Cinnet geciriyorum neden SUREKLI KAZA YAPIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arabalarin hepsi bilmem kac binlik zaten. Yaptirip kullanmaya devam edin ya da yeni bir araba aliverin.
Arabaya, tamire devamli para vereceginize duzgun bir egitim alin.

Yollar sizin egitim alaniniz degil. Bunu yuzbin defa soyledim ve herkes "napalimmm ogrenemyelim mi herkes anne karninda mi ogreniyor diye" vir vir konusuyordu. Bir kendini bilmez yuzunden kaza gecirdik biz ve uzun zamandir yuruyemiyorum suan ben. Beceremiyorsaniz surmeyin ya

Canınıza birşey olmamış niye o kadar perişan ediyorsunuz kendinizi. Sabah çok erken saatlerde deneme sürüşleri yapın, boş arazilerde bıkmadan alıştırmalar yapın. Zamanla öğrenilir. Ne kadar çok dikkat, o kadar az ya da sıfır kaza. Boşa ağlamayın yazık

Canınıza birşey olmamış niye o kadar perişan ediyorsunuz kendinizi. Sabah çok erken saatlerde deneme sürüşleri yapın, boş arazilerde bıkmadan alıştırmalar yapın. Zamanla öğrenilir. Ne kadar çok dikkat, o kadar az ya da sıfır kaza. Boşa ağlamayın yazık

babam 30-35 senelik şoför iken kaza ile noktaladı uzun yol şoförlüğü kariyerini. oluyor yani.

Kazayi herkes yapabilir kaza bu ama ehliyet sinavlari o kadar kolay ki onune gelen ehliyeti kapip acemiligini de yolda atmaya calisiyor. Kimse "ben yeterli degilim basima bir iş gelmeden soyle saglam egitim alayim" demiyor. O arabalara bilmem kac bin veriliyor ama...

Kazayi herkes yapabilir kaza bu ama ehliyet sinavlari o kadar kolay ki onune gelen ehliyeti kapip acemiligini de yolda atmaya calisiyor. Kimse "ben yeterli degilim basima bir iş gelmeden soyle saglam egitim alayim" demiyor. O arabalara bilmem kac bin veriliyor ama...
ehliye sınavı kolay değil bence. yanılıyorsunuz. eskiden kolaydı. şimdi teorik derslere bile katılım zorunluluğu getireceklerdi en son, ne oldu bilmiyorum.
ha tabi kişi ehliyet alsa da trafiğe çıkmaya kendini yeterli görmüyorsa tabi ki ders almalı. ama ders de bir yere kadar sonuçta sürüş pratiği alındıktan sonra derse devam etmenin bi manası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X