Cinsel ayrımcılık

Bu tarz şeylere bakan erkeklere aklı başında kadınlar zırcahil dediği için o erkeklere işimiz olmaz. Türkiye bağnaz erkeklerden oluşmuyor hanımlar. O erkeklere siz prim veriyorsunuz.

Çoğuna katılmakla birlikte düzeltmek istediğim bir nokta var. Tek eşlilik ömür boyunca tek bir karşı cinsle sevişmek ya da nikah akdi altında sevişmek değildir. Bu forumda genelde bu anlamda kullanılıyor ama yanlış bu.

Hanımefendi ben nasıl evlendikten sonra cinsel ilişki yasadiysam bu benim kararımsa özgürlüğüm ise siz de istediğiniz kişi ile istediğiniz zaman istediğiniz birlikteliği yaşabilirsiniz .

Bunu yapmanıza engel olan insanlara ya yol verin ya da onemsemeyin

Siz ne diyorsunuz ya birşey anladıysam araş olim

Soruyu anlamadım.
Erkekler cinsel ihtiyacını giderirken kadınlarla olmak istiyorlar da o mu engelleniyor? Yoksa kadınlar ihtiyaç gidermek isterken kadınların ihtiyacı mi engelleniyor?
Erkek yaparken iyi kadın evlenmeden yapamaz mantığı var türk toplumunda

Gerek yok boyun egenler düşünsün
E derdin ne o zaman... saygısız mısın nesin??? Sen yapmiyorsan, karşı taraf yapıyorsa sen asi,modern o taraf boyun eğen, köle mi oluyor?
Ne yapıyorsan yap senin sorunun hem pastam dursun hem karnım doysun.
Mune abla bakarmisin dert desen değil, cinsellik desen değil. Burda polemik çıkartıp sana iş yükü yapacak.

Ne saygısızsın ya daha anlamamışsın konuyu ne konuşuyon saygı ve sevecen konuşmayı ögren öyle muatap ol benle

Onları sürdüren türk toplumu dglmi
kendinize uygun bulmadığıniz toplumsal alışkanlıkları uygulamak zorunda değilsiniz. gidip dilediğiniz kişiyle hazza ulaşana kadar sevisebilirsiniz.

yalnız konunun amacını anlamadım. burada neyi çözmeyi amacliyorsunuz? ne yapabiliriz sizin bu bu feminist başkaldırınizi desteklemek adına?

Yapacağın en güzel şey hiçbirşey yapmamak bu konuyu anlamayana birşey anlatılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…