TamamÇok terbiyesiz ve saygısızsın biraz kişisel gelişim oku
Size birşey demek aptallık olur yazıkkendinize uygun bulmadığıniz toplumsal alışkanlıkları uygulamak zorunda değilsiniz. gidip dilediğiniz kişiyle hazza ulaşana kadar sevisebilirsiniz.
yalnız konunun amacını anlamadım. burada neyi çözmeyi amacliyorsunuz? ne yapabiliriz sizin bu bu feminist başkaldırınizi desteklemek adına?
oh acıttı :'(Size birşey demek aptallık olur yazık
Ne alaka ben bi laf attım ortaya batanlar gözünü açsın diye bazı salaklar hırladı onlara herşey müsteakBurası orası değil tatlım. Twittera yazacaksın böyle şeyleri.
Burası kadınlar ülkesi
Acıdım sizeoh acıttı :'(
ay daha fazla yazmayın, kahroluyorumAcıdım size
Hakaret etmeye mi geldiniz? Ömrünüz çok uzun olmaz bu platformda bu gidişle.Ne alaka ben bi laf attım ortaya batanlar gözünü açsın diye bazı salaklar hırladı onlara herşey müsteak
Türk toplumu diyerek genelleme yapmak yanlış olur evet eski gelenek göreneklerde vardı ama bu artık belli bir kesimde kaldi kimse kimsenin uckururnun bekçisi değil isteyen istediğini yasamakta özgür insanlar uzay çağına girerken hâlâ bekareti sorgulamakta çok saçma ozaman erkekte bakirligini korusunErkek yaparken iyi kadın evlenmeden yapamaz mantığı var türk toplumunda
Yok yapan yapıyor kimse kimseyi tutmuyor. Kendi hayat gorusunuzde biriyle evlenirsiniz olur biter. Neden herkes tek tip olsun ki?Erkek yaparken iyi kadın evlenmeden yapamaz mantığı var türk toplumunda
TamamTürklerin örf ananelerinde bu böyle
Hayır. Türk toplumunun içindeki kendini bilmezlerlede var o düşünce. Türk toplumunun tamamını bir tutmayın.Erkek yaparken iyi kadın evlenmeden yapamaz mantığı var türk toplumunda
Boyun eğmek cinsel bir fantezi mi?Gerek yok boyun egenler düşünsün
"Filizz öpüşelim mi ? "diye bir replik vardı o aklıma geldi nedenseHayır yani evliymissin yaşını başını almıssin neyin derdiyle yazdın ki bunu filizcim.? A pardon filizcim dedim kusura bakmayın
sadeleştirilmiş hali sanırım bu. İnternette başka şeyler yazıyor ama neyse"Filizz öpüşelim mi ? "diye bir replik vardı o aklıma geldi nedense