Cinsel birlilikte girip çıktığını hissetmemek

elftq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
2
0
21
kızlar erkek arkadaşımla en fazla 7 kere ilişkiye girmişizdir ilk birlikteliğim onunla oldu.her şey çok güzel gidiyor fakat ben birleşme sırasında hiçbir şey hissetmiyorum..içime girip çıkıyor o kadar ne zevk ne his. erkek arkadaşımın afedersiniz ama ideal boyu küçük değil.acaba ben de mi sorun var her pozisyonu denedik ama hissetmiyorum bu sonsuza kadar böyle mi sürücek çok üzülüyorum yeteri kadar da ıslanıyorum ten uyumumuz da olduğunu düşünüyorum çünkü aşırı istekliyim ona karşı lütfen yardım edin..

ön sevişmeyi uzatmayı denediniz mi? birde tam olarak nasıl bir şey bekliyorsun? acı mı? tahrik mi?

ön sevişmeyi kısa tutuyoruz ama bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum.sadece zevk almak istiyorum
O nasıl başlık öyle yahu ön sevişme çok önemli ve alınan hazzı arttırır bana göre. İlişki esnasında sevgilin sana mastürbasyon yapsın, klitorisini okşasın, oral yapsın sana, bak nasıl zevk alıyorsun. Hiç oral yaptı mı sana? Kaç yaşındasın bu arada?

Çok mu islaniyorsun ? Boyu okey normal de kalınlık nasıl ?

Aşırı ıslanıyorsanız his kaybı olabilir ama hiçbir kadın sadece penetrasyonla uçmuyor zaten. Olan varsa saygıyla eğilip abla diyeceğim
Klitorisin uyarılması gerekiyor ve kendinize zaman verip yine kendinizi keşfetmeniz gerekiyor

Sizin tabirinizle sadece girip çıkması ile çok bir zevk almazsınız zaten bu tek başına yeterli olmaz. Kadınların genelinin garanti olarak uçtuğu pozisyon kadının üstte olup ileri geri yaparak klitoral uyarım ile orgazma ulaştığı pozisyon. Onun dışındakiler genellikle çok yeterli olmuyor. Bir de performansa bağlı bu durum. İlişkiden anladığınız sadece girip çıkmak üzerineyse zaten geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…