- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.777
- 39
Merhaba tesekkür ederim bilgilendirme için. Çok sevindim. Nasıl düzeldiniz aşamalarınızı da yazar mısınız rica etsemArkadaşlar çözülemeyecek cinsel sorun yok. Ama üstad cem kece en zor sorun cinsel isteksizlik diyor cünkü isteksiz olan taraf bir sorun oldugunun farkinda degil, hayatindan gayet memnun oluyor. İliskimizde vajinismus ve cinsel isteksizlik gecmisi var ve su an her sey istedigim gibi. Amme hizmeti olarak bu videoyu defalarca paylastim. Kesinlikle forumun basina tutturulmasi gereken bir video.
Sorunun kaynagini bulmaniz gerekiyor. Ekledigim video bilimsel bir kongreden ve gercekten cok iyi bir kaynak. Kendi hikayemse söyle; videoyu izleyince anladim ki bizdeki cinsel isteksizlik sorunu yasadigimiz vajinismus sürecinden kaynaklaniyordu. Videoyu esime de izlettim ve onun da bilinclenmesini sagladigimda ürologa gitmeyi kabul etti (fiziksel bir sorun olmadigina emin olmak icin) ürolog muayenesinde her sey normal olunca videoda da belirtilen ilaclari önerdi doktor. Bir süre ilacla ve görev gibi zorlamayla olduktan sonra kisa sürede kendiliginden renklenmeye basladi.Merhaba tesekkür ederim bilgilendirme için. Çok sevindim. Nasıl düzeldiniz aşamalarınızı da yazar mısınız rica etsem
Herkes bişeyle sınanıyor işte önemli olan aşabilmekte teşekkür ederim :)Bende de aşırı isteksizlik vardı nerdeyse boşanmaya gidecekdik birbirimizi çok sevmemize rağmen Sonra aştım bu dağı şimdi yaptıkça yapasım geliyor en gec gün aşırı defalarca yapıyoruz Çokkkkkk da zevk alıyorum zevk veriyorum Salak kafam neden daha önce yapmadın ki yıllar bosa gecti diyorum ama ne yapalım bu da bir sey
Videoyu müsait olunca bende sonuna kadar izleyeceğim. Su anlık eşimi ürologa gitmeye ikna ettim bakalım belki izletmeme gerek kalmaz cok teşekkür edeirmSorunun kaynagini bulmaniz gerekiyor. Ekledigim video bilimsel bir kongreden ve gercekten cok iyi bir kaynak. Kendi hikayemse söyle; videoyu izleyince anladim ki bizdeki cinsel isteksizlik sorunu yasadigimiz vajinismus sürecinden kaynaklaniyordu. Videoyu esime de izlettim ve onun da bilinclenmesini sagladigimda ürologa gitmeyi kabul etti (fiziksel bir sorun olmadigina emin olmak icin) ürolog muayenesinde her sey normal olunca videoda da belirtilen ilaclari önerdi doktor. Bir süre ilacla ve görev gibi zorlamayla olduktan sonra kisa sürede kendiliginden renklenmeye basladi.
Bende de vardı ve aştım şimdi yaptıkça yapasım geliyor.. Herşey kafa da bitiyor Kendine şöyle de Hayat sevdiğin le sevişince güzelBendede cinsel isteksizlik var, kk ya üye olmadan önce bu kadar sorunu olan insan görmemiştim, yalnız değilmişim, bende de cinsel isteksizlik var oda çok aciyo canım ondan inşallah atlatırız çünkü bebek dusunuyorum
Valla bende severek evlendim, 4 senemi verdim evlenince cinselikten soğuma geldi nazara mi geldim acaba diyorumBende de vardı ve aştım şimdi yaptıkça yapasım geliyor.. Herşey kafa da bitiyor Kendine şöyle de Hayat sevdiğin le sevişince güzel
Bellki ama bence çoğunlukla olan sey monotonluk acık acık konusun sen nelerden hoslanırsın neler yapmamı istersin diyin siz ondan istediğiniz fantazileri ve pozisyonları ayrıntıları söyleyin ve kazan kazan yapın çünkü evlilik kolay kurulmuyor sahip çıkın ve sunu unutmayın en sadık erkek bile evde mutlu olmazsa mutlaka başkasıyla yapmak ister iki kere iki dört Nacizane fikrim tabi akıl vermek haddime değil canımValla bende severek evlendim, 4 senemi verdim evlenince cinselikten soğuma geldi nazara mi geldim acaba diyorum
Doğru diyorsun canım elimden geleni yapacağım bu konudaBellki ama bence çoğunlukla olan sey monotonluk acık acık konusun sen nelerden hoslanırsın neler yapmamı istersin diyin siz ondan istediğiniz fantazileri ve pozisyonları ayrıntıları söyleyin ve kazan kazan yapın çünkü evlilik kolay kurulmuyor sahip çıkın ve sunu unutmayın en sadık erkek bile evde mutlu olmazsa mutlaka başkasıyla yapmak ister iki kere iki dört Nacizane fikrim tabi akıl vermek haddime değil canım
Nasıl aştınızBende de aşırı isteksizlik vardı nerdeyse boşanmaya gidecekdik birbirimizi çok sevmemize rağmen Sonra aştım bu dağı şimdi yaptıkça yapasım geliyor en gec gün aşırı defalarca yapıyoruz Çokkkkkk da zevk alıyorum zevk veriyorum Salak kafam neden daha önce yapmadın ki yıllar bosa gecti diyorum ama ne yapalım bu da bir sey
çakşır otunu tek geçerimErkekteki cinsel isteksizlik ve düzelmesi için yeterince cabası olmaması
Çakşır otunun l nasıl kullanacaz, eşim içmek istemiyo acaba yemeğe katsam faydası olur muçakşır otunu tek geçerim
Katanlar var diye biliyorum ama nasil oluyo onu bilmiyorup.Çakşır otunun l nasıl kullanacaz, eşim içmek istemiyo acaba yemeğe katsam faydası olur mu
İstemiyorsa içiremezseniz bu suç.. O size rızanız dışında bir şey yapsa hoşunuza gider mi ?Çakşır otunun l nasıl kullanacaz, eşim içmek istemiyo acaba yemeğe katsam faydası olur mu
Kocamın haberi var zaten , neden böyle bişey yapayım, hemen sucluyorsunuz insanı, tadı kötü begenmiuo napayım, yemeğe katınca yan etki yapar mı onu sormustumİstemiyorsa içiremezseniz bu suç.. O size rızanız dışında bir şey yapsa hoşunuza gider mi ?