Sivilceli Ciltler çinko oksit kremi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben icinde cinko oksit iceren bir krem kullaniyorum cokta memnunum temiz cilde surup yatiyorum ama genellikle sivilceli bolume suruyorum

ben haftada 1 gün yüzüme bi tabaka halinde maske gibi sürüp 20-25 dakka falan bekletip peçeteyle silip bol suyla yıkıyorum canım. oksitin benimkinin markası.

bugün kremi bende aldım.ve şuan yüzümde.ben gece yatarken bekletmeyi düşünmüyrum.şuan yüzümde çok hafif bir yanma hissi var.yarım saat falan bekletip yıkayacağım.ama kolay kolay arınacak gibi değil.%85 vazelin var.çok yağlı bişey.yıkadıktan sonrada yazacağımkaydirigubbakcemile2

çinko oksit içeren sabunun çok bi faydasını olacağını sanmıyorum,çünkü yıkıyosun ve geçiyo.oksitin kremi çok hafif hafif sürersen sivilceli ya da kızarık yere daha faydalı olacağını düşünüyorum.ben kullanmaya başladım,faydası olacak gibi gözüküyor.

ben bir şeyi merak ettim... bu çinko oksit pomad merhem oluyor sanırım... bende oro çinko oksit krem var ve inanılmaz katı...cilde zor yayılıyor ve cildin emmesi çok uzun zaman alıyor. ayrıca kurutuyorda-ki cildim yağlıdır benim normalde.
acaba merhem olarak satılan yağlı formu yani pomad olanı daha mı faydalı olur?

Son düzenleme:
ben bir şeyi merak ettim... bu çinko oksit pomad merhem oluyor sanırım... bende oro çinko oksit krem var ve inanılmaz katı...cilde zor yayılıyor ve cildin emmesi çok uzun zaman alıyor. ayrıca kurutuyorda-ki cildim yağlıdır benim normalde.
acaba merhem olarak satılan yağlı formu yani pomad olanı daha mı faydalı olur?

cnm merhaba, ben ilk başta pomad olanı almıştım bilmeyerek. ama içinde %20 çinko var gerisi vazelin
oksizinc die bi marka var %40 lık geri kalanı vitamin ve balık yağı dün gece sürdüm suratı bembeyaz yapıo ama sabah kalktığımda tamamen emilmişti.diğer pomadı el ve ayaklarımda bacaklarımda kullanarak değerlendirmeyi düşünüyorum

Aynısından bende de var..%40 lık olanı bulmak için kaç eczane dolaştırdım..tca peeling uyguladıktan sonra kullanmaya başlamıştım..hassasiyeti azaltıyo..cildin toparlanmasna yardımcı oluyo .sivilceyide kurutuyo.dün burnumda bi yaraya sürdüm hemen kabuğu atıcak duruma gelmiş.ama balık yağının kokusundan rahatsız olmayacaksanız alın..ben tiksindim resmen..yarım saatte olsa dayanamıyorum kokusuna

kızlar desitin var onu kullandım bende çok güzel..

kesinlikle kokusu iğğğrenç ama haftada yada iki haftada bir kullanılabilir. Ben aktardan yağlara dadanmıştım bi dönem onlar deri altında birikme yapmış. Sol yanakta bi sivilce çıktı sivilce de değil kistik yağ bezeleri.tetradox dan tutda bütün merhemleri de kullandım ufaklar azaldı ama büyükler geçmedi.gittiğim güzellik merkezinde uzman görünce bu yağları hemen boşaltmam lazım dedi ve şu an çok iyi bişey yaptığıma emnim. Iyiki temizlettirmişim. şimdi ufak izler var onlarda geçmek üzere bu maskeyi de ara ara yapıorum. Ama iyi bi peeling alcam. Aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…