Sorunu doğru anladıysam erkekler neden rahat rahat istedikleriyle sevişiyor ama ben kadınım diye bana yapmamam gerektiği söyleniyor. Neden ben sevişmeyip kocama saklamalıyım kendimi gibi bi şey soruyorsun??!
Benim de birkaç sorum var. Neden bu sözleri dinleyip kendini frenliyorsun?
a-Evde kalırım korkusu
b-Adım çıkar kokusu, hafif kadın gözüyle bakılırım
c- Dışlanma korkusu
d- Kullanılma korkusu
e- tek eşlilikten yanayım
f- aslında dinlemiyorum sevişmek istediğim biri çıkmadı.
g- öldürülürüm korkusu
ğ- hiç düşünmedim
Sonuç olarak seni tam olarak engelleyen biri yok. Ama toplumda normlar erkek odaklı. Bu ülkenin erkeklerinin çoğunluğu ilk kendilerinin olan kadınları seviyor. Sen de bu ülkenin erkeklerinden birini seçeceksen, seçersen, seçmeliysen, seçtiysen onu elde etmek için sen kendi kendini sınırlandırıyorsun diyebiliriz. (inanç konusunu komple konunun dışında tutarak cevaplıyorum)
Bir de tabi erkek hamile kalmıyor. Bu da büyük avantaj. O sebeple burada sevişiyorum diyenlere hep yazarım. Kiminle seviştiğin ve ne yaptığın önemli değil ama çocuk evlerine terk edilmiş her çocuk önemli. Benim yakınımdaki 0-2 yaş çocuk bakım evine her yıl 50 bebek geliyor. Korunduğun ve ilk benim kadınım olacaksın görüşünü taşımayan biriyle birlikte olmadığın sürece seni engelleyebilecek birisi olduğunu sanmıyorum.