Ay bilemedim ki. İlk ilişkim de çok zor oldu ama zar bozulmamıştı. Baya yaptım bozulmadı. Tabi yine canım aşırı yandı ama alıştım bir şekilde ve devam etti. Fakat aradan zaman geçip başka biriyle takılınca, hem o çok hızlı davrandı, hem zarım bozuldu kan geldi. Esnekmiş galiba. Belki ondan öyle acıdı ama devam edemedik. Nefesim kesildi acıdan. Ön sevişmede de rahat olamıyorum. Kasıyorum hep. Oral yapılırken bile nefesimi tutuyorum.Önsevişmeyi uzun tutacaksınız başka yolu yok. Ha ilk ilişkim olacak deseydiniz farklı cevap verırdım de sonradan oldugu ıcın yeterlı ıslaklıgı saglayamadıgınızda kafa olarak gercekten hazır hıssetmedıgınızde acır
İlişkiden önce ılık bir duş yapın, kendınıze hoş kokulu bir vücut sütü sürün kendınızı ıyı hıssettıren bır muzık dınleyın gevşeyin ve kasmayın faydasını görürsünüz. Siz ne kadar rahat olursanız partneriniz de o kadar rahat olur. İşkenceye çevirmeyin. Nihayetinde acı çekmek için değil zevk için sevişiyorsunuz. Kafanızı boşaltın önce. Harbe girer gibi olacak illa ki de olacak diye bir kaide yok. Önsevişme çok önemli. Haz aldıgınız noktaları bılırsenız oraya yönlendirerek daha fazla zevk alırsınız. Önce kendinizi vücudunuzu tanıyın, herkesin haz aldıgı noktalar farklıdır. Kımı göğüslerinden kimi boynundan kimi de kasıklarından zevk alıyordur atıyorumAy bilemedim ki. İlk ilişkim de çok zor oldu ama zar bozulmamıştı. Baya yaptım bozulmadı. Tabi yine canım aşırı yandı ama alıştım bir şekilde ve devam etti. Fakat aradan zaman geçip başka biriyle takılınca, hem o çok hızlı davrandı, hem zarım bozuldu kan geldi. Esnekmiş galiba. Belki ondan öyle acıdı ama devam edemedik. Nefesim kesildi acıdan. Ön sevişmede de rahat olamıyorum. Kasıyorum hep. Oral yapılırken bile nefesimi tutuyorum.
Evet karşımdaki aceleciydi ya bu böyle ilişki değil. Açıkçası ciddiye almıyodum. Yalnızdım ve sosyal medyadan bi sekilde tanistik takilmalik bi seydi. Hic aklima gelmedi boyle olacagi onceden yaptim diye. Bir kere tamamen ön sevişmesiz yaptım gene rahattı. Hatta acı duymadım bile. Bir kerelikti ama gene görüşmeyi düşünüyoruz bu sosyal medyadan tanıştığım kişiyle. Ön sevişmede de kendimi kasıyodum bunun sebebi de hani birleşme aşamasına gelicez ve benim gene nefesim kesilecek diye dusunmemdi. Mecburen alkol alicam. Ya da bagira cagira yapicam ya da hic yapmiycam evlenmiycem. Caresizim.İlişkiden önce ılık bir duş yapın, kendınıze hoş kokulu bir vücut sütü sürün kendınızı ıyı hıssettıren bır muzık dınleyın gevşeyin ve kasmayın faydasını görürsünüz. Siz ne kadar rahat olursanız partneriniz de o kadar rahat olur. İşkenceye çevirmeyin. Nihayetinde acı çekmek için değil zevk için sevişiyorsunuz. Kafanızı boşaltın önce. Harbe girer gibi olacak illa ki de olacak diye bir kaide yok. Önsevişme çok önemli. Haz aldıgınız noktaları bılırsenız oraya yönlendirerek daha fazla zevk alırsınız. Önce kendinizi vücudunuzu tanıyın, herkesin haz aldıgı noktalar farklıdır. Kımı göğüslerinden kimi boynundan kimi de kasıklarından zevk alıyordur atıyorumbelki birlikte bir duş, masaj bunlar önemli. 5dk da biten ilişki eziyet oluyor. Siz böyle def gibi gerildiğiniz içinde oldu bittiye gelmiş muhtemelen
Acısız oldu dediğim başkasıydı. Sosyal medyadan tanıştığımla çok kötü tecrübem olduEvet karşımdaki aceleciydi ya bu böyle ilişki değil. Açıkçası ciddiye almıyodum. Yalnızdım ve sosyal medyadan bi sekilde tanistik takilmalik bi seydi. Hic aklima gelmedi boyle olacagi onceden yaptim diye. Bir kere tamamen ön sevişmesiz yaptım gene rahattı. Hatta acı duymadım bile. Bir kerelikti ama gene görüşmeyi düşünüyoruz bu sosyal medyadan tanıştığım kişiyle. Ön sevişmede de kendimi kasıyodum bunun sebebi de hani birleşme aşamasına gelicez ve benim gene nefesim kesilecek diye dusunmemdi. Mecburen alkol alicam. Ya da bagira cagira yapicam ya da hic yapmiycam evlenmiycem. Caresizim.
Karşı tarafında nazık olması gerekıyor elbette. Bazen ten uyumu olmayınca da acı olabılıyor. Cunku bır cekım hıssetmıyorsunuz.Acısız oldu dediğim başkasıydı. Sosyal medyadan tanıştığımla çok kötü tecrübem oldu
Karşı tarafında nazık olması gerekıyor elbette. Bazen ten uyumu olmayınca da acı olabılıyor. Cunku bır cekım hıssetmıyorsunuz.
Dedıklerımı sırasıyla yapınYa o ten uyumu falan filan biraz hikaye. İlk ilişkimde deli gibi aşıktım ama belki 50 kez denemişizdir artık ikimiz de sinir krizleri geçiriyoduk. Ten uyumu var mıydı anlayamadım dolayısıyla. O başka bir şey bilmiyorum.Tabi bu sonuncu biraz nazik değildi ama çok arzuluyorum ve benim için başka bir şehirden gelecek yani. Yine öyle rezil olmak istemiyorum. Kendimi salabilsem geçenki durumdaki gibi ama bilmiyorum napıcam
Kendimi kasmama durumunu becersem, ön sevişmesiz de giriyor zaten. Olay bırakamamakta. Yani duşta bırakırım müzik falan filan da sonrasında aynı korkunç kasma devam. Ben anlamıyorum önceden nasıl yapmısım. Deli gibi de zıplıyodum karşımdaki eriyodu. Ya da son çare onun dediği gibi küvette yapıcaz da o da biraz sakat gibi.Dedıklerımı sırasıyla yapın
Ten uyumu kesinlikle hikaye değil, sizin de birinci sorununuz bence bu uyumun olmaması olabilir yaşadığınız ilişkide. Oral esnasında bile kendimi sıkıyorum demişsiniz sadece tam birleşme sırasında bir acı ve kasılma yaşasanız tamam diyeceğim. Oral esnasında kendinizi ruhsal ve zihinsel olarak o kişiyle uyumlanmış hissetmediğiniz için kendinizi bırakamıyor olabilirsiniz. Gerçek anlamda tensel olarak birbirinizi çektiğiniz biriyle ilişki yaşasanız aradaki farkı ancak o zaman anlayabilirsiniz sanırım. Ten uyumunun birini sevmek ya da çok iyi anlaşmakla ya da arzu duymakla da alakası yok. Aşık olduğumuzu sandığımız birinin tenine uyumlu olmayabiliriz.Ya o ten uyumu falan filan biraz hikaye. İlk ilişkimde deli gibi aşıktım ama belki 50 kez denemişizdir artık ikimiz de sinir krizleri geçiriyoduk. Ten uyumu var mıydı anlayamadım dolayısıyla. O başka bir şey bilmiyorum.Tabi bu sonuncu biraz nazik değildi ama çok arzuluyorum ve benim için başka bir şehirden gelecek yani. Yine öyle rezil olmak istemiyorum. Kendimi salabilsem geçenki durumdaki gibi ama bilmiyorum napıcam
Ten uyumu kesinlikle hikaye değil, sizin de birinci sorununuz bence bu uyumun olmaması olabilir yaşadığınız ilişkide. Oral esnasında bile kendimi sıkıyorum demişsiniz sadece tam birleşme sırasında bir acı ve kasılma yaşasanız tamam diyeceğim. Oral esnasında kendinizi ruhsal ve zihinsel olarak o kişiyle uyumlanmış hissetmediğiniz için kendinizi bırakamıyor olabilirsiniz. Gerçek anlamda tensel olarak birbirinizi çektiğiniz biriyle ilişki yaşasanız aradaki farkı ancak o zaman anlayabilirsiniz sanırım. Ten uyumunun birini sevmek ya da çok iyi anlaşmakla ya da arzu duymakla da alakası yok. Aşık olduğumuzu sandığımız birinin tenine uyumlu olmayabiliriz.
Kızlık zarınız bu ilişkide bozulmuş olamaz. Siz kendinizi çok kastığınız sıktığınız için aynı zamanda penis de kalın olduğu için damar çatlaması yaşamış olmanız muhtemel.
Ön sevişme çok önemli gerçekten ama baktınız sizi öpmesi, dokunması bile sizi ilişkiye hazırlamıyor bence eğer sizin için cinsellik önemliyse bu arkadaşla yolları ayırın derim.
Alttaki cevabı size yazmıştım da bi yere yanlış basmişim galibaKayıtlı üye olmasa bi kıllanıcam da
Yaaani karşındakine karşı güven sorunun vardır belki ? Daha önce deneyimlemiş olup şimdi yapamaman tuhaf .
Yok yok kızlık zarı bu ilişkide bozuldu eminim. Öncekilerde hiç kanamam olmadı. Aynı tarif edilen kızlık zarı kanaması oldu. Oralda kendimi hep sıkıyorum biraz dominant bi karakterim var ve karşımdaki kişinin beni tamamen salmış görmesini istemiyorum oralda kasmam bundan. Yani karşımdaki beni öyle görmemeli işte bilmiyorum kontrol bende olmalı. Ten uyumu ne bileyim ya bunu bulmak zaten imkansız.
Ne alaka şimdi o işi yapıyorsan falan? Evet yaptım yapmak da istiyorum ama asla salamıyorum hiçbir şekilde işte. Önceden de yaptım ama bilmiyorum niye olmuyor bilmiyorumYani o işi yapıyorsun yapmaya sal gitsn kendini rahat et .
Sende rahatla herkeste rahatlasın. Kuruyken yapmaya çalıştıysanız tahriş etmiş de olabilirsiniz . Ondan acıyordur .
Ten uyumu olayını bilemiycem, kıyaslama yapıcak olsam yaniii öyle çok farklı olan olmadı
Ten uyumu kadar önemli başka bir durum yok ilişkideYa o ten uyumu falan filan biraz hikaye.