- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Evet canım sonunda karşılaştık en son banlıydınböyle bi konu vardı KK'da. biri de yazmıştı ki patlatıverseydin yellozu
cansız yahu. tamam gerçek gibi olabilir tipi ama, bu bi hastalık
Vatanseverr 'im buralarda mı karşılaşıcaktık
evet kuzum haftada bir ban yemezsem rahat edemiyorum biliyosunEvet canım sonunda karşılaştık en son banlıydın
buda aldatmak bence ben olsam iğneyi bi tarafına şey edip indiririm yellozunn harbiii hep bu haberler senin başından çıkıyorEnHarbiKiz
evet kuzum haftada bir ban yemezsem rahat edemiyorum biliyosun
çok masum amannnn
Bence bi hayat kadınıyla yatmaktansa şişme bebek çok mantıklı. Her türlü hastalik kapabilir o kadindan,ama şişme bebek çok masum yavrum
Sevgili kocam,eğer bunu okuyorsan senin için geçerli degilvallaha ikinizinde havasını söndürürüm
Evet bazen ediyormus,onun hakkında bişey yaziyo muyum diye merak ediyomusbiliyorum tatlım uzun süre gitme
çok masum amannnnkocan seni takip ediyor sanırsam
eyvahlar olsunEvet bazen ediyormus,onun hakkında bişey yaziyo muyum diye merak ediyomus
Kullanıcı adını biliyor muEvet bazen ediyormus,onun hakkında bişey yaziyo muyum diye merak ediyomus
Biliyo maalesefKullanıcı adını biliyor mu
Hadiya nereden tahmin etmiş.Biliyo maalesefben söylemedim,tahmin etmis. O sensin dimi dedi naaalaakaa dedim inkar ettim de yemedi
Bi konu vardi,biri şöyle demis bende böyle dedim,zuhaha dedimHadiya nereden tahmin etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?