Bu tarz şeylere bakan erkeklere aklı başında kadınlar zırcahil dediği için o erkeklere işimiz olmaz. Türkiye bağnaz erkeklerden oluşmuyor hanımlar. O erkeklere siz prim veriyorsunuz.Sorunu doğru anladıysam erkekler neden rahat rahat istedikleriyle sevişiyor ama ben kadınım diye bana yapmamam gerektiği söyleniyor. Neden ben sevişmeyip kocama saklamalıyım kendimi gibi bi şey soruyorsun??!
Benim de birkaç sorum var. Neden bu sözleri dinleyip kendini frenliyorsun?
a-Evde kalırım korkusu
b-Adım çıkar kokusu, hafif kadın gözüyle bakılırım
c- Dışlanma korkusu
d- Kullanılma korkusu
e- tek eşlilikten yanayım
f- aslında dinlemiyorum sevişmek istediğim biri çıkmadı.
g- öldürülürüm korkusu
ğ- hiç düşünmedim
Sonuç olarak seni tam olarak engelleyen biri yok. Ama toplumda normlar erkek odaklı. Bu ülkenin erkeklerinin çoğunluğu ilk kendilerinin olan kadınları seviyor. Sen de bu ülkenin erkeklerinden birini seçeceksen, seçersen, seçmeliysen, seçtiysen onu elde etmek için sen kendi kendini sınırlandırıyorsun diyebiliriz. (inanç konusunu komple konunun dışında tutarak cevaplıyorum)
Bir de tabi erkek hamile kalmıyor. Bu da büyük avantaj. O sebeple burada sevişiyorum diyenlere hep yazarım. Kiminle seviştiğin ve ne yaptığın önemli değil ama çocuk evlerine terk edilmiş her çocuk önemli. Benim yakınımdaki 0-2 yaş çocuk bakım evine her yıl 50 bebek geliyor. Korunduğun ve ilk benim kadınım olacaksın görüşünü taşımayan biriyle birlikte olmadığın sürece seni engelleyebilecek birisi olduğunu sanmıyorum.
Çoğuna katılmakla birlikte düzeltmek istediğim bir nokta var. Tek eşlilik ömür boyunca tek bir karşı cinsle sevişmek ya da nikah akdi altında sevişmek değildir. Bu forumda genelde bu anlamda kullanılıyor ama yanlış bu.Sorunu doğru anladıysam erkekler neden rahat rahat istedikleriyle sevişiyor ama ben kadınım diye bana yapmamam gerektiği söyleniyor. Neden ben sevişmeyip kocama saklamalıyım kendimi gibi bi şey soruyorsun??!
Benim de birkaç sorum var. Neden bu sözleri dinleyip kendini frenliyorsun?
a-Evde kalırım korkusu
b-Adım çıkar kokusu, hafif kadın gözüyle bakılırım
c- Dışlanma korkusu
d- Kullanılma korkusu
e- tek eşlilikten yanayım
f- aslında dinlemiyorum sevişmek istediğim biri çıkmadı.
g- öldürülürüm korkusu
ğ- hiç düşünmedim
Sonuç olarak seni tam olarak engelleyen biri yok. Ama toplumda normlar erkek odaklı. Bu ülkenin erkeklerinin çoğunluğu ilk kendilerinin olan kadınları seviyor. Sen de bu ülkenin erkeklerinden birini seçeceksen, seçersen, seçmeliysen, seçtiysen onu elde etmek için sen kendi kendini sınırlandırıyorsun diyebiliriz. (inanç konusunu komple konunun dışında tutarak cevaplıyorum)
Bir de tabi erkek hamile kalmıyor. Bu da büyük avantaj. O sebeple burada sevişiyorum diyenlere hep yazarım. Kiminle seviştiğin ve ne yaptığın önemli değil ama çocuk evlerine terk edilmiş her çocuk önemli. Benim yakınımdaki 0-2 yaş çocuk bakım evine her yıl 50 bebek geliyor. Korunduğun ve ilk benim kadınım olacaksın görüşünü taşımayan biriyle birlikte olmadığın sürece seni engelleyebilecek birisi olduğunu sanmıyorum.
Siz ne diyorsunuz ya birşey anladıysam araş olimFiliz konuyu açtığın için kadın cinselliğini yasaklama lobisi evini basıp seni kaçırdı mı? Okuyorsan işaret ver bacım polis yollayalım. Konuyu açtığın dakika kaybolmanın başka açıklaması yok çünkü.
Türklerin örf ananelerinde bu böyleKim yasaklıyormuş. Hangi kanunda yazıyor bu
Şiddete hayır
Alman olTürklerin örf ananelerinde bu böyle
Erkek yaparken iyi kadın evlenmeden yapamaz mantığı var türk toplumundaSoruyu anlamadım.
Erkekler cinsel ihtiyacını giderirken kadınlarla olmak istiyorlar da o mu engelleniyor? Yoksa kadınlar ihtiyaç gidermek isterken kadınların ihtiyacı mi engelleniyor?
Yuoooo değil. Biz türk değil miyiz acaba?Türklerin örf ananelerinde bu böyle
Gerek yok boyun egenler düşünsünAlman ol
E derdin ne o zaman... saygısız mısın nesin??? Sen yapmiyorsan, karşı taraf yapıyorsa sen asi,modern o taraf boyun eğen, köle mi oluyor?Gerek yok boyun egenler düşünsün
Ne saygısızsın ya daha anlamamışsın konuyu ne konuşuyon saygı ve sevecen konuşmayı ögren öyle muatap ol benleE derdin ne o zaman... saygısız mısın nesin??? Sen yapmiyorsan, karşı taraf yapıyorsa sen asi,modern o taraf boyun eğen, köle mi oluyor?
Ne yapıyorsan yap senin sorunun hem pastam dursun hem karnım doysun.
Mune abla bakarmisin dert desen değil, cinsellik desen değil. Burda polemik çıkartıp sana iş yükü yapacak.
Eeee? Biz değilmişiz bak yasaklayan, örf ve ananeymiş. Git, icat edene de.Türklerin örf ananelerinde bu böyle
Siz yasakladınız demedimBizim yasakladığımızı da kim söyledi?
Onları sürdüren türk toplumu dglmiEeee? Biz değilmişiz bak yasaklayan, örf ve ananeymiş. Git, icat edene de.
Topluma teslim olmayın, sivriliverin.Onları sürdüren türk toplumu dglmi
Arap bile olamiyorsun baksana araş oluyorsun en fazla sen çok şaapmaSiz ne diyorsunuz ya birşey anladıysam araş olim
kendinize uygun bulmadığıniz toplumsal alışkanlıkları uygulamak zorunda değilsiniz. gidip dilediğiniz kişiyle hazza ulaşana kadar sevisebilirsiniz.Onları sürdüren türk toplumu dglmi
Yapacağın en güzel şey hiçbirşey yapmamak bu konuyu anlamayana birşey anlatılmazkendinize uygun bulmadığıniz toplumsal alışkanlıkları uygulamak zorunda değilsiniz. gidip dilediğiniz kişiyle hazza ulaşana kadar sevisebilirsiniz.
yalnız konunun amacını anlamadım. burada neyi çözmeyi amacliyorsunuz? ne yapabiliriz sizin bu bu feminist başkaldırınizi desteklemek adına?
Çok terbiyesiz ve saygısızsın biraz kişisel gelişim okuArap bile olamiyorsun baksana araş oluyorsun en fazla sen çok şaapma