- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Diyette olan insanlar var 5 kova makarna falan olmadı şimdi
14. Takımdan sevgilerleDiyette olan insanlar var 5 kova makarna falan olmadı şimdi
Dert topiği burası merak topiği değil ki hiçbir başlığa uymayan yazılara açsaydınızSadece merak ettim.ben 6 kasik makarnayla sinirliyken onlar bunu nasil yer nasil.mide alir nasil kilo almazlar bdv de illa agir aile dramlari mi gormek istiyorsunuz aklimiza bisey takilamazmi yani
Adı üstünde ama " bir derdim var "Sadece merak ettim.ben 6 kasik makarnayla sinirliyken onlar bunu nasil yer nasil.mide alir nasil kilo almazlar bdv de illa agir aile dramlari mi gormek istiyorsunuz aklimiza bisey takilamazmi yani
Bende diyettwyim cnm bu izledigimin bilimsel aciklamasini istiyirum sadece:)Diyette olan insanlar var 5 kova makarna falan olmadı şimdi
Evet digerlerine de baktim ama nasil nasil kusmadan yer nasil midesi aldi acaba hilemi var goz hilesi falan malum bu japonlardan hesey beklenirSadece makarna yese iyi
Bende diyetteyim hatta gece cok aciktim midem bulansin diye izledim o yedikce ben doyuyorum tavsiye ederim:)))14. Takımdan sevgilerlesabah yarışma var bir de oldu mu şimdi
Acaba hile mi var goz yanilmasi ya mebilim hizli cekimde yok oldugu hibi yiyorDusunelim hep birlikte nasil yedi acebaa?
En fazla 4.de kesiliriz o nasi yer o zayifliklaVer bana 10 kova verrr kıymalı olsun
Kaç kilo kız ben 52 kiloyumEn fazla 4.de kesiliriz o nasi yer o zayiflikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?