Cinsel iliki srasnda ars olanlar

bende cinsel ilişki sırasında tuhaf bi şekilde idrara sıkışmış hissediyorum.biranönce bitsede tuvalete gitsem diyorum.benmi acayibim bilmiyorum.

papatya hanım aynı sorunu paylaşıyoruz ben sadece bende mi oluyor diye düşünüyordum demek tek değilmişim.

aramalarim sonucunda sorularima tamda yanit bulamadim ,umarim siz bilgi verirsiniz......
ben 11 senelik evliyim ve 1 haftadir diyim iliskki esnasinda yumurtaliklarimda ozellik sag taraftaki cok fazla olmak uzere agrim oluyo....iliski baslangicinda degil bi kac dakika sonra...gecen seneki senelik kontrolumde ufak bi kist oldugunu ama kendiliginden gidecegini soylemisti doktorum(acaba eger gitmediyse bundan sebeb olabilirmi acim)

ve bende spiral var acaba yerinden oynamis olupta o agri yapabilirmi............

ne biliyim aklima bu tur ihtimaller geldi.......

senelik kontrollerimde bile utanan biriyim bide bunun icin nasi gitcem ben.........bi bu eksikti ,,,,,,,,,,,kafamçokkarıştı

..................

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede arada bir oluyo böle bi sancı ama kızlık zarımın yırtıldığına inanıyorum çünkü korkudan evliliğimizin 2 ününde ilişkiye girdik ve diğer gün girdiğimizde kanama oldu biraz :uhm: gerçi her rahim bir değil ama

......................

benim de ilişki esnasında bıçak saplanması gibi ağrım oluyordu önemsemedim ilk başlarda sonra kontrol için doktora gittiğimde iltihap olduğunu öğrendim. Sonra birkaç kere daha tekraraladı hatta çok uğraştım onunla çünkü ağrıyı ihmal ettiğim için uzun sürdü tedavim maalesef. Ama resmen beynimde şimşekler çakıyordu. O yüzden ihmal etmeyin derim ben. Bir de aynen acil idrara sıkışma hissi, yanma ve sık sistit oluyordum.

basit bir antibiyotik tedavisiyle geçecek olan enfeksiyondan kurtulup hem hamilelik düşünüyorsanız hamile kalma şansınızı yükseltirsiniz hem de yaşadığınız ilişkiden acı duymazsınız bence çok önemli.

...........................

benim ılk ılıskıde kanamam az oldu 2 gun sonra ılıskıye grıdk yıne kanama oldu 4 sefer boyle surdu ve hala kasarım kendımı ılıskı esnasında ılk defa oluyor gıbı ılk gırıste daha cok agrıyor ıslanma olmamıssa bıttın tabı ıslanma olmussa dıs degıl ıcerden agrıyor bıcak gırer gıbı haa yapıyor basınc oluyor agrıyı dusunmekten hıc bısey anlamıyosun ve ezıyet oluyor ılıskı zaten 7 yıllık evlılıgımde ılıskıyle orgazm olamadım dahada olmaz dırek klıtorıs uyarılınca oluyorum ben ıcerden olmuyor dr hıc bısey yok dedı hem catalda baktı hemde ultrasyonda

Kızlar benim de benzer sorunum var. 2 haftalık evliyim. İlk ilişkide kanamam oldu ama azdı çünkü tam birleşme yaşayamadık. ama ikinci ilişkiden sonra 1 gün boyunca yanma oldu ve 3 gün kanamam devam etti. Bir de ilişki sırasında sürekli idrar çıkma isteği duyuyorum ben de.bunun nedeni nedir sizce?bir de 3 gün boyunca kanaması normal mi? Öyle olunca ben korktum ilişkiye girmekten.

........................

arkadaşlar söylemesi ayıp, kendinizi ilişki anında rahat bırakıp zevk almaya sevkederseniz hiçbir sıkıntı yaşamazsınız hatta gerçekten zevkte alırsınız kusuruma bakmayın olması gerekeni açıkladım

evet arkadaşlar bu sorunu bende yaşıyorum gerçekten bunun hakkında bilgisi olanlar varsa lütfen bizleride aydınlatsın...

....................................

sanırım bölge çok alışmadıgı için ..
benim ara ara oluyor ..
kuruluktan bide ..

kızlar bu kuruluğa çare nedir peki,benim de bazen ıslak bazen de çok kuru anlayamıyorum valla..oysa ki çok ta zevk alıyorum söylemesi ayıp...

walla benim kurulugum yeterli ön sevişme olmaması .. birde prez... çok kurutuyor ..

prezervatif eğer ıslanamama gibi bir sorun varsa daha çok kuruluk ve tahriş yapar ama kremli olanları var onları kullan,,bunun için alalade bir krem değilde özellikle bunun için üretilmiş ve test edilmiş su bazlı kremlerden kullan , bunun dışındakinler vajinanın florasını bozabilir.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…