• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel hayatına şahit olduğum komşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-Puffin-

1prenses👧🏼1prens👶🏼annesi👸🏼🎈
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
1.661
2.775
48
33
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum var.
Benim derdim şu ki evimizin duvarları çok ince imiş. Resmeeeeen yatak odası karşı komşumla dip dibe her bir ayrıntı ses duyuluyor sanırsın benim odam. Bir gece ahhh uhhh sesleri ile uykum bölündü yeni taşındılar o zaman anladım. Sabahları evde çalışıyor telefon konuşmalarını duyuyorum banka bilgisi vs özel şeyler konuşsa hepsini not alırım o derece net sesler . Her sese tahammül ederim günlük yaşama dair ama geceleri saatlerce afedersiniz ayı gibi inliyor. Sex hayatına dahil oluyoruz eşim duyuyor bunu ya her yaşadıkları ayrıntı ses geliyor. Kafayı yiyeceğim. Ben ne yapmalıyım kapısına mi dayanmalıyım tahammül edemiyorum. Hayır farkında ben sürekli hapşırıyorum filan sesimizi oda duyuyor yani. Ki kendi cinsel yaşamım dahi sekteye uğruyor iğrendimmmmmmm bu kadından çünkü.
Siz olsanız ne yapardınız?????

Özel sesleri çıktığında duvara vursanız ya da birgün nazikçe uyarsanız. Özel sesleriniz çok fazla geliyor biraz dikkat eder mısınız falan diye
Duvara vurmak aslında ilk yapılabilecek fikir gibi geldi aklıma ilk o şekilde bir uyarı daha iyi olabilir çünkü çok doluyum yüzüne karşı gelirsem sinirlerine hakim olmam zor olur. 😐

İyide gunduz her sesi hatta telefon konuşmasini bile net duyuyorsaniz gece sessizlikte kadinin sesinin gelmesi için ayi gibi bagirmasina gerek yok. 😂 Normal bir sestir ama eviniz kötü. Siz bu derece duyuyorsaniz karşi tarafta sizin her konuşmanizi vs duyuyordur. Evde agzinizi acmiyor musunuz?

Canım bence de uyarmalısın, umarım dikkate alır
Hayır beklentim gayet normal değil mi insanlar birbirini bu şekilde rahatsız edemez. Ben canlı canlı dinlemek zorunda mıyım 😫evet cinsel yaşam gayet normal istediğini yap ama bu benim özgürlük alanıma dahil olursa sorun...

Millet artık sevişemeyecekte🤔
DUvarlarda kabahat 😏
Duvarlar bu kadar ince ses istasyonsuz olur mu canım
Mütahit malzemeden çalmış şer...siz🤣

İyide gunduz her sesi hatta twlefon konuşmasini bile duyuyorsaniz gece sessizlikte kadinin sesinin gelmesi için ayi gibi bagirmasina gerek yok. 😂 Normal bir sestir ama eviniz kötü. Siz bu derece duyuyorsaniz karşi tarafta sizin her konuşmanizi vs duyuyordur. Evde agzinizi acmiyor musunuz?
Hayır tabiki işte diyorum ya kadın farkında duvarın ince olduğunun ki gece gündüz yatak odasında mübarek gündüz orda çalışıyor gece de orda yatıyor malum 😅 Günlük hayatta benim sesimi de doğal olarak duyduğu için gece dikkat etmemesi benim sinirimi bozuyor.

Sinirlerinizi bozmadan nazikçe uyarmanızı tavsiye ederim ilk başta tatlı dille anlayabilecek yapıdadır belki. Sonra bi süre takipte kalın yine aynı devamsa ozaman duvarı yumruklamak dahil pek çok şeyi yapabilirsiniz ama başta bi nazikçe uyarmalısınız

Hayır beklentim gayet normal değil mi insanlar birbirini bu şekilde rahatsız edemez. Ben canlı canlı dinlemek zorunda mıyım 😫evet cinsel yaşam gayet normal istediğini yap ama bu benim özgürlük alanıma dahil olursa sorun...
Evet çok haklısın. Ne kadar düşüncesiz insanlar var. Bence yüzyüze konuşup uyarmalısın duvar yumruklamak falan ne bileyim önceliğin karşılıklı konuşmak olmalı bence. O zaman daha dikkat edebileceğini düşünüyorum

Sinirlerinizi bozmadan nazikçe uyarmanızı tavsiye ederim ilk başta tatlı dille anlayabilecek yapıdadır belki. Sonra bi süre takipte kalın yine aynı devamsa ozaman duvarı yumruklamak dahil pek çok şeyi yapabilirsiniz ama başta bi nazikçe uyarmalısınız
Kesinlikle size hak veriyorum nezaketle anlayışla yaşayan bir insanım. Dediğim gibi her sese tahammül ederim günlük yaşam normaldir. Ama geceleri artık kabus gibi olmaya başladı . Uyarıp sonrasını zaman gösterecek. Ben ev sahibiyim o kiracı. Eşimin üniversitesi bitsin son 1 sene tahammül etmek zorundayım burdan taşınacağım elbette am bu süreçte akıl sağlığım pek yerinde kalmayacak böyle giderse 😥

Emin olun artık herkes herkesi duyuyor. Ben alt çapraz komşum elektirikli süpürgesini çalıştırdığında duyuyorum mesela. Kaldı ki yan komşum ve alt komşumu da duyuyorum. bir gün bir tatlı, tuzlu bir şey yapın mesela ve kapısını tıklatın o arada da “komşum duvarlar çok ince haberiniz olsun, banka bilgilerini yazsam yazarım kağıda” filan gibilerinden gülerek söyleyin Ya da yüz yüze gelmek istemiyorsanız apartman whatsapp grubunuz varsa oradan yazın “arkadaşlar merhaba, rahatsız olduğum bir konu var. Maalesef ki evimizin duvarları çok ince. Lütfen konuşma tonumuza biraz dikkat edelim” filan gibisinden. Yani illa sevişmenizi duyuyorum demeye gerek yok, illa ki bu cümlelerden anlayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back