Cinsel hayatı renklendirme

ManyakMisir

CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
2.792
3.289
İyi akşamlar kızlar. Ben 7 8 ay önce vajinismus atlattım ve cinsel isteksizliğim var. Eşimle ilişkim renkli ve istekli olsun istiyorum. Neler yapılabilir?

Vajinismustan kalma psikoloji maalesef. Üstüne giderek yemem gerekiyor. Onu da cinsel hayatımı renklendirip eğlenceli hale getirerek aşabilirim

İyi akşamlar kızlar. Ben 7 8 ay önce vajinismus atlattım ve cinsel isteksizliğim var. Eşimle ilişkim renkli ve istekli olsun istiyorum. Neler yapılabilir?
Bana göre cinsel ilişki şöyle bir şey, her gün yaparsan her gün istersin, durup dururken aklına gelir eşini arzularsın, rutin yapmazsan da hiç istemezsin, eksikliğini hissetmezsin. Bu benim şahsi tecrübem. Bizzat yaşadım.
Şimdi çok istediğim dönemi yaşıyorum. Bunu da kaybetmemek için sürekli eşime yanaşıyorum, fantezi üretiyorum, uyguluyorum. Gün içinde de hep ilişki anımızı hayal edip, plan yapıyorum. İç çamaşırı falan da önemli. Zaten güzel giyinince kendi kendini tahrik etmiş oluyorsun. Bende böyle oluyor.
O yüzden bence zaman kaybetme, seni tahrik eden şeyleri düşünerek işe başlayabilirsin

Teşekkür ederim

Her cümlesine +1

Çok katılıyorum. Her an hazır olmalı. Hatta siz ne kadar çok baslatırsanız o kadar zevkli oluyo bence.

İç çamaşırı kadar bence evde giydiğimiz kıyafetler de önemli minicik bi şort ya da elbise olabilir. Her duş sonrası sizi kremlemesini isteyebilirsiniz. Sonra tabularınız yoksa birlikte p.rno izleyebilirsiniz, seks oyuncakları, masaj yağları alabilirsiniz, eşiniz veya siz işteyken kışkırtıcı fotolar atıp ya da konuşmalar yapabilirsiniz. Renk değiştiren hatta ritmik renk değiştiren ampuller var yatak odanıza ondan alabilirsiniz. Eşinizin işten gelme saatine duştan çıkış saatinizi denk getirebilirsiniz. Eğer seviyorsanız bi içkili sofra kurup sonrasında mezdeke falan oynabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar

Son cümlede gözümde tülayla selahattin canlandı Yalan Dünya'daki. Bi ara gözüme zerrinin su içen flamingo figürü filan geldi.

Gırgır, leopar tayt ? Sen misin yoksa

Son cümlede gözümde tülayla selahattin canlandı Yalan Dünya'daki. Bi ara gözüme zerrinin su içen flamingo figürü filan geldi.
Hahaha aynen benimde dans ederiz böyle kiviririz okey oryantal yaparız ama şu mezdeke olayı bende kopuş yahuu bazen düşünüyorum nasıl yapıyorlar diye bende mezdeke şarkısı ya el yelil diyince kopar deli gibi oynarım adam etkilenmez o oynayış şeklinden bazıları diyor ya Böyle Oryantal degil mezdeke açtım oynadım falan ben mı saçmalıyorum bana mı garip geliyor ya şarkı zaten abilik gubilik birşey

Resmen beni anlattınız 15 20 gün ypmadigmiz zaman sonsuza kadar sevismesem umurumda olmazfi sonra eşimle bir konuşma yaptık ve ben değiştim şimdi her gün istiyorum ama sıkılır mi diye acaba her gün yanaşmıyorum

Bence kadın istekli olunca erkek daha çok tahrik oluyor Ben maalesef 2 kimyasal gebelik yaşadım, o olaylardan sonra belki 2 ay sevişmediğimiz oldu. Öyle olunca da sanki hayatımda hiç o zevki tatmamış gibi, sorunsuzca yaşadım. Cinsellik aklıma bile gelmiyordu. Sonra psikolojim düzelmeye başlayınca, eşime yanaşmaya başladım, çünkü bir yerden başlamam gerekiyordu Sonra da istedikçe istedim, istedikçe hep tahrik oldum, her an hazırdım Bence eşin senin tahrik oluşundan çok etkilenecektir, sıkılmaz

Yani diyorsunuz ki istemesek bile yapalım ki istek gelsin
İstemesek bile yapalim değilde psikolojik olarak kendini motive edersen istiyorsun mesela ben sürekli evde pijamalar perişan modda geziyoken aklıma gelmiyo ayrica kendimi çekici hissetmiyordum sonra değişmeye karar verince gittim iki tane saten gecelik aldım bir güzel duş alıp suslendim ve gündüz ne yapsam filan diye hayal kurdum internetten araştırma yaptım filan kendi kendimi gaza getirmiş oldum

Bu konu çok derin sadece uzman kk üyelerinin bildiği eşsiz bir konu ... bir dönem ortaya çıktı ve patladı... hala olayın izleri halen bulunmakta cinsellik topiginde bir üye eşini etkilemek için leoparlı tayt miydi neydi onunla gırgır yapıyormuş cilve konusuna mı ne yazılmıştı

Kesinlikle doğru bir tespit.Bence burda çoğu kadının orgazm olamama sebebide budur.Yani düzensiz spor yapıp kas yapmayı yada fit olmayı beklemek gibi.Ayrıca eşinde bu duruma alışınca daha zevkli ve fantastik hale geliyor.Kendi vücudunu daha iyi tanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…