca geçiyo tabi. canım okey dediğim prezer...tif mi? ya bide ben onu kullanmaya dakorkuyorum. içinde kalan filan oluyomuş şok oldum duyunca. eşim dioki büyük boy takınca oluyomuş boya göre uygun olanı almak gerekiyormuş. bide ucunda bişi var sinir oluyorm o yüzden. kullanasım gelmio. onda da kayganlaştırıcı mı var?? ben prezer..tifte kayganlaştırıcı yok sanıyodum canım..???
hayatım senin hamileliğinde yakındır ozaman :)) inşallah dediğin gibi hamilelik işi uzamasa bari :) 2 hafta öncesine kadar kafayı yiyodum bebek için ama şuan takmamaya başladım Allah tan eşimin tedavisi 5-6 ay sürer ondan sonra kalabilirim canım bende inşallah hayırlı olur canım ya şu jel olayını bende düşündüm hamillelik için daha önce de duydum jel sürünce kalma olasılığın azalıyor ama preseed jel var onu henüz kullanmadım ama işlevi sperm dostu yani spermi yumurtalıklara gönderen bir jel artı kayganlaştırı olarakda kullanabiliyosun da aldım ama henüz kullanmadım daha :)hımmm..bende duymuştum jelle hamilelik daha zor üstelik canım. eşinin tedaviye başlamasına sevindim belli olmaz. heran hamile kalabilirsin de.. Allah bilir kuzum orasını.. ne imkansızlar hamile kalıyor... Neyse canım vajiyi atlattıkya ona sevinelim çok şükür Allah korusun evliliğimiz bitebilirdi de( Allahtan eşlerimiz anlayışlıydı canım... inşallah bebek için bu kadar uğraşmayız. bu arada ben korunmuyorum iki aydır kist vardı yok oldu bakalım...adetim gelir mi bilmem..kist kaybolduğndahamile kalma olasılığın daha yüksek oluyormuş. hayırlısı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?