Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben sürekli giderim doktora sölemiştim ama o aralar başka sorunlar vardı o arada kaynadı benim dış görünüm olarak rahim temiz yumurtalıklarda temiz ama öle oluo yani dediğim gibi gaz gibi tuhaf bi ağrı ama ben onu yumurtlama dönemide diye düşünüorum mesela şu an bile yürüken ağrı yapıo enteresan bişey doktoruma zaten bilio ama rahat olmaya çalışıorum ama olmuo bakalım bilmiorum artıkselam aynı sorun bende de olmuştu yani ilk 1,5 sene boyunca...şimdi 5 senelik evliyim.benim eşim denizci ayda 15 gün yok dolayısıyla ilk beraberliğimizde çok sıkıntılarım olurdu.en sonunda doktora gittim acaba rahimde bi sorunmu var diye...doktor gayet sağlıklı olduğumu söyledi ben sorunumu anlattığımdaysa psikolojik olabileceğini söyledi ve rahat olmamı önerdi gercektende onun dediklerinden sonra arada cok fark yasadım şöyle diyim eziyet olmaktan cıktı beraber olmak...istersen sende bi doktora görün derim ben herhengi bi sorunun varmı diye zaten bebekte düsündüğünüz için, faydalı olabilir...yok şimdilik kalsın doktor işi dersende rahat olmayı dene canım belki yararı olur
arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim zaten artık az çok birbirimizi burdan tanıoruz çocuk düşünüorum fakat uzun zmandır yani evlendiğimden beri yada şöle sölim 9 aydır falan cinsel ilişki sırasında sağ tarafımda gaz sancısı gbi bi ağrı oluor sizdede varmı çözüm bulan varmı
bende cinsel ilişki sırasında tuhaf bi şekilde idrara sıkışmış hissediyorum.biranönce bitsede tuvalete gitsem diyorum.benmi acayibim bilmiyorum.
benimde evliliğim ilk yılında aynı sorunu yaşadım bayağı bi ağrı oluyordu sonra doktora gittiğimde bana yumurtalığımda kist olduğunu söylemişti sonra geçti şu an 4 yıllık evliğim ve bir problemim yok canım
bunun bi kaç nedeni var:ilşki sırasında içine hava giriyor ve bu ağrı yapıyor...pozisyonla ilgili(her pozisyonda mı ağrıyor buna dikkat et)eşinin organı büyük......bu ihtimaller yoksa dr gitmelisin:yumurtalık yada benzeri bir rahatsızlıkta ilşki sırasında ağrıya yol açar......arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim zaten artık az çok birbirimizi burdan tanıoruz çocuk düşünüorum fakat uzun zmandır yani evlendiğimden beri yada şöle sölim 9 aydır falan cinsel ilişki sırasında sağ tarafımda gaz sancısı gbi bi ağrı oluor sizdede varmı çözüm bulan varmı
Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim.Ama hala ilişki sırasında acı hissediyorum. Gittiğim kadın doğum doktoru bana kızlık zarımın tam yırtılmadığı için acı hisettiğimi söyledi.Böyle bi sorunu olan varmı. Lütfen cevaplayın arkadaşlar.
bende cinsel ilişki sırasında tuhaf bi şekilde idrara sıkışmış hissediyorum.biranönce bitsede tuvalete gitsem diyorum.benmi acayibim bilmiyorum.
valla bende anlayamadım mesaneye baskımı oluyo bilmiyorum.sonra tuvalete gittiğimde biraz gelmiş oluyo ama öyle çok sıkışmış olmuyorum.
ya arkadaşlar bende de ilk giriş esnasında ağrı oluyor girdikten sonra herşey gayet normal ama girişlerim sıkıntılı. kendimi kasıyorum 1 senelik evliyim rahat olucam diyorum ama olamıyorum buna bir çözüm bulmam lazım rahat olsam herşey bitecek belki de ne yapmalıyım kiii